|
|
|
|
#1 | |
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
Po prostu często oglądaj program kulinarny. Czasem sim musi spędzić ładnych parę godzin przed telewizorem, aby w ogóle nauczyć się jakiegoś przepisu, nie wspominając już o specjalnej karmie dla zwierząt... Życzę szczęścia - będzie Ci potrzebne
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 19
|
Dzięki, ale nie ma żadnego sposobu? Słyszałem, że w starych zapisach miast, które zostały "uruchomione" jeszcze przed dodatkiem - w pliku usuwało się backup lub jakoś tak - to miało odświeżyć zapis i zaktualizować nowe opcje. Proszę o pomoc, bo nie rozumiem, dlaczego mam oglądać Simem program kulinarny żeby nauczyć się przepisu, którego nie można kupić, a normalnie każdy Sim - nie mający nawet umiejętności kulinarnych, może przyrządzić wyborną karmę dla zwierząt. D_S
|
|
|
#3 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
#4 |
|
|
Mam pytanko?
Ostatnio jak grałam w mojej ulubionej rodzince w the sims 3 to wpisałam kod moveobjects on i dla jaj wstawiłam mojego konia do salonu:p i wtedy wszedł złodziej policjant i simowie przegrali z nim walkę i jak jakoś weszłam w tryb kupowania żeby przestawić konia na dwór to mi zniknęło wszystko czyli pasek potrzeb itd i moi 2 simowie Don i Nina też gdzieś zniknęli i co mogło to spowodować? co ja wpisuje ten kod w innej rodzince to on nie działa co mogę w tej sytuacji zrobić? proszę pomóżcie mi to moja ulubiona rodzina i nie chcę jej stracić |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Reputacja: 11
|
Przywróć ostatni zapis gry - Wyjdź bez zapisu, wejdź w saves, wyrzuć zapis gry na którym grasz np. Miasto.sims3 i zmień nazwę plikowi zapasowemu Miasto.sims3.backup na Miasto.sims3. Następnie odpal na nowo grę. Niestety ten sposób zadziała tylko jeśli nie zapisałaś aktualnego stanu gry.
@down no tak pomyłka sposób zadziała jeśli zapisało się grę najwyżej raz.
Ostatnio edytowane przez Chloé : 15.04.2012 - 14:27 |
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
@Bindi, ale jeśli nie zapisała, to nie ma potrzeby odpalania z backupa. Wystarczy na nowo odpalić grę.
Zuzapets, właśnie jeśli zapisałaś, to robisz sposób Bindi. Bo ten plik xxx.sims3.backup to poprzedni zapis gry.
|
|
|
|
#7 |
|
|
ok dziękuję wam
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
dobra, wiem ze powinnam to wiedziec, ale..
nigdzie nie moge znalezc malych zwierzat, typi te slodkie ptaszki, weze itd. gdzie i kiedy je zobacze? |
|
|
|
#9 |
|
|
omega małe zwierzęta węże ptaki jaszczurki itp możesz spotkać wszędzie o każdej porze dnia i nocy trzeba poprostu starannie szukać
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
Jest też inny sposób kup sobie za punkty życiowe pomocnik kolekcjonera i ustaw sobie na co chcesz.
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|