|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak dużą ilość dzieci mają mieć Darek i Natalia? | |||
Trójkę |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 5.26% |
Czwórkę |
4 | 21.05% |
Adopcja |
3 | 15.79% |
Wyzwanie ile się tylko da |
11 | 57.89% |
Głosujących: 19. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Kise, Tony, Charla... Aż mi się zatęskniło za Draculami
![]() A Ryan jaki przesłooodki ![]() ![]() ![]() Mindy ma świetną fryzurę ![]() ![]() Tatko na rodzinnym zdjęciu mnie rozwalił ![]() ![]()
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Rodzinka bardzo fajna, czyta się przyjemnie
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
|
![]()
Ładne zdjęcia, uwielbiam wodne zabawy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() ![]() Ryan dorosnal i stal sie dzieckiem szkolnym - pierwsza mina podczas gry w szachy ![]() ![]() ![]() Z tematów - miny Danny'ego xD ![]() Sprzatanie po sniadanku. ![]() Jelonek - niewgrany i wgrany ;p ![]() ![]() Lekcja wychowania przy stole xD Tatusiek sie zapomnial ![]() ![]() Mindy nie chciala byc gorsza, a Hanny zasypia.. ![]() Uuuuuwielbiam nalesniki ![]() ![]() Odpalimy sobie petardy na festiwalu ![]() ![]() Ryan wolal zjesc sobie loda z maszyny ^^ ![]() Danny zas preferowal opalic sie troszke. ![]() Zabawa w rzucanie pilek do koszy, Hanny byla niepokonana. ![]() ![]() Danny i Natalie, wiekowo juz starsi, ale milosc dalej ta sama. ![]() Z tematów - miny Mindy. ![]() Ryan chyba chcial klepnac mame w tylek xD... ![]() Poobiednia drzemka wilkolakow :3 ![]() Danny probuje naprawic zepsuta jacuzzi. ![]() Ryanowi cos nie udaje sie wygrac w grze...ale udalo mu sie wkoncu. ![]() ![]() A Hanny spodobala sie gra w kosza i teraz codziennie trenuje ![]() ![]() CDN |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Jejaaaa, ale Ryan ma delikatną urodę! Oj będzie łamał kobiece serca jak dorośnie, tak coś czuję
![]() Oglądam twoje wszystkie zdjęcia jak tylko wstawisz, choć może nie widać tego po komentarzach. Jednak ja zawsze uwielbiałam oglądać twoje fotki z gry. Aż mi zatęskniło się za grą... :> Jeszcze wrócę to któregoś wcześniejszego odcinka (nie wiem którego, bo straciłam już rachubę. ![]() Jak miło zobaczyć stare twarze! Tony ![]() ![]() Miło popatrzeć, naprawdę fajnie tu u ciebie. Będę dalej zaglądać ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Supermoderator
|
![]()
Ale śpiochy z tych wilkołaków
![]() Zgadzam się, że Ryan z pewnością wyrośnie na przystojniaka. Ma ku temu zadatki ![]() Widzę, że Hanny ma talent do koszykówki. Czyżby kłaniała się kariera sportowca? ![]() Eh.. Simy robią świetne miny, można się uśmiać xD Czekam na więcej ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 12
|
![]()
Ja także się zgadzam co do Ryana
![]() Miny twoich simów mnie rozbrajają, a najbardziej to Mindy xd |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Zdjęcia na których Mindy i Danny są razem, wyglądają ekstra
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Dzieki za komentarze
![]() Mindy coraz ladniejsze prace malowala na scianach ![]() ![]() Hanny dalej cwiczyla gre w kosza....raz szlo dobrze, a raz okropnie. ![]() Natalie i Ryan ![]() ![]() Spiewajaca Hanny ![]() ![]() No i nadszedl czas na jej urodzinki... ![]() ![]() I juz po zmianie wygladu - Hanny miala chetke na farbowanie wlosow, moze kiedys wroci do naturalnych xD ![]() Od razu wziela sie za rozwiazywanie testu na studia. ![]() Dziewczyna postanowila, ze bedzie studiowac na wydziale sportowym. ![]() Rodzinka idzie gęsiego po dyplom ukonczenia szkoly Hanny. ![]() ![]() Hanny musi dbac o forme, bo wyjazd na studia tuz tuz... ![]() ...zas jej siostra zrzedzi na matematykow xD ![]() Te reakcje simow na zlodzieja.....O.o ![]() Palące sie jacuzzi.....(?) ![]() Natalie zamiast przejmowac sie pozarem, byla smutna z powodu gry w klasy xd ![]() Nie wiedzac czemu nagle Danny umarl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ...a potem jakby nigdy nic poszedl wyczyscic kuchnie Hewtonow O.O ![]() Ryan najbardziej przezywal smierc ojca. ![]() Natalie probuje przekonac dzina, by ten wskrzesil jej malzonka, ale ten byl cwany i chcial mase pieniedzy.....okropienstwo;/ ![]() CDN |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Supermoderator
|
![]()
Ojej, Danny...
![]() ![]() A podczas gdy Danny walczył z ogniem, za Hanny ciągnął się smrodek ![]() ![]() Czekam na relacje z jej pobytu na studiach ![]()
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
|
|