|
![]() |
#1 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Szkoda Teresy...
![]() ![]() ![]() Iza wyrosła na taką ładną dziewczynkę ![]() ![]() A Michasia trochę nie przesadza? Izaak wyrządził jej sporo złego, ale chciał dla niej dobrze i bardzo ją i Izę kochał. Nie popieram tego, że się zabił, ale czy naprawdę zniszczył Michasi życie? Dzięki niemu ma Izę ![]() ![]() Ach, ta Nastka... zachowuje się jak dziecko. Wiedziałam, że poznała Lilkę ![]() ![]() ![]() Lilka też ładnie wyrosła ![]() Generalnie fajny odcinek i czekam na więcej ![]() ![]()
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Rycek, Rycek to taki ksiądz z mojej parafii, który ma trójkę dzieci.
![]() ![]() Janusza nie ogarniam na razie. A głupia Michasia mysli, że utrzyma córkę przy sobie. xD Rozczuliło mnie to zdjęcie i ten tekst. Czwarty komentarz! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Przyrzekam całym sercem, że będę komentować odcinki zaraz po ich przeczytaniu, zamiast odkładać to na później.
![]() Maurycy ma przesliczne oczy. Rzeczywiscie, Franek ma taki niewinny i delikatny wygląd, tacy to zawsze mieszają. ![]() Liscik Izy trochę skojarzył mi się z liscikami z dzieciństwa w "Love, Rosie" C. Ahern. ![]() ![]() Liliana NIEEEEE. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Reputacja: 21
|
![]()
Za rzadko tutaj zaglądam i potem robią mi się zaległości
![]() 15.07 Nie sądziłem, że z Maurycego taki kobieciarz! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dosia wyrosła na całkiem ładną panienkę! Już jestem ciekawy jak jej namieszasz w życiu ![]() OMG, list Izy mnie powalił ![]() No przynajmniej Janusz zyskał zaufanie Michasi ![]() ![]() No i miałem rację ![]() ![]() Omamusiuboska, Liliana jest TAKA PIĘKNA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I następny piękny ślub ![]() ![]() Cytat:
![]() KOLEJNY NARKOMAN?! ![]() ![]() I ONA TEŻ?!!! ![]() ![]() ![]() 29.07 Cytat:
![]() Ale komentuję teraz ![]() Franek i Dosia! ![]() ![]() Okej, Franek to jednak idiota ![]() ![]() Słaba ta czapka Oli ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Tak jakoś przeczuwałem, że Januszowi się wszystko przypomni ![]() Ale wait... WHAT?!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i teraz Iza jest zupełnie rozkojarzona, gdyby jej nie okłamywano to może byłoby łatwiej jej wszystko wyjaśnić... Całe szczęście się udało ![]() Ten ostatni ślub to zdecydowanie mój ulubiony ![]() To trochę straszne, ale Lilka w wersji "stoczonej" wygląda jeszcze lepiej ![]() Hmmmm, już wiem skąd Lilka ma te kości policzkowe ![]() I tak mi jej szkoda... ![]() Będę jej kibicował ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Chociaż raz będę na czas!
![]() Widzę, że znalazłaś lokatorów do Twojego Gasthausu ![]() Sylwia ma bardzo ciekawą urodę ![]() No dobra, tym razem miał rację, ale to się mogło każdemu przydarzyć... I to bardzo smutne, że Seweryn ma takie zdanie o siostrze ![]() ![]() COOOOO?! ![]() ![]() ![]() ![]() Dobrze, że Seweryn zajął się chłopcem, zawsze lepiej żeby wychowywał się w biologicznej rodzinie, nawet jeśli rodziców brakuje. No i wyglądają razem tak uroczo ![]() Sergiusz urodę odziedziczył po mamie, już widzę te tłumy wielbicielek ![]() Franek stąpa po (cienkiej) krawędzi... Ciekawe kiedy ją przekroczy i wszystko się wyda... I co na to powie Dosia. Tylko niepotrzebnie się zamartwia. Aczkolwiek metamorfoza rzeczywiście się jej przydała, tutaj wygląda jak emerytka ![]() ![]() Tylko szkoda, że wszystko poszło na marne... ![]() ![]() Szkoda Lilki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i mam nadzieję, że Lilka znajdzie sobie kogoś fajnego i będzie szczęśliwa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
O popatrzcie, też mam w swojej grze rudą studentkę która ma romans z profesorem. Ale ona nie skończyła jak Elinora.
![]() Eh, szkoda Dosi. Teraz to tylko wzajemne obwinianie się o to czego już nie zmieni. Oli żal też, że musiała żyć z takim ojcem, Elinora dobrze się na szczęscie sprawi jako jej przybrana matka. ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Jestem, nie zapomniałem o Miasteczku!
![]() Elinorze należał się ten sukces. Szkoda, że osiągnęła go dzięki swojemu nieszczęściu, ale mimo wszystko fajnie, że się jej udało ![]() Jaka Ola jest ładna! ![]() Tak betewu, to nawet nie wiesz jak bardzo chciałbym mieć niektóre Twoje simy w mojej grze, zresztą podejrzewam, że nie jestem jedyny ![]() Uuuu, mam takie dziwne przeczucie, że przez tę książkę Elinora i Seweryn wrócą do siebie... W sumie wystarczy mi już to, że w końcu zrozumiał jakim był debilem ![]() HA, wiedziałem, że tak będzie! ![]() Ooo, nowa ślubna sceneria! Ciekawa odmiana od Twojej zwyczajowej kapliczki ![]() Szkoda trochę Oli... Ale tak to zwykle jest - jedna osoba jest szczęśliwa a druga nie i potem się "wymieniają" ![]() Jak zobaczyłem to zdjęcie to już myślałem, że Seweryn umiera ![]() BLIŹNIAKI! ![]() ![]() ![]() Franek chyba się nigdy nie zmieni ![]() ![]() Ale fajnie, że utrzymuje dobry kontakt z córką ![]() No tak, ścięłaś mu włosy, czemu mnie to nie dziwi? ![]() ![]() Ehhh, no i znowu się moja zasada sprawdza - Franek jest szczęśliwy, więc Ola nie czuje się najlepiej (tak, tak, to nie jest tego powodem, ale mimo wszystko). A Ada już mnie zaczyna wkurzać, więc nie wiem jak to dalej będzie... I ma zły wpływ na Franka, ten znowu się zachowuje jak idiota ![]() Na szczęście Ola znalazła prawdziwy dom ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Melduję się!
![]() To na pewno przypadek, ale moje "artystyczne" simy to zazwyczaj rudzielce właśnie, sam nie wiem czemu właściwie ![]() ![]() CO. ZA. IDIOTA. ![]() ![]() ![]() I jeszcze poronienie ![]() ![]() Dosia?! Naprawdę? ![]() ![]() Najbardziej szkoda oczywiście Oli, kolejne dziecko bez rodzica... Właściwie bez obojga bo Franek nawet się nie umie (i nie chce?) nią zająć. Woli obarczyć swoim dzieckiem siostrę, która na dodatek przeżyła własną tragedię... (no oczywiście mógł niczego o tym nie wiedzieć, ale mimo wszystko). Chociaż z drugiej strony może opieką nad Olą pomoże chociaż Elinorze uporać się z przeszłością... Lena i Szczepan wyglądają razem uroczo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O NIE, trzy razy na jeden wpis to zdecydowanie za dużo ![]() ![]() ![]() Swoją drogą dlaczego Lena nie mogła znaleźć sobie jakiejś pracy żeby wesprzeć finanse rodziny? Chociaż na pół etatu, Filipa mogłaby podrzucać do dziadków, ewentualnie wynająć opiekunkę. Wystarczyłoby trochę chęci... ![]() Tutaj Lena wygląda NIEZIEMSKO ![]() Oby im się jakoś wszystko ułożyło ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Od 5 dni mam otwartą zakładkę z tym odcinkiem i się jakoś nie mogłam zabrać za napisanie komentarza -_-
No ale jestem. W końcu. Już chciałam pisać, że prezencja Waltera jest dla zmyłki i w głębi serca to spoko facet, więc się rodzice niepotrzebnie czepiają, bo przecież się oświadczył i wziął za Michaelę i Olafa odpowiedzialność i w ogóle, a potem przeczytałam, że miał problemy z alkoholem.. I cała moja obrona poszła... spać ![]() http://s20.postimg.org/lybznrgot/sna...d_1874ce35.jpg --> zawsze mnie zastanawiało, co twórcy gry mieli na myśli, umieszczając tę zieloną breję w butelce do mleka ![]() Rany, ja też przeczytałam, że to mąż ma na imię Gizela ![]() Szkoda Teresy, biedny Olaf.. ![]() Rycek też biedny.. Wszyscy są biedni ![]() Miranda jest... dziwna. Dennis odmówił przyznania się do dziecka, to wzięła się za Rycka? A może już sama nie wie? (Zresztą ten Dennis też - coś tam o nim poczytałam, ale kurczę, panny z dzieckiem się nie zostawia ![]() No, ale Maurycy przynajmniej umiał się zachować. Miło, że postanowił pomóc Mirandzie, mimo że rzuciła go jak worek ziemniaków. Zobaczymy, co z tej małej Dosi wyrośnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mam dziwne przeczucie, a nawet pewność, że Janusz skądś Michalinę zna.. No, chyba że oprócz pracy na stacji zajmuję się również wróżeniem na pół etatu. Cytat:
![]() ![]() Ale ta ich kłótnia.. Uśmiałam się ![]() Cytat:
![]() Cytat:
No, ale przynajmniej zaczęły ze sobą spędzać więcej czasu. Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło. Chociaż nie podoba mi się to, że Iza nic nie wie o swoim ojcu. Michalina jest trochę niesprawiedliwa.. A Izaaka to już chyba nigdy nie przestanie mi być szkoda ![]() Czytając rozmowę między Lilianą a Anastazją, trudno stwierdzić, która w tym duecie uchodzi za dorosłą. Lilka bardzo spokojnie przyjęła wieść o tym, że jej druga mama jest tak naprawdę jej pierwszą mamą. Żadnego zdziwienia ani nic.. Trudno ją zaskoczyć ![]() Biedny Lucek, kto by pomyślał, że Liliana będzie w swoich postanowieniach taka wytrwała ![]() ![]() A Marcysia to słodziak :3
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Reputacja: 15
|
![]()
Ufff. Przeczytałam wszystko od A do Z
![]() Nie dziwię się Michalinie, że tak zareagowała, gdy zobaczyła Izę z tym gościem. Zrobiłabym tak samo. Cytat:
Anastazja dziwnie zareagowała, gdy odkryła, że to jej córka. Czemu tak ją odrzuciła? Chyba właśnie powinna chętniej ją adoptować skoro jest już starsza i ma warunki by wychowywać małą... Dumnemu tatusiowi jakoś mi nie pasują te okulary. Lilka wygląda strasznie chudo w tym szaro-czerwonym kombinezonie. Czemu taka niedotykalska xD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 9 (0 użytkownik(ów) i 9 gości) | |
|
|