|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Chyba nie. Można spróbować dom wyburzyć i zmienić mu typ parceli na publiczny, ewentualnie wyburzyć całą parcelę, ale miasta od EA, są głupio zrobione. Jak skasujesz parcelę, to nie zawsze da się ją postawić w tym samym miejscu.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 17
|
![]()
Witam! Mam pytanie natury "ciekawczej". Otóż czy u was też tak jest, że gdy przychodzi na waszą parcelę bezpańskie zwierzę i Sim zaczyna z nim interakcje to ten zaraz ucieka? Stworzyłem Sima, który miał klacz i nie było problemów, lecz postawiłem skrzaty zwołujące dzikie zwierzęta i psy. Zaczęły przychodzić... Klacz zmarła ze starości i postanowiłem mieć psa. Wówczas, gdy tylko jakikolwiek do mnie zaglądał od razu nakazywałem zaproszenie do domu, opiekę, szczotkowanie itd. Mniej więcej po 3 może 4 interakcjach zwierzę ucieka i oczywiście jest bardzo zabawna informacja: "Bezpański pies idzie do domu". Nie wiem jak bezdomna istota może wracać do domu, ale to już szczegół. Jak to jest? Czy można dłużej zatrzymać na swojej parceli te zwierzęta? Proszę o odpowiedź i czekam. Pozdrawiam D_S
![]()
![]() |
#3 |
Reputacja: 11
|
![]()
Możesz nieco podwyższyć poziom relacji kodem i wtedy zastować interakcję przygarnij czy tam adoptuj. Mnie chyba tylko raz udało się zaadoptować znajdę legalnie, reszta odchodziła zanim doszło do zaprzyjaźnienia się.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Ja nie potrzebuję kodów, u mnie bezpańskie zwierzaki zostają całą noc i cały dzień. To denerwujące.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Do mnie niektóre bezpańskie zwierzęta wracają, więc przy każdym takim spotkaniu można podwyższyć relacje ze znajdą i w końcu je zaadoptować. Niestety te bezpańskie stworzonka nie są takie ładne jak np. te z adopcji.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Czy w Sunset są jakieś bezdomne zwierzęta? Przed chwilą stworzyłam Sima z psem i nie ma żadnych zwierząt. Jednorożców, dzikich koni, szopów, psów, kotów. Nic, kompletnie nic.
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
A ja już nie raz i nie dwa wspominałam, że gram w SV i większych problemów ze zwierzakami nie zauważyłam. Tylko jedna mała (ale w dużej dawce) rada: CIERPLIWOŚĆ
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 11
|
![]()
Olanowiak jeśli niedawno zaczęłaś grę w mieście po instalacji dodatku to wierzaki muszą załadować, w góra kilka dni simowych miasto zaludni się od zwierząt (heh jak to brzmi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Bindi - dodatek mam zainstalowany od początku grudnia ale rodzinę stworzyłam wczoraj. Tak w ogóle to już dzisiaj zobaczyłam szopa i dzikiego konia więc muszę cierpliwie poczekać
![]() Mam jeszcze jedno pytanie, chciałabym żeby mój Sim znalazł ptaka lub węża. Wpisałam kod buydebug on, wyświetlił mi się ten znak zapytania, wzięłam na parceli (jest dość duża) te rozsiewniki czy jak to tam się nazywa. Wzięłam ptaki o węże i ich nie ma. W mojej poprzedniej rodzinie też wzoęłam na parceli tylko ptaki, grałam nimi dość dużo i się nie pojawiają. Jest na to jakiś sposób? Nie chce mi się biegać po całym mieście żeby znaleźć ptaka którego i tak dość często nie ma.
Ostatnio edytowane przez Séverine : 28.01.2012 - 09:27 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |