|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mam pytanie dotyczące edycji ogólnej miasta.
Mianowicie po wspisaniu Testigcheatsenabled true i buydebug on mam ten cały znak zapytania są tam rozsiewacze roślin, nasion i ryb ale nigdzie nie mogę znaleść jakiś rozsiewaczy małych zwierząt (węże, jeże, wiewiórki), czy jest na to jakiś osobny kod ? czy są gdzieś indziej? szukałam już w zakłądce zwierzaki po prostu .. ale nic nie znalazłam ... chciałam np. stworzyć parcelę z wodospadem, i to poszło mi całkiem spoko ... i chcialam y tam były jakieś żółwie... a tu kicha ... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Wszystko wpisujesz dobrze, musisz tylko dobrze poszukać. Jak wejdziesz w "?", to są tam różne zakładki, i będzie coś w stylu "Rozsiewacze zwierząt". Później najeżdżasz na wszystkie, i szukasz tego który cię interesuje. Musisz po prostu poszukać ; )
A jeśli nadal nie ma, to ja już ci nie pomogę, bo nie wiem : D |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Dziękuję, ale niestety przeszukałam cały "?" i z rozsiewaczy dalej są tyle te co już wymieniałam, przejrzałam też wszystkie "różne" czy tam "pozostałe" i też nie znalazłam,
czy to możliwe w takim razie że mam jakiś błąd w grze skoro nie mam rozsiewaczy małych zwierząt podorze wpisanych kodach ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Ja te rozsiewacze mam w "?" , i to wszystkie.
![]()
![]() Ostatnio edytowane przez Lubie : 20.08.2012 - 09:55 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Bo nie ma osobnej zakładki na rozsiewacze zwierzątek. One są dodane do zakładki z rybami bodajże.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
O matko!! tego się nie spdziewała, by szukać w rybach gryzoni ;p
ale faktycznie są ;p dziękuję ![]() Umieszczałam różnie małe ptaki duże, gryzonie, na wielu parcelach publicznych, praktycznie na każdej coś tam sobie dołożyłam by zobaczyć czy działa ... no i minął już simsowy tydzień... a te rozsiewacze ani rusz ... zapisałam grę na pewno ... sprawdzałam nawet czy rozsiewacze są jak znowu wchodzę na parcelę z poziomu budowy... no i są... komuś jeszcze tak się działo, czy to przypadek i mam czekać po prostu ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 11
|
![]()
U mnie zwierzęta z rozsiewaczy pojawiły się dopiero po restarcie gry.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
A u mnie się pojawiają po 4 dniach simowych ? Ha, ale może Bindi ma rację, bo ja często gęsto grę wyłączam. : )
![]() |
#9 |
|
![]()
Czy da się odzyskać odebrane przez opiekę zwierzaki?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Kiedyś nie zauważyłam, że mój pies był samotny zbyt długo i przyjechała opieka. Oczywiście nie da się adoptować zwierzaka tą sama rodziną, bo przychodzi komunikat, że nie dbaliśmy o zwierzaka, czy coś w tym guście. Wyszłam więc do edycji miasta, weszłam do innej rodziny. Ta rodzina adoptowała zwierzaka (mój zabrany piesek pojawił się tam) Potem w edycji miasta przeniosłam pieska z powrotem do mojej rodziny. Chyba nawet kontakty miał zachowane.
Ostatnio edytowane przez Hallgerd : 19.11.2012 - 19:06 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|