|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Czego Ci ludzie nie wymyślą...Ja także nie przepadam za postaciami fantastycznymi w TS3, bo z krwiożerczych bestii za nic mających ludzkie życia zrobili jakieś bajeczne istoty rodem z filmu dla małych dziewczynek...Ale pewnie i tak kupię - już dawno postanowiłam, że będę miała wszystkie dodatki i akcesoria do trójki które wyjdą, i tak jakoś nie chce mi się "anulować" tego "marzenia", ale nie będę grała w to tak chętnie jak np. w pory roku
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Zrobią czy nie zrobią - i tak schrzanią. Jak każdy dodatek. Byle tylko żeby kaska była.
Generalnie, to magia byłaby ok, jeśli to będzie takie czarowanie, że można kogoś zabić, ale żeby nie było czegoś takiego jak elfy i krasnoludki. o.O |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Magia jest ok. Na pewno kupię, bo interesują mnie takie rzeczy. Niemniej jednak żałuję, że będziemy musieli jeszcze zapewne długo czekać, aby w naszej grze naprawdę zaczęło się coś dziać. Chodzi mi oczywiście o pogodę, bo to jedna z bardziej widocznych zmian.
Pamiętam jak po PZ denerwowałam się, że wampir nie może nikogo zaatakować, tylko musi zaprzyjaźnić się ze swoją ofiarą. Tak, to mnie wkurzyło. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Bo to nieopłacalne. Popatrzcie ile gratów było w podstawce 1 oraz w każdym kolejnym dodatku. Już 2 zaczęła radykalnie uszczuplać liczbę opcji i obiektów, ale 3 przechodzi samą siebie. Jeszcze doczekamy się dodatków wiosna, lato, jesień oraz zima zamiast jednego zwanego roboczo 4 pory roku. Wspomnicie moje słowa.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Szczerze to wolałabym 4 pory roku, ale Magia też się ciekawie zapowiada, ale trzymam kciuki, aby były też 4 pory roku < 3
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|