|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
feIKA chyba nie można mieć hodowli zwierząt
zwierzaków można mieć max 6 na parceli co do ubrań i fryzur to moim zdaniem niektóre ubrania są fajne ![]() A teraz mam pytanie? wiem że to pytanie wstawiałam w problemy z grą ale wstawię tutaj To tak: Dzisiaj grałam moją rodzinką i moje 2 psy miały interakcję obwąchuj się czy jakoś tak i jak chciałam anulować tą opcję to anulowałam ale okienko z tą opcją dalej było a psy się nie ruszały czyli nic nie robiły nie chodziły nic i co ja dawałam nowe interakcje psom czyli idź tu itd to też nic co mogę w tej sytuacji zrobić? mam np wczytać ostatni sejw? poproszę o szybką pomoc
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Na początku chciałam podziękować Anie za odp. odnośnie story progresion
Nie wiem jak poradzić sobie z takim problemem: w opcjach gry mam zaznaczoną opcję starzenia się, jednak mimo to nie działa. zuzapets trzeba wpisać w okno kodów resetSim imię i nazwisko zwierzaka Ostatnio edytowane przez Aguncja : 10.12.2011 - 12:49 |
|
|
|
#3 |
|
|
Sprawdź, czy masz w Story Progression włączone starzenie się, powinno być włączone, ale lepiej sprawdzić. Teraz na szybko to nie wiem gdzie konkretnie jest ta opcja, spróbuj kliknąć na komputer: NRaas\Story\Progression\Town Options. Pojawi się okienko i sprawdź "Allow Aging" czy jest przy tej opcji "True", czy 'False", i ustaw "Allow Aging" na "true".
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Zrobiłam jak pisałaś. Niestety okazało się że mam włączone(true). To mogę pożegnać się z tym zapisem? Bo co innego mogę zrobić? chyba nikt nie miał tego błędu...
uwielbiam tą grę
|
|
|
|
#7 |
|
|
Nie mam jeszcze gry, ale mam pytanie, które możliwe, że się już pojawiło, ale nie chcę przeglądać 59 stron po kolei ;p. Czy można spotkać więcej niż 1 jednorożca, a jeśli tak, to czy można je rozmnażać, a jeśli tak, to czy jednorożec może mieć dziecko z koniem?
|
|
|
#8 |
|
|
@up W sensie czy można je spotkać kilka w jednym miejscu? Nie wiem, ja zazwyczaj spotykałam jednego, ale można mieć kilka jednorożców w rodzinie, można je rozmnażać i tak jednorożec może mieć dziecko z koniem.
|
|
|
#9 |
|
|
Dzięki, Rosemarie. Chodziło mi o to, czy w ogóle jest tylko jeden na całe miasto, ale jeśli mówisz że można mieć kilka w rodzinie to znaczy, że jest więcej :]
|
|
|
#10 |
|
|
Wie ktoś jak zakopać dziurę po psie który, wykopał?
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|