|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 15
|
![]()
Z zewnątrz jest cudownie. Bryła jest idealna, ogród też no i w ogóle wszystko
![]() ![]() ![]()
#4 |
|
![]()
Największe wrażenie projekt robi z zewnątrz. Bardzo ładnie prezentuje się bryła. Jest klasycznie i elegancko. Do tego ładnie zaaranżowane otoczenie - fontanna we frontowej części ogrodu jest dobrym akcentem dekoracyjnym i do tego podkreśla klasyczny styl posiadłości.
![]() Wnętrza nie przedstawiają się już tak okazale, ale nie jest źle. Trochę pomieszane style, meble klasyczne z nowoczesnymi, kuchnia bardziej w stylu wiejskim niż klasycznym. Monotonna kolorystyka też na minus. Na plus jeszcze - ładne usytuowanie posiadłości, dzięki temu dom zyskał dodatkowy walor reprezentacyjny. ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Noo, powiem szczerze, że mnie zatkało. Większość mebli jest maxisowych, prawda? Nie wiedziałam, ze da się z tego stworzyć takie cudo. Mój pierwszy dom, który zbudowałam miał wszystkie ściany ze szkła i w niczym nie przypominał takiego pięknego dworku. Jestem pod wrażeniem.
10/10 |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Podziwiam za to, ponieważ ja nie potrafię obejść się bez trochę większych dodatków. No po prostu obojętnie ile bym się starała, nie stworzyłabym takiego cudeńka. ^__^
|
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Dzięki wielkie :d
|
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Łaaaał, chatka zrobiona z rozmachem *,*. Bardzo mi się podoba, no może oprócz garażu, bo dziwnie mi nie pasuje. Reszta serio świetna. Wydaje się być bardzo użytkowy.
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|