|
|
|||||||
| Zobacz wyniki ankiety: Jak dużą ilość dzieci mają mieć Darek i Natalia? | |||
| Trójkę |
|
1 | 5.26% |
| Czwórkę |
|
4 | 21.05% |
| Adopcja |
|
3 | 15.79% |
| Wyzwanie ile się tylko da |
|
11 | 57.89% |
| Głosujących: 19. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
|
#1 |
|
Supermoderator
Reputacja: 27
|
Ta pasta nie dość, że się pieni, to jeszcze jest odblaskowa
Orpheus żeby sobie czegoś nie nadwyrężył w tym klubie, bo inaczej nie tylko wzrok będzie mu szwankować. Nie te lata xD Yvette z Mandy u rodzinki, a gdzie się podział Collab? No chyba nie zostawiła dziecka samego w domu ![]() Kuzynki dobrze się ze sobą dogadują, dobrze, że Mandy jest taka otwarta (i pewnie gadatliwa - mówiłam, że będzie jak katarynka )
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
O widzę, że Marika obrała sobie za cel męską część rodziny haha
![]() Fajnie, że dzieciaki razem spędzają czas, może Marika bardziej stanie się towarzyska dzięki kuzynce! Jestem ciekawa co z trojaczkami, a dokładnie jak wyrosły, pewnie śliczne dziewczynki z nich będą
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
Dziadek rozrywkowy tylko szkoda, że już wzrok nie ten
ale dobrze, że nawet z wnuczką się powygłupiaCałe szczęście, że Mandy umiała dotrzeć do Mariki i bawiły się jak prawdziwe kuzynki, a nie jak obce sobie osoby ^^ a Marika każdego poduszką okłada, haha xD |
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
Oszczędzaj dziadziusia, bo się jeszcze wykończy tymi przechadzkami. Marika jest fajna, czekam aż podrośnie. Widać, że ma charakterek, bije poduszką biednego tatusia. :<
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
Marika bawi się z tatą na podwórku. William duzo pracuje, więc spędza każdą wolną chwilę z dzieciakami i z Lucyną.
![]() Jaki romantyk z tego Willa ![]() ![]() Partyjka szachów wieczorem dla wzmocnienia szarych komórek. ![]() Opieka nad trojaczkami dalej szła pełną parą ;D ![]() Lucynka ma troche dość jak wszystkie dziewczynki naraz zaczynaja płakać xD ![]() William zadowolony jak nigdy, zaś jego zona coś....jej sie mdli ![]() ![]() Marika odwiedziła swojego dziadka (babcia gdzies poszła i siostra Lucyny także) i spędziła z nim miło czas bawiąc się w lepienie bałwana. ![]() ![]() Jak sie można było spodziewać czas na Williama oraz Lucynkę - urodziny! ![]() ![]() ![]() ![]() CDN |
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
Nie wiem czemu, ale myślałam, że trojaczki już większe
Na zdjęciu z Willem-romantykiem nawet tło jest takie... romantyczne ![]() Czyżby Lucynka coś... czy może tylko jakieś brudy ją obrzydzają ![]() Urodziny i od razu z wyglądu takiej powagi nabrali
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
Uuuu czyżby Will i Lucynka spodziewali się kolejnego dziecka??
![]() Marika dobrze się z dziadkiem dogaduje a trojaczki niech urosną, chce już zobaczyć jakie piękności z nich wyrosną ![]() Will po urodzinach jeszcze większy przystojniak niż do tej pory a Lucynka nadal piękna ![]() Super!! Czekam na next
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Reputacja: 11
|
podoba mi się wystrój domu ;-)
Lucynka nie ma lekko - trzy razy więcej pracy i emocji - achhh trojaczki - hardcore
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Supermoderator
Reputacja: 27
|
Lucynę mdli? Zatrucie pokarmowe czy Will po prostu nie potrafi trzymać łap przy sobie?
![]() Grać w szachy na takim mrozie? Ci ludzie mają chyba końskie zdrowie.Lewitujące trojaczki wymiatają
|
|
|
|
#10 |
|
|
Może i was rozczaruję, ale nie...Lucynka nie spodziewa sie kolejnego dziecka
Chyba xDMarika zmęczona jak nigdy usnęła jak kłoda. ![]() Ranne pogaduszki z dziadkiem pt: "Co mój dziadek tym razem pisze za książkę?" ![]() No i trojaczki mi urosły - od lewej Teresa, Paula i Diana. ![]() Mała sesyjka z dziewczynkami oraz z Lucyną i Mariką Tak mnie jakoś naszło hehe.![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wspólne zabawy przy stoliku dla dzieci. ![]() ![]() Lucyna gawędzi sobie o dziewczynkach z dziadkiem Orpheusem, którego chyba już żadna ilość wnuków w rodzinie nie zdziwi. ![]() No i teraz zobaczmy co tam u Yvette - okazało się, że przygarnęli małego psiaka - Kapsla. Naszej pani laborantce bardzo brakowało Brutusa, więc się zdecydowała na kolejnego czworonoga. ![]() ![]() ![]() ![]() W pracy i w domu Yvette nie miała lekko, ciągle coś majsterkowała, naprawiała i przerabiała, a także rozwijała wędkowanie. ![]() ![]() Oczywiście miała też doła z powodu wieku, a także opuszczenia niejakiego Narena, który obiecał mieszkać u niej, pomagać dzieciom i się z nią ożenić. No ale... ![]() ![]() Mandy była w siódmym niebie - kochała zimę i pstrykała wszędzie zdjęcia. ![]() Łowiła ryby, gdy miała na to ochotę i malowała kolejne obrazy. ![]() ![]() Mandy i jej pidżamka :p ![]() CDN |
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 21 (0 użytkownik(ów) i 21 gości) | |
|
|