|
|
|
|
#1 | |
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
Tak ale jest też w tym pewna ociężałość umysłowa bo przecież robienie takich uzupełnień na przykładzie farmy, które podałem, też by im przyniosło zyski, a narobiliby sięprzy tym tyle co zwykle, bo to w końcu kolejny dodatek by był. A czy to psy czy świnie to chyba jedna cholera, świnia nawet myślę byłaby łatwiejsza do robienia bo nie byłoby tylu interakcji, od stałaby sobie w zagrodzie chrumkała, jadła i wydalała a sim mógłby ją pielęgnować i karmić co najwyżej ;p z krową to samo dlatego dla mnie to trochę niedorzeczne co robią...
|
|
|
#3 |
|
|
Ja zdecydowanie bym dodała jakieś choroby, więcej panceli publicznych jak np.zoo itp.,możliwość wchodzenia do teatru lub supermarketu, rozbudowałam bym kariery, zwłaszcza medycyne by np. był dermatolog, pediatra, okulista itd., od razu w podst. dać cztery pory roku, więcej gier, zabaw, więcej przepisów, nowe instrumenty np.skrzypce, więcej ubrań i o wiele ciekawsze wzory,więcej karier, banki, żeby w wieżowcu można było mieszkać w wiele rodzin stworzonych przez sb,cukiernie, pizzernie,hotele i wiele innych rzeczy takich jak są w realu.!
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Reputacja: 12
|
Właśnie.
Rozbudowa medycyny na dziedziny i sportowej. Banki , kredyt , pożyczki , długi , eksmisja i wiele innych.
|
|
|
#5 |
|
|
Nie przesadzajcie z tymi bankami i kredytami.
Wystarczy, że w realu muszę się z tym użerać, to jeszcze w Simsach.. heh
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
the sims 4... wyobraźcie sobie.. nie ma sauny, nie ma jacuzzi, nie ma tego tamtego siamtego, nie ma pewnie nic i czekanie na kolejny dodatek, który wniesie chociaż cokolwiek nowego do rozgrywki. Mało fryzur. Tak to widzę. Już widzę jak dostajemy to co już jest w trójce w pierwszym dodatku czwórki. Jak dobrze pójdzie to w czwórce w morzu popływamy w 2014 hehehe
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
W sumie taka opcja zaciągania pożyczek przez simy byłaby ciekawa ;D Choć pewnie nie realne. Np. rodzi się dziecko, a moi simowie nie mają kasy na porządny pokoik (mam tak często
), więc bierzemy kredyt w simowym banku W SimCity były możliwośc zaciągania pożyczek, jak nie miało się forsy
|
|
|
#8 |
|
|
Eeee... a po co komu latać samolotem, albo pływać na statkach? Osobiście mi to nie potrzebne i chyba nikomu bo to by tylko rozwalało rozgrywkę. Mi wystarczyłaby łódka, którą można by pływać po jeziorku lub morzu i helikopter jako środek transportu tak jak w TS2. Maci nierealne wymagania, to gra, a nie życie!
|
|
|
#9 |
|
Administrator
Reputacja: 102
|
Latanie samolotem czy pływanie statkiem jest akurat bardziej zrozumiałe niż posiadanie własnego helikoptera.
Ostatnio edytowane przez Caesum : 17.09.2012 - 20:36 |
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
Rety, tu nie chodzi o to, co jest bardziej zrozumiałe tylko po cholerę Ci takie coś? I jak sobie to wyobrażasz, obserwowanie przez kilka simowych godzin jak sim siedzi w samolocie?... bez sensu. To nawet jest trudne bo simowe godziny lecą szybko, a cały dzień samolot nie będzie leciał przecież, więc to totalnie głupie. Ja bym to raczej widział, jako lotnisko, gdzie widać jak sim wsiada do samolotu, samolot startuje i pokazuje nam się ekran ładowania np. jakiejś wakacyjnej wyspy.
No ewentualnie awionetki by mogły być ciekawe... w sumie gdyby to działało na zasadzie gta SA i byśmy mieli możliwość sterowania takim czymś to byłoby.... ekscytujące!
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|