|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
a ja nie myślę, co to będzie. szkoda tylko, że o the sims 4 już myślą, a jak będzie, to kasa na dodatki do TS3 pójdzie vek, a te z internetu nie będą już ważne. mi odpowida TS3 i wolę się nim naciezyć przed kupnem kolejnej częścin seri The Sims .
|
|
|
|
|
#2 |
|
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
I właśnie dlatego lubię tą grę... To jest cudowne życie, ale nie zawsze, którym zajmuje się ja...
W 4 powinni tylko zmienić grafikę na trochę bardziej realniejszą, dodać nowe interakcje, animacje i to wszystko... I jeszcze powinni poprawić WSZYSTKIE błędy.
|
|
|
#3 |
|
|
Eh, TS 4. Szkoda że, trzeba będzie czekać jeszcze jakieś półtora roku. Nie liczyłbym żeby TS 4 było PERFEKCYJNE, niektóre plany, koncepcje i pomysły muszą zachować na później żeby kontynuować wydawanie kolejnych gier. Jeśli wszyskto co przyjdzie producentom do glowy dali do 4, "bezdenna" studnia pomysłów do TS świtała by pustkami. Nie sądze by EA było tak głupie żeby porzucić taką kupę forsy jaką jest TS.
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Guest
|
Cytat:
Bo wystarczy spojrzeć teraz np na SV z góry i widać jak duża jest powierzchnia a jak mało miejsca zajmuje miasto. Nie potrzene mi nie wiadomo jak wielkie miasto, ale powinno być większe niż obecne. |
|
|
|
|
#5 |
|
Reputacja: 17
|
ale z drugiej strony trzeba pomyślec o tym tak, ze nie można wcisnac wszystkiego co chcielibyśmy do TS. Z prostego powodu jakim są przeciętne komputery graczy w TS. Nie dałyby rady.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
Ewentualnie - żeby można było w opcjach zaznaczyć, że chcesz, bądź nie, pewne elementy z danego dodatku, żeby można np. zostawić sobie meble z dodatków, a nie mieć postaci nadprzyrodzonych itd.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
Ja tam chciałabym odczuwać jakieś emocje grając w TS3. Dotąd było tak, że gram prawie zasypiając, podoba mi się, ale nic więcej.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Reputacja: 11
|
Jeszcze kilka słów na temat trybu budowy - mile widziana możliwość zmiany stylu dachów lub chociaż możliwość umieszczenia na jednej parceli 2, 3 różnych wzorów dachów, byłoby to przydatne przy dużych projektach.
|
|
|
|
#9 |
|
|
Hmmm... wyłącznik wampirów itp. Fajna sprawa. Możesz grać jak w realu, albo przenieść się do swojego świata. To naprawdę dobry pomysł, bo każdego w zasadzie by zadowolił.
Co do chorób… przydałyby się przeziębienia i takie tam, bo faktycznie, życie simów byłoby realniejsze. Tak w ogóle… słyszałam coś o tym, ze simowie w czwórce mają wyglądać prawie jak ludzie. Tj. bardziej realnie. Nie wiem, jak reszta, ale mnie by to nie przekonywało. Zdecydowanie wolę teraźniejszych simów, tylko gdyby grafika i te wszystkie błędy zostały naprawione… byłoby doprawdy ekstra. No i dalej jestem za większymi miastami. Poruszaniem się między nimi. Opcją przeprowadzenia się z miasta do miasta, a nie jak teraz – trzeba przerwać grę, zacząć od początku tylko w innym świecie. Nie, to już teraz mi przeszkadza i dalej będzie przeszkadzać. Chyba, ze twórcy TS4 wezmą to pod uwagę. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
@up Mnie też by nie przekonali simowie wyglądający jak ludzie. Mi sie podoba grafika taka, jak jest teraz, ale simsy wolę dwójkowe. Teraz wszystkie są prawie identyczne i grube. Jak będę chciała pooglądać prawdziwych ludzi to wyjdę na podwórko, albo popatrzę w lustro, a nie w komputer.
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|