|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Za chwilkę wstawię linki z moimi simami, mam nadzieje że dobrze sie nimi zaopiekujecie. Ja nadal czytam wasze przecudowne historie, i będę to robić
![]() Miło zobacze moje potwory u Was ![]() Dacjanek --> http://www.sendspace.com/file/d1kslg Dominic---> http://www.sendspace.com/file/su6yf2 Jenny---> http://www.sendspace.com/file/cabr5q Jak mam wstawić Freddiego, skoro jest wampirem ![]() Ostatnio edytowane przez Horsez : 07.09.2012 - 18:34 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Z okazji tego że wczoraj pełna szczęście wygrałam wybory OJSG, postanowiłam dać wam przedpremierowy odcinek drugiego sezonu Sagarów
![]() Zmieniłam paszczurkowi ,czyli Josephinie, kolor włosów kompatybilny z mamusią. ![]() Mała bardzo kochała Jennie, ona sama poczuła szalony instynkt macierzyński. ![]() Tata bawił się ze swoją pociechą nad wyraz często. ![]() Freddie wogule nie czuł zazdrości,był już przecież dorosły a Josephina była jego młodszą siostrą. ![]() Jako rodzeństwo, byli przecudowni ![]() ![]() A mała Józia uwielbiała zabawy w domku ![]() ![]() --------------------------------------------------- Tymczasem u Brune'a i Penny oraz Lilly. -Hej, Aren..co tam u ciebie dawno się nie widzieliśmy- zaczęła niepewną rozmowę Lilly. -To ty zaspamiłaś się fochami, do kogo masz pretensje?- odrzucił -Nie chce się kłócić- mówiła- przepraszam.. -Dobrze spotkamy się, za 15 minut w parku, cześć-skończył. ![]() Tak teraz wygląda Aren Nego, powiem wam że jak na sima coś w nim jest :> Urzekaaa ![]() ![]() ![]() Tymczasem Aren pojawił się pod domem Lilly. -Hej, przecież mieliśmy spotkać się w parku- powiedziała zaskoczona. -Tak, ale nie mogłem się doczekać- wyśpiewał zauroczony jej widokiem. ![]() -Lilly, wiesz jak bardzo cię kocham, skończmy te głupie kłótnie, to bez sensu- powiedział. ![]() -Dobrze Arenku, ja tak bardzo tęskniłam za tobą- przytuliła się do chłopaka. ![]() -A ja za tobą aniele- onieśmielił się. ![]() ![]() I ich zdjęcia, ta para jest przecudowna, chyba następna którą tak mocno lubię grać. Aren i Lilly♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Jak Ty to robisz, że masz tak pięknych simów i tak cudownej jakości i taką ilością kolorów zdjęcia?!
Czekam na ten drugi sezon, uwielbiam Twoją rodzinę, jedna z moich ulubionych! Gratuluję w pełni zasłużonego zwycięstwa! ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() Cytat:
no właśnie! Zazdroszczę ci! ![]() e: a co do Freddiego, to jak klikniesz na lustrze zmien wyglad to tez tam masz publikuj Ostatnio edytowane przez easey : 08.09.2012 - 15:18 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
czekałam na to
![]() ![]() ![]() uwielbiam tę parę! A u JJów, mam nadzieję że już więcej zawirowań nie będzie, piękna rodzina
![]() |
#7 |
|
![]()
Boasheeeee sliczne masz te simy ! Juz sobie sciagnelam wszystkich twoich i napewno sie u mnie pojawia ;D o taaak! Aren wkoncu moj Aren
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() ![]() No kurde,kiedy będzie druga seria ? D: ;-;
![]() |
#9 |
Reputacja: 12
|
![]()
Juhu! Nowy odcinek, aż nie mogę się doczekać następnego sezonu.
Cała rodzinka jest urodziwa. Jak ty ich robisz?! Czekam na więcej. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Wow, śliczne simy tworzysz, zazdroszcze
![]() Mała jest słodka, ale bardziej czekam na dalsze losy Aren&Lily ![]() |
![]() |
![]() |