|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
jest OK, całkiem mnie zaciekawiłaś
![]() kurczę, wstawiaj kolejnego odcinka ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
E... bez sensu jak dla mnie.
Dlaczego ją tam zamknęli? Dlaczego nie chęć stamtąd uciec, tylko się zadomowiła? Jak chce podmienić farbę, skoro siedzi w pokoju? Jak niby zaprosi Chesea? Jak ją wywiozą do Niemiec? Chyba prywatnym odrzutowcem, bo domyślam się, że akcja toczy się w Stanach? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() Cytat:
1. Przeczytaj Odcinek 1, to się dowiesz czemu ją tam zamknęli ![]() 2. Ona nie chce uciec, bo wie że jej się nie uda. A z tym zadomowieniem to tak żartowała, żeby pomyśleli że jej się tam podoba i ją wypuścili. 3. Tak naprawdę, to ''powiedziała'' że jak się stąd wydostanie, to zrobi im miłą niespodziankę, i wiedziała, że Misha chce zrobić sobie pasemka, i myślała o podmienieniu farby. 4. Gdy wypuszczą ją do toalety, może po cichutku zabrać telefon i ją zaprośić ( czasami jej pozwalają ) ;D 5. Słyszałam coś o promach, które przewożą samochody. ginsei, uciec to ona może, bo tam są drzwi ( zamknięte na 4 spusty ). Może wziąść klucze gdy wraca z toalety, i uciec gdy nie patrzą lub są zajęci. A James i Misha właśnie mieli zachowywać się jak 5- ciolatki ;D
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
To zamiast zaprószać koleżankę na "ploteczki", to niech wezwie policję. Przetrzymywanie kogoś w brew jego woli jest przestępstwem!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Najlepsze jest to, że uciec nie może, bo nie ma drzwi, okna są za małe, a jednak ją wypuszczają do toalety
![]() Albo dziewczyna usnęła, albo zdążyła już zwariować od zamknięcia... A rozmowy pozostałej dwójki osób są dość.. infantylne ![]() Też nie widzę sensu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Niestety, jeżeli chcesz mieć dobre Fotostory musisz jeszcze poćwiczyć. Tekst jest chaotyczny i miejscami nielogiczny, niektóre wydarzenia w ogóle nie wynikają z poprzednio opisanej sytuacji. Piszesz byle jakim językiem, robisz sporo błędów. Poza tym, od kiedy w opowiadaniach(tzn. do opisów wydarzeń) używa się potocznych zwrotów? Oczywiście nie chodzi o to, ze Ty masz popisywać się wyniosłością, ale żeby to chociaż miało ręce i nogi.
Co do fabuły-nie podoba mi się. Już pominę to, ze wszystkiego trzeba się tutaj domyślać, chodzi o całokształt. Prolog nawet mnie zaciekawił, ale pierwszy odcinek był już kompletnym niewypałem. Drugi tak samo. Zdjęcia... niektóre mogą być, inne są bardzo zlej jakości. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() Cytat:
Ale fakt, brakuje opowiadaniu spójności. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Mój Boże! Co ja czytam? No dla mnie nie jest to logiczne. Zamknęli ją, ok, ale dlaczego? Niby kobieta jest czarna, a zachowuje się jak farbowana blondynka! No i jak piszesz FS, to nie wplataj w opisy, przeżycia itp. minek, emotikonów. Bo tak, to chyba robi się jak się z kimś pisze. Każdy ma wady, rozumiem, ale trzeba je ograniczać, zauważać i likwidować. Ja mam problemy z formami grzecznościowymi. Sama gdy pisałam opowiadanie lubiłam dawać "Cię", "Tobie" itd. z dużych liter. Ale teraz już to zanika u mnie. Dobra, wrócę do tematu. Podobało jej się spanie na drewnianym czymś co się nazywa...eee...eee... no dobra, nie pamiętam. Rysowała sobie po ścianach. Nie miała drzwi, ale je miała.
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 11
|
![]()
Tak jak już wspomniała koleżanka wyżej to jest nielogiczne. Myślałam, że dalej będzie się działo coś ciekawego, a tu rozczarowanie
![]() No, ale nie łam się naszymi komentarzami, niedługo możesz napisać coś super. Musisz ćwiczyć i ćwiczyć! Pamiętaj! Jak będziesz potrzebowała pomocy zawsze możesz się poradzić u forumowych pisarzy np. Liv, Rudzielca. Możesz o poradę zapytać także mnie. Pozdrawiam serdecznie ![]()
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
|
|