|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Landerowie come back !
![]() Kicajku, wiesz, że ja jestem twoją czytelniczką, więc komentuję. Jak mogłabym przegapić taką okazję. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Jestem i ja!
![]() ![]() Nawet nie wiesz z jaką przyjemnością czytam kolejną część Twojej sagi ![]() ![]() Jak najszybciej proszę o następne!
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Cudownie! Ciekawa jestem kto to jest ten "on". W głowie teraz tylko chłopaki i miniówy!
![]() Lemon jest śliczna, Alba wciąż jest piękna, Primrose też cudna, a Katniss... trochę z charakteru mi się kojarzy z Katniss z igrzysk. Gibon jak zawsze gibonowaty. Już nie mogę się doczekać jak narozrabiał ten kotlet. ![]() Czekam na next, bejbe.
![]() |
#4 |
|
![]()
Zacznę od pewnego wyznania: Gibon
![]() ![]() ![]() ![]() Uwielbiam go zawsze i wszędzie, w dzień i w nocy, oraz niezależnie od grupy wiekowej w której się aktualnie znajduje ![]() Wreszcie powrót i jak się okazuje na serio na stare śmieci ![]() Młode pokolenie chyba zacznie teraz mieszać. Niektórych postaci nie kojarzę, ale to się pewnie rozwinie w trakcie ;p I zdecydowanie za miękkich mają rodziców ![]() Katniss piękna, szkoda tylko, że pokazałaś ją w mundurze. Liczę na jakieś zdjęcia "w cywilu", bo ciekawi mnie jak wyglądają teraz te wszystkie dzieciaki xD No a starzy znajomi, czyli Alba i Gib ![]() ![]() ![]() Co za "on" dzwonił do Lemon, to mnie ciekawi. ![]() Co za dym się w pokoju Alby pojawił? Same niewiadome ;p I na koniec… Przez ciebie mam ochotę na kotleta… ![]() Będę czekać na kolejny odcinek ![]() Ostatnio edytowane przez Sqiera : 03.04.2013 - 23:47 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Yeeeeeeey Kicajkuuu tesknilismy
![]() Alba i nawet Lemon i Gibon ![]() ![]() ![]() Zaraz dostane zawalu xD Nie no kurcze super ciag dalszy, te swiece, zlapanie przez policje - ach te nastolatki sie buntuja ![]() Tylko ciekawi mnie co tam zauwazyla Alba ![]() Dawaj nexiora odcinexa ^.^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Reputacja: 23
|
![]()
Jaaa CIęeęęeę! Nie da się tego opisać. Baardzo cieszę się, że Landerowie wrócili. Marzyłam o tym, żeby zobaczyć Lemon jako dorosłą, nastolatką też się zadowolę.
Alba chyba zapomniała co ona robiła w młodości. ![]() ![]() Czekam na kolejny odcinek, dawaj go jak najszybciej! + Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
W końcu coś dodałaś!
![]() ![]() Alba powinna zrozumień młodzieńczy bunt swojej córki, w końcu niedaleko pada jabłko od jabłoni, prawda? ![]() ![]()
______________________________ ''Już tyle słońc wzeszło tylko jeden raz, Już z tylu stron zapłonęły ognie gwiazd, Już tyle miejsc zapomnienia pokrył kurz, Wiem, co to jest, lecz się nie zatrzymam już.'' |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Odgrzewane kotlety nie są złe, fajnie znów poczytać o twojej starej rodzince
![]() Widzę, że Gibon jest raczej za bezstresowym wychowaniem, ma za miękkie serducho, najchętniej rozpuściłby swoje córy jak dziadowski bicz ![]() Lemon wyrosła na niesforną dziewuchę, coś czuję, że przysporzy Albie jeszcze wielu zmartwień. Cóż, taki wiek.. Mówi się, że nie ma dymu bez ognia, więc zastanawiam się, co się dzieje.. Alba nie ma szczęścia do pożarów, niech będzie ostrożna. czekam na więcej ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Chcemy więcej! Chcemy więcej!
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|