|
![]() |
#1 | |
Reputacja: 12
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 21
|
![]()
Mnie wystarczy żeby gra nie miała (zbyt wielu) bugów, simy wyglądały przyzwoicie i tryb budowania był jakoś porządnie zrobiony. Gdyby tak było może bym się skusił na kupno (ale nie od razu, chciałbym się dowiedzieć co inni sądzą o grze).
Logo mi się podoba, jest zrobione w zupełnie innym stylu niż loga poprzednich części, ale to dobrze. Ładnie je odświeżono :3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Administrator
Reputacja: 102
|
![]()
O, tak, tryb budowania i dobrze wyglądający simowie - to by było świetne. Tylko z tego korzystam w simsach.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Mi już w tym momencie zależy tylko na tym, żeby nie było bugów i żeby cas i tryb budowania ładowały się tak jak w ts2 (po jednej stronie) a nie wszystko naraz bo jak ktoś ma dużo cc to wtedy tak zamula, że nie można wytrzymać :|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
Z perspektywy ostatnich dodatków do trójki, to nie powinno być:
- listów miłosnych od całkowicie obcych simów, w grze doszło to do jakichś monstrualnych rozmiarów - żadnych pierniczonych prezentów (no może oprócz kwiatów i czekoladek) przysyłanych pocztą za to, że jest się jest osobistością czy czym tam - żadnego cholernego stalkingu w postaci notorycznego zapraszania na randki przez telefon Co chcę (na tę chwilę) - system wspomnień jak w dwójce (mogą być zdjęcia) - jakiś ogólny podgląd w progres miasta (nie gazeta czy plotkowanie), kto się urodził, kto umarł, kto się wprowadził, kto wyprowadził, ile jest simów w okolicy w poszczególnych grupach wiekowych, ile zmarłych, możliwość odgórnego pojedynczego kasowania zmarłych. - system zarządzania zmarłymi na ogólnym poziomie a nie że w mauzoleum sa simowie, którzy byli przyjaciółmi aktywnej rodziny (tak wiem, że są mody, ale EA modów nie robi). Mam nadzieję, ze będą odznaki na stronie, tak jak w trójce. Lubię je zdobywać. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Heh, mi właśnie nie podobało się w dwójce ładowanie katalogów po stronie... Grałam na słabym kompie, więc zanim doszłam do końca listy, to mijały wieki. W trójce wystarczy cierpliwie poczekać, aż zapali się przycisk gwiazdki na górze (wybór filtrów szukania) i już można spokojnie przeszukiwać katalog.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 21
|
![]()
Ale w dwójce katalog ładuje się długo tylko przy pierwszej sesji gry. Potem już przełącza się normalnie. W trójce trzeba czekać przy każdorazowym uruchomieniu gry.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Pewnie o czymś takim, ze sim zakłada bluzkę a na bluzkę kurtkę, mogę sobie pomarzyć...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Nie podoba mi się ten pomysł. Moim zdaniem twórcy gry sprężają się na siłę i ciągle wymyślają coś nowego tylko po to, aby trzepać kasę na wiernych fanach. Najlepsza była, jest i będzie dla mnie dwójka, bo mam wrażenie, że właśnie w nią włożono najwięcej serca i pracy. Wydano 8 świetnych i przemyślanych dodatków do gry (zwycięzcą jest dla mnie Własny Biznes, nikt wcześniej na to nie wpadł), z czego jeden nieplanowany, ale stworzony na prośbę graczy (Zwierzaki). Do tego dodatki typu akcesoria i chociaż niektórzy się krzywią, że dodatki "IKEA" i "H&M" to wstrętne reklamowanie produktów w grze, to muszą przyznać, że były to chyba najlepiej zrobione akcesoria ze wszystkich.
"Plastusiowe" twarze simów w trójce i meble przeniesione żywcem z dwójki utwierdziły mnie w przekonaniu, że przy wydawaniu tej gry ważniejsze były pieniądze niż praca nad nią. Nie wiem jaka będzie czwórka, ale jeśli twórcy zamierzają dalej iść w kierunku obranym przy trójce, to ja podziękuję i zostaję przy The Sims 2. Nadal są blogerzy którzy tworzą piękne dodatki do tej gry i myślę, że nie pozostanę jedyną, która będzie je jeszcze doceniać.
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Fajnie by było, gdyby simy wyglądałyby bardziej realistycznie i były hm... bardziej zgrabne? niż te w ts3. Nie potrafię tego określić.
Dobrze, że nad czwórką pracuje Maxis i ludzie, którzy tworzyli 1 i 2. Może będzie lepiej. Dwójka bardzo mi się podobała, mam miłe wspomnienia ![]()
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 27 (0 użytkownik(ów) i 27 gości) | |
|
|