|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Też tak raz miałam! Ja po prostu najpierw jadę na teren z przeszkodami, i dopiero jak tam jestem to klikam na przeszkodę i "pokonaj tor przeszkód". Twoi ludzie mieszkają przy stadninie, mój cowboy biegł tam przez ćwierć miasta
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
To może pomóc, bo zawsze jak wybierałam opcję żeby najpierw jechać w miejsce treningu mój sim zsiadał z konia co było trochę irytujące, więc zwyczajnie zaznaczałam tylko pokonanie toru, i wtedy nie zsiadał
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Witam wszystkich mam problem strasznie zacina mi się gra czy może to może być spowodowane kartą graficzną to są jej parametry (Asus GTX550 TI 1G
![]() Proszę pomóżcie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
@alik
podaj parametry komputera takie jak RAM itd. Z tego co widzę to kartę masz wystarczającą do gry w simsy ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Zastanawiam się, dlaczego gra tak nagle zaczęła się ciąć. Reinstalowałam ją już nawet, jak się wlokła, tak nadal się wlecze. Zaczynam się zastanawiać, czy nie zakończyć już kupowania dodatków\akcesoriów, skoro z dodatku na dodatek jest coraz gorzej. Podobno ma być ostatecznie 10 dodatków i 10 akcesoriów. Mój komputer na bank tego nie wytrzyma! No zwłaszcza, że nie mogę sobie dokupić więcej RAM'u, bo mam debilną pł. główną.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Parametry mojego komputera
Procesor- AMD Phenom 2 multi-core Płyta główna – msi 760gm-p33 Pamięć ram-DDR3 4 GB( w jednej kości) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Hejka.
Od wczoraj mam zwierzaki zainstalowane(Władałem płytkę ze 100 razy i nic) teraz nadal nie mogę otworzyć gry tnz napęd nie czyta płyty lampka się świeci, za chwile gaśnie. Czy to wina mojego napędu bo sprawdzałem inne płyty i wszystko jest git tylko z płytami z simsami mam problem bo włożyłem płytę od pokoleń to samo wcześnie z innymi dodatkami było ok. Słyszałem o jakimś patch No CD DVD co pozwala grać bez płyty czy to mi nie zepsuje gry. Pomóżcie Ostatnio edytowane przez Remus Lupin : 27.10.2011 - 14:56 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Mam dokładnie to samo, po zainstalowaniu zwierzaków grałam kilka razy ale dzisiaj nie mogę uruchomić gry, tak jak gdyby napęd jej nie czytał. Czy ktoś może mi pomóc.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
U mnie za to, gram sobie trochę i nagle gra się zacina, po prostu staje, nic się nie dzieje, w ogóle nie reaguje, nie mogę jej wyłączyć.. jedyną opcją, którą znam jest reset komputera, a nie powiem, jest to uciążliwe.. Czy ktos ma podobnie?
|
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Jedyna rada na nieczytanie płyty to zwrot do sklepu... Często się zdarzają takie rzeczy, płyta może być uszkodzona. Zwierzaki mi normalnie czyta, ale kiedyś zdarzyła mi się inna uszkodzona gra, w sklepie wymienili bez problemu i pomogło. Sprawdźcie też na innym komputerze, np. u znajomych czy rodziny, jeśli jest to samo, to tylko wymiana płyty na nową.
Jeśli płyta nie wczytuje się automatycznie, spróbujcie uruchamiać z "mojego komputera" klikając na napęd cd. To też jest czasami wyjście. Powodzenia! |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|