|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak dużą ilość dzieci mają mieć Darek i Natalia? | |||
Trójkę |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 5.26% |
Czwórkę |
4 | 21.05% |
Adopcja |
3 | 15.79% |
Wyzwanie ile się tylko da |
11 | 57.89% |
Głosujących: 19. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jeju, jakie to piękne na świat przyszło
![]() ![]() Moja siostra ma dodatek Nie z tego świata i jak u niej grałam, to mnie mega wkurzało to, że było aż tyle tych istot nadnaturalnych ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Dziekuję ^.^
![]() Widoczek w Aurora Skies ![]() A oto jak wyglada skromny domek Hewtonów ![]() ![]() ![]() ![]() Czas nauczyl mala Hanny siusiac do nocniczka....i nie tylko ![]() ![]() Jak sie patrzy na tego biednego misia... ![]() Dziewczyna wolala jednak "sheeps" xD ![]() Danny i jego maly ogrodek...w donicach. ![]() Natalie byla znowu w ciazy - tutaj bawi sie z coreczka, piszac jednoczesnie ksiazki obok malej, majac na nia oko. ![]() Cas szybko lecial i narodzila sie znowu dziewczynka - Mindy. ![]() ![]() Nowym domownikiem stal sie takze chomiczek. ![]() ![]() ![]() Natalie z mala Hanny na rekach ![]() ![]() ![]() Mhhhhmmm dobra ta kaszkaaa :3 ![]() Tatusiek z mlodsza pociecha sie bawi. ![]() ....a potem musial naprawic telewizor, ktory Natalie zepsula. ![]() "Ale ja tu nic nie robieee!?" ![]() Chwia odpoczynku po pracy na bujanym fotelu. ![]() CDN |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
Reputacja: 46
|
![]()
Zdjęcie z miśkiem wymiata.
![]() ![]() Aurora Skies *-* Tam jest pięknie, też lubię robić zdjęcia w tym mieście. ;D Dlaczego Natalie grzebała w koszu? xDD
![]() |
#4 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Jakich Ty masz pięknych simów to masakra
![]() Nie napisałam o tym wcześniej, ale wielka szkoda mi Phantomów, bo byłam ciekawa ich losów. Nie mniej ta sielankowa historia Hewtonów również mi się bardzo podoba. Natalie jest śliczna, a mała Hanny odziedziczyła po niej urodę. Choć włosy ma po tatusiu ![]() A, i kocham, po prostu kocham zdjęcia krajobrazów jakie robisz. Są cudowne ![]() Czekam na następny odcinek ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Miło mi bardzo
![]() Zreszta uwielbiam robić zdjęcia widokom o różnych porach dnia i nocy ![]() Kolejne fotki: Mała Hanny i jej zabawki. ![]() Natalie cieszy się, ze spadnął śnieg i korzysta robiąc aniola na sniegu. ![]() Widoczki zima ![]() ![]() ![]() ![]() Danny zapomnial sie przebrac i pobiegl na festiwal pojezdzic na lyzwach. ![]() Tadaaam! Tatus ze swoja coreczka - Mindy ![]() ![]() ![]() Wyrosla na malego slodkiego wilkolaczka ^^ ![]() ![]() ![]() Hanny - starsza z dziewczynek - dostala od ciotki Helgi "zabawke przyjaciela". ![]() Nauka chodzenia na dwoch lapach Mindy ![]() ![]() A tu trzeba sie nauczyc mowic po simowemu. ![]() Czas szybko minal....i Hanny miala urodzinki. ![]() Pierwsza mina po zmianie wieku xD.... ![]() ....a tu juz w swojej sukience. ![]() Przytulanki siostrzyczek ![]() ![]() Hanny zartuje sobie z tata o wilkolakach. ![]() "A ty co zes robil tato!?" ![]() Hanny bawiaca sie w wannie - nie wiem czemu, ale strasznie mi sie podoba ![]() ![]() Wymyslony przyjaciel dziewczynki takze wyrosl....ale, ze nie draznil to go usunelam ![]() ![]() Sniegu przybylo, wiec pora zrobic balwana na podworku. ![]() Powedkowac teeeez mozna ![]() ![]() Dzieci bawia sie na dworze, a Danny ulepsza sprzety w domu, by dziewczynki je nie psuly. ![]() Fascynujacy program o wedkowaniu i ta dyskusja o robakach xD ![]() A oto pierwsza rybka Hanny, ktora zlowila. ![]() Urodzony z niej wedkarz...nawet sni o tym ^^" ![]() CDN |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Bardzo podobają mi się Twoje zdjęcia, zwłaszcza te pejzaże, uwielbiam takie klimaty
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Reputacja: 46
|
![]()
Jaka śliczna Hanny po urodzinach. :3
Zdjęcie z Natalie w śniegu jest piękne, aż czuć zimowy klimat! ![]()
![]() |
#8 |
|
![]()
Nie wiedziałam, że dzieci wilkołaki są takie super
![]()
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Mindy dorównuje urodą swojej starszej siostrzyczce
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Kolejne fotki ;]
Hanny myje kibelek ;p ![]() Budujemy igloo ![]() ![]() W drodze do ukochanej szkoly... ![]() Jakas kolezanka smieje sie z chomika Hanny ;/ ![]() Te checi przy odrabianiu zadan domowych ;p ![]() Zabawa w "papier, kamien i nozyce" ![]() Danny poszedl sasiadow odwiedzic - pokazuja sobie swoje kly....tylko, ze tatusiek ma knebel xD ![]() Widoczek zimowy z rana. ![]() Natalie z mala Mindy. ![]() Hanny zlowila zlota rybke! ![]() Rodzinne pogaduszki przy telewizorze. ![]() Moje gnomy xp ![]() Urodzinki Mindy. ![]() ![]() Wilkolaczeeek ![]() ![]() A gdzie moje futerkoo? ![]() Danny i Natalie sie postarzeli ;p ![]() ![]() Natalie pisze coraz wiecej ksiazek. ![]() Zabawy dziewczynek w przebieranki. ![]() ![]() ![]() Lepimy balwana ;] ![]() Mindy bardzo lubila malowac, byla bardzo kreatywna. ![]() Auuuuuuuuuuuuu! ![]() Nauka wlkolakow jak wynosic smieci. ![]() Nie jedz jak pies Mindy xp ![]() Odrabianie zadan domowych. ![]() CDN |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
|
|