|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
U mnie zazwyczaj same znikają te dziury...
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
Nie da się zakopać tej dziury. Po jakimś czasie sama znika.
|
|
|
#3 |
|
|
Hej mam kolejne pytanko
dzisiaj mój sim przed wyjściem do pracy wykąpał kota ponieważ miał pchły ale jak zauważyłam te pchły nie zniknęły więc moja simka chciała wykąpać kota ale kot ją podrapał:/ i obecnie ma pchły i mam pytanie czy pchły po jakimś czasie znikną czy trzeba próbować go wykąpać? bardzo bym prosiła o pomoc
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Pchły po jakimś czasie nikną. Nie jestem pewny, ale jeżeli chcesz usunąc pchły, musisz kliknąc na kocie i wybrać interakcje weź kapiel przeciwpchelną czy coś w ten deseń.
|
|
|
|
#5 |
|
|
Einarr co do kąpieli to kliknęłam tą opcje moją simką ale kot ją podrapał ale dzięki za radę
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Reputacja: 11
|
A kot ma może cechę boi się wody? Jeśli bardzo zależy ci na kąpieli kota to zmień mu tę cechę lub zaprzyjaźnij simkę z kotem, bo może to też wina niewystarczających relacji.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
Moja simka po wykąpaniu kota i tak miała nastrójnik, że ją podrapał. A wcale nie miał cechy agresywny albo boi się wody, no i oczywiście z kotem była zaprzyjaźniona.
|
|
|
#8 |
|
|
Bindi mój kot ma cechę schludny i ma max relacje ze wszystkimi domownikami
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
Koty mają humory po prostu
![]() Trzeba dać 'kąpiel na pchły' albo klikając Simką na kota, albo na wannę. Po 2 dniach pchły same znikną, iskanie chyba na nie nie pomaga... A wiecie co? U mnie jednorożec był w środę około 20.00, więc chyba nie jest przywiązany do niedzieli
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Reputacja: 11
|
No chyba tak jest bo koty chodzą własnymi drogami. Ale sprawdziłam to teraz i kot podrapał Simkę (max kontakt) gdy chciała go wykąpać, ale dlatego że nie miał żadnego nastójnika zwiazanego z brudem czy pchłami. gdy nastrójnik się pojawił, kicia dała się wykąpać bez zadnego problemu.
Jednorożce też są nieprzewidywalne. Szukałam - nie mogłam znaleźć, nie szukałam - sam przylazł pod dom
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|