|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]()
Nie kumam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 14
|
![]()
Jak to mało wspólnego? Przecież to byłoby identyczne, tylko bez rang dla GM-ów, bez działu [chociaż właściwie byłby odpowiedni temat] i znacznie łatwiejsze do zorganizowania
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
PRZETRWAŁAM 10 STRON
![]() Ale ze mnie Master.. ![]() Sama osobiście organizowałam z jeszcze jedyną dziewczyną takie forum właśnie z ludźmi z tego forum, jednak byłto rok może 2006? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Ja jestem jak najbardziej za, chętnie wezmę w tym udział
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Administrator
Reputacja: 33
|
![]()
ja również mogłabym wziąć udział mimo, że mam mieszane uczucia co do zabawy. Bo patrząc na to realistycznie to Malin ma rację co do tego zamieszania ;p ale myślę, że jeśli już chcecie taką zabawę to najlepiej by było grać na forum, a nie robić osobne. bo niewielu osobom będzie się chciało rejestrować. ludzie wolą mieć wszystko pod nosem.
Cytat:
a pomysł z rozdawaniem rang "Game Master" jest trochę, hm... dziwny? ludzie z forum starają się wywalczyć swoimi pracami pierwsze miejsce i za ciężką pracę i kreatywność dostają rangę. a tu ktos zrobi na forum grę, wybierają jakiegoś pierwszego lepszego GM'a i taki typek jeden z drugim dostanie rangę za darmo. chyba że czegoś nie rozumiem? no i w ogóle o czym będzie to PBF? o wszystkim, o niczym? o normalnym, codzinnym życiu? o pełnym przygód życiu żuli z dworca głównego? tak jak mówiłam - mam mieszane uczucia co do tej zabawy ;p |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Apocalypsa - tak, według mojego pomysłu miałoby to być o wszystkim i o niczym.
![]() Co do rang GM'ów - tu chodzi tylko o wyróżnienie, żeby było wiadomo, kto nim jest. I tyle ![]() No ale decyzja należy do "guru", ja nie chcę już nic proponować w tym temacie, bo powiem o jedno słowo za dużo i będzie, że się rządzę ![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
tak.. gra o wszystkim i o niczym, czyli najprościej rzecz biorąc - nuda
do pbf'ów potrzebne są fabuły, bo zwykłe "gry w życie" się nie przyjmują |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Ale Bluszczyku, o czym zrobić PBF na forum o Simsach, jak nie właśnie o nich, czyli o życiu? Rozumiem, jeśli zakładają Harry Potter PBF na forum o Harry'm, Mafia PBF na forum o grze "Mafia", wojenne PBF na forum o wojnie, militariach... Ale to by dziwnie wyglądało u nas, więc możemy albo o wszystkim, albo w ogóle nie podjąć projektu.
Myślę, że przydałaby się ankieta. Doda jakiś miły Moderator lub Administrator? ![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
ale nie uważasz, że lepiej skupić się na czymś ciekawym, w co userzy chcieliby grać, a nie na czymś nudnym?
na forum dużo było pbf'ów i rpg'ów ale nie skupiały się na simach, tylko miały określone tematyki |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
No to zaproponuj jakąś tematykę
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 32 (0 użytkownik(ów) i 32 gości) | |
|
|