|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Filmik dosyć ciekawy. Znowu powtarzają te same informacje, jedynie to układanie pokojów jest nowe i już wiem, że to nie to co chciałam. Nie przeniosę mojej Wieży Ślubnej na inną działkę...
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
A mnie się układanie pokoi bardzo podoba. Wreszcie zbuduję moim Simom dom!
![]() I... Są... Święęęętaaaaa ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Ja miałam nadzieję, że da się zapisać własny układ pomieszczeń, zbuduję jakąś swoją łazienkę i mogę ją zapisać i użyć w innym domu. Ale z tego co widać na filmiku, to tak się nie da.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
No, niestety :< Też miałem nadzieję na takie rozwiązanie. Ale z drugiej strony pewnie nie pokazali wszystkiego, może gdzieś tam czai się taka opcja?
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 11
|
![]()
No mi też się, ten filmik podoba i ja go już kilka razy oglądałam. I na pewno ten dodatek kupię .
![]() |
#6 |
|
![]()
Ale przecież skądś się biorą te pokoje w schowku... Może zdjęcia jakimś cudem przedstawiają to, co sami zapiszemy? Niemożliwe, żeby opcja polegała na umieszczaniu wyłącznie przygotowanych przez EA pomieszczeń, bo każdy dom wyglądałby tak samo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
No ba, ja też
![]() ![]() Ah... Święta są naprawdę cudne ![]() Swoją drogą ciekawe, czy dojdą jakieś nowe piosenki w tej takiej wieży ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Jestem ciekaw jak wygląda Bridgeport pod śniegiem
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Ja też jestem ciekawa jak różne miasta będą się prezentowały przy różnej pogodzie. Zwłaszcza ciekawi mi jak to będzie wyglądało pod względem technicznym, czy przypadkiem gra nie zacznie ciąć się na potęgę. Już teraz jest u mnie ciężko grać, bo gra jest okropnie powolna. Nieraz mi się nie chce jej włączać, jak sobie pomyślę ile to trwa i jak wlecze się ten moloch.
Już za trzy tygodnie z hakiem premiera, a tutaj zero informacji o akcesoriach, czyżby EA zrezygnowało z rutyny "dodatek, akcesoria"..? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Creator
|
![]()
Już po prostu kocham ten dodatek. Też się zastanawiam czy nie zacznie mi gra wariować od tego śniegu czy deszczu.. Moje simsy nie chodzą na najwyższych obrotach (tj szybko i bez żadnej ściny), a też z drugiej strony nie mam ustawień danych na "full" tylko tak średnio - a jakości obrazu nie chcę sobie obniżać bo to się mija z celem.. Jakbym chciała beznadziejną grafikę to mam w dwójce/jedynce taką
![]() ![]() Filmik jest genialny no nie mogłam oczu oderwać ![]() ![]() Co do tego układu pomieszczeń to też nie sądzę, aby nie było można zapisać własnych - bo po cholerę komu taka opcja skoro nie można nic swojego wymyślić i zapisać. Wg mnie mijało by to się z celem. No ale pożyjemy zobaczymy. W sumie i tak tego nie będę używała notorycznie ale raz na ruski rok się może przydać ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|