![]() |
#971 |
Reputacja: 10
|
![]()
Szukałem :p a co mam zrobić by gra dobrze działała czyli dało się zapisać grę ?
|
![]() |
#972 |
Guest
|
![]()
Żeby chronić się przed błędami zapisu, często zapisuj grę, ale opcją "Zapisz jako.."- gdzieś czytałam, że to lepiej + ja staram się za bardzo nie grzebać w grze za pomocą kodów. Nie wiem, czy pomoże to coś na błędy zapisu, ale ja po prostu tak mam i już : D
Ostatnio edytowane przez tallje : 23.06.2012 - 16:29 |
![]() |
![]() |
#973 | |||
Creator
|
![]()
@sebi27
Kiedy tylko pojawia się błąd, zapis gry jest zapisywany do folderu z rozszerzeniem .bad. Jeżeli znajdziesz go w swoim folderze Saves, usuń ten folder przed kontunuowaniem. Błąd 12 tak jak mówi Irreplaceable to błąd Zapisu świata, mozna spróbować go rozwiązać w ten sposób: Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytaty pochodzą z mojego bloga - tam znajduje sie również obszerniejsza informacja na temat błędów. @kicaj0303 Tak tak Stary Dąb jest bardzo ciężki dla gry, bo ma dużo CC no i jest na dużej powierzchni. Z mojej strony dodam, że zawsze sprawdzam domy w grze i programami Delphy's Sims 3 Pack Cleaner oraz Dashboardem ![]() Ostatnio edytowane przez Anulaa89 : 23.06.2012 - 16:39 |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#974 |
|
![]()
Grałam sobie dzisiaj w Simsy, wszystko pięknie cacy. Zrobiłam domek, włączyłam już normalnie tryb życia, adoptowałam psa i zmieniałam go sb w CASie, a tu oczywiście grę przerwało. Na szczęście zapisałam moje dzieło także stratna nie jestem. Ale. Dałam sobie spokój z grą na tamten moment. Teraz wchodzę na kompa, chcę pograć, a tu lipa.
![]()
![]() |
#975 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Włącz grę z dysk z simsami-Electronic Arts-The Sims 3-Game-Bin-TS3W
|
![]() |
![]() |
![]() |
#976 |
|
![]()
Działa.
![]()
![]() |
#977 |
|
![]()
Nic z propozycji rozwiązania problemu nie pomogło go rozwiązać
![]()
![]() |
#978 |
|
![]()
Mój problem wyglada następująco. Chodzi o okulary które zamiast na nosie są .... niżej
![]() Jest tak ze wszystkimi okularami o.O ![]() edit: problem już rozwiązany, ponieważ simkę robiłem już trochę i uzywałem slidera na wysokosc okularow, ostatnio go usunalem co jak widac spowodowalo mi ten blad ![]() Ostatnio edytowane przez Trykuu. : 25.06.2012 - 17:52 |
![]() |
![]() |
![]() |
#979 |
Guest
|
![]()
"Nie znaleziono danych gry The Sims 3. Narzędzie Stwórz Świat - Beta może nie działać prawidłowo" ? Ktoś wie co mam zrobić ?
EA w ogóle nie postarało się nad Sims 3. Fatalne błędy, bugi w grze, awarie itp. BEZNADZIEJNIE im wyszło Sims 3 pod względem działania. Pomoże mi ktoś do 2013 roku ? Ostatnio edytowane przez Probs : 12.07.2012 - 15:43 |
![]() |
![]() |
#980 |
|
![]()
Otóż dzisiaj ponownie zainstalowałam podstawkę do trójki. Niestety, gra przycina się (wiecie, takie króciutkie "zamrożenie"). W sumie nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie to, że jeszcze niedawno miałam podstawkę + 3 dodatki i gra chodziła idealnie.
A więc - wie ktoś może co jest tego powodem? A może to normalne (na komputerach się nie znam, przyznaję)?
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
|
|