|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
simka334player
Co do miasta, to raczej nigdy czegoś takiego nie będzie, że zbudujesz miasto jak w SC4 i wpuścisz tam simów, bo jednak to jest symulator życia, a nie miasta. I wydaje mi się, że to nie potrzebne, bo ile czasu byś spędzała na budowaniu miasta zanim zaczniesz grać simem Może jakieś drobne elementy zarządzania miastem byłyby fajne, np. dodatkowe opcje dla sima burmistrza... ale mi am pasuje w TS3, że jest takie cudeńko, jak CAW, bardzo potężne narzędzie, aczkolwiek też wymagałoby kilku ulepszeń. Co do wyglądu Twoich simów, to pewnie kwestia grafiki. Jak masz odpowiednią kartę graficzną oraz ustawione maksymalne detale to będą wyglądały jak w CAS.
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
CAW czyli rozumiem Create a World?
Coś mi sie o uszy obiło. To rzeczywiście musi być ciekawe. Masz racje ,że takie miasto jak w SimCity było by zaburzeniem istoty simowania. Czy można tworzyć własne budynki w CAW czy są takie gotowce jak w Karierze czy w Sredniowieczu? Co do simów w grze i do karty. Mam GeForce9600GT i wszystko ustawione na maximum. Chyba po prostu nie odpowiada mi taki rodzaj grafiki. Nie wiem czy graliscie w Dragon Age? Taki styl by mnie satysfakcjonował w TS4. Wg mnie widać po prostu inna rękę, inną ekipę tworzącą.Np. jak te postaci w DA sie pięknie i płynnie poruszają. A popoatrzcie na te pokraki z TS3! Zgroza! A co do rozgrywki ewentualnych TS4... jak wspominałam bardzo bym chciała różnicę we wzroście, w ogóle wieksze mozliwości kształtowania sylwetki sima bez konieczności ściągania ulepszeń z sieci. Nieraz tez myślałam ,że powinny być dwie wersje The Sims, taka do 18 roku życia i powyżej. Bo zgadzam sie ,że ludzie, którzy zaczynali grać w simy jako dzieci są juz dorośli i maja inne potrzeby i inaczaj patrzą na świat. W sumie co by EA szkodziło... i nie chodzi mi tu o b-b. Ale o twarde fakty życia np. nie wszystkie dzieci rodzą sie zdrowe, simy chorują, bardziej reagują na środowisko, jest im zimno w domu w zimie jak nie ma grzejnika lub kominka, zużywają im sie sprzęty i ubrania i musza kupić nowe. O sklepach nie wspomnę. Bo w TS3 chyba ich nie ma, prawda? Jest jeszcze wiele innych elementów z prozy życia, które są simom oszczędzone , a ktore powinny byc dodane w tej wersji +18. Naprawde ciekawa jestem jakie bedą TS4! Bo że bedą nie mam wątpliwości!
|
|
|
#3 |
|
|
A ja zamiast kolejnej części gry, która prawdopodobnie będzie ważyć tonę i nie pójdzie na większości komputerów które teraz posiadamy, wolałabym szczegółowe dopracowanie TS3, pousuwanie wszystkich błędów, ulepszenie istniejących funkcji. Nie muszę grać realnym życiem, bez przesady, ale trochę więcej realizmu by się przydało. Gra online to dla mnie totalne nieporozumienie.
Ja chcę mieć swój świat, i mieć nad nim pełną kontrolę. W TS3 przydałaby się opcja sterowania simem który nie należy do naszej rodziny ale np. spotkaliśmy go w parku i chcemy porozmawiać. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
Megasimolxd - mi też, ale niepotrzebnie wstawiali trailer The Sims 3.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
no wlasnie a szkoda, bo te detale z filmiku z gta 5 sa boskie, dopracowane takie realne...gdyby tak simsy wygladaly....ach musialabym nowego kompa kupic xD
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
No to tak , do podstawy Ts4 dodałabym odrazu pory roku +pogodę , I zwierzaki .
I tak jak moi przedmówcy zwróciła bym uwagę na nawet najmniejsze detale takie jak : zmiana butów po domu , sprzatanie , mycie włosów , otwieranie okien . i wiele , wiele innych . Pewnie to za dużo wymagań jak na EA . . ![]() I jeszcze Gra online według mnie to zły pomysł .;/ |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
#8 |
|
|
Jeśli tak ma wyglądać The Sims 4 to ja już nie kupuję trójki.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
OMG... Żeby tylko tak czwórka wyglądała. !!
Auto wyjeżdza jak prawdziwe... Nie powiem tego, co powiedziałem jak to zobaczyłem, bo bym dostał bana... :d ŁOJOJ... Żeby one wyszły jak najszybciej... Ale jak taka grafika, to może zachcą więcej pieniędzy za to...
![]() Ostatnio edytowane przez Lubie : 06.12.2011 - 21:02 |
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
@ilona a czy te video to nie tymczasem fake?...nie mowie, zebym nie chciala takich simsow <BARDZO BYM CHCIALA TAKIE SIMSY4> ale to sa chyba marzenia scietej glowy...
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|