|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ej noo... Jak ja nie lubię jak simy odchodzą
![]() No ale jakby nie było, trzeba zrobić miejsce młodszym. Okrutna prawda. Oscar z taka lalą... no no ![]() I widzę, że imgur zadziałał ![]()
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 11
|
![]()
Biedna Blanca i Trevor:'(
Erin jest śliczniusia, a Oscar wyprzystojniał...
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Dzień jak co dzień. Oscar zaszył się w swoim biurze. Siedział na fotelu kiedy rozległo się pukanie do drzwi.
-Proszę! A w drzwiach ujrzał.. Isabellę! ![]() -Oscar? Nie wspominałeś, że jesteś detektywem! ![]() -No ja o Tobie też mało wiem. Siadaj, co się dzieje? -Mamy chyba niewiernego pracownika w restauracji. Jestem tam kucharką i wydaje mi się, że koleś jest szpiegiem z konkurencji. Na dodatek co jakiś czas ginie nam coś z knajpy.. ![]() -Spokojnie postaram się coś z tym zrobić. ![]() -Bardzo Cię proszę, będę Ci niesamowicie wdzięczna. Ten koleś doprowadza mnie już do szału, a ja nie mam na niego żadnych dowodów. ![]() Opowiedziała mu szczegóły, po czym poszła do pracy, a Oscar ruszył w miasto. Śledził między innymi pana oszusta i podał się za dziennikarza, który zadawał mu pytania do artykułu. Niesamowicie głupi człowiek, ta sprawa była zdecydowanie za łatwa. ![]() Jednak dla pewności pan detektyw postanowił jeszcze trochę poszperać. ![]() Kiedy wszystko było już jasne zadzwonił do Isabelli, aby umówić się na spotkanie. ![]() W między czasie lubił grać w rzutki. To go odprężało. ![]() Isabella poprosiła, żeby przyjechał do jej restauracji, bo nie może wyjść, ale niech będzie ubrany nieformalnie, nie chce żadnych podejrzeń. ![]() Bardzo ucieszyła się na wieść o rezultatach. Była zdumiona i zafascynowana profesjonalizmem Oscara. ![]() W podziękowaniu czule go przytuliła. ![]() -Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś się zobaczymy. -Na pewno. ![]() Drogie panie! A o to prezentacja- najlepszy kandydat na męża! Uwaga, uwaga! SPRZĄTA! ![]() ![]() Na drugi dzień wieczorem Oscar wybrał się na plażę. Zgadnijcie kogo tam spotkał? ![]() -Czy Ty mnie przypadkiem nie śledzisz? ![]() ![]() -No co Ty, sama się znajdujesz. -No wiesz.. Taki genialny detektyw pewnie nawet nieświadomie śledzi swoje ofiary. ![]() -Jak taka piękność ma być moją ofiarą to jestem jak najbardziej za! Isabella się widocznie zarumieniła. ![]() Spędzili cudowny wieczór we dwoje. ![]() Nie wiem, co oni tam sobie szepczą, ale chyba mogę się domyślać ![]() ![]() ![]() -Jesteś wspaniałą kobietą. -A ty mężczyzną. ![]() I po chwili ich usta się zetknęły a oni sami pogrążyli się w długim i namiętnym pocałunku. ![]() Ostatecznie wylądowali u Oscara ![]() ![]()
So bright, she can burn your eyes... Better look the other way. Ostatnio edytowane przez Meggie : 07.08.2012 - 17:07 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
uuuu......Oscar to takie ciacho
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Oj wylądowali
![]() Takiego chłopa, co zmywa sprząta i zaskakuje pod prysznicem, to ja z chęcią przyjmę ![]()
![]() |
#7 |
|
![]()
No sama jej zazdroszcze, że też mnie spotykają w życiu takie pierdoły
![]() pięknie Isabelle i Oscar♥ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 15
|
![]()
Ten facet s-sprząta i jest jeszcze przystojny! Kij z Belką, oddaj go komuś kto go naprawdę potrzebuje!
![]()
![]() |
#9 |
|
![]()
Mnie na przykład <macha ręką wysoko w górze>
![]() No przystojny, przystojny ![]()
![]() |
#10 |
|
![]()
ula la laaa Isabella szczesciara, a facet jak sprzata to skarb narodowy!! No zobacz ile chetnych kobitek dla Oscara, niech sie dziewczyna szykuje na konkurencje xD hahahah
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|