|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
na początek scena jak z horroru
![]() ![]() nie ma to jak świeży mózg o północy ![]() Upsss...przepraszam zarechotałam
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 11
|
@Laselight bo na tym polega zaklęcie miłości, że sim na który czar zostanie rzucony całuje pierwszą osobę z jaką porozmawia i nic z tym nie można zrobić
![]() Oto Titania i Oberon Summerdream czyli rodzina Jutrzenka z Werony. Błąkali się jako bezdomni po mieście więc ich moje simy przygarnęli.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
No, to i ja wrzucę coś od siebie:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() EDIT: Widzę, że żabole królują w tym temacie
![]() Ostatnio edytowane przez ultraviolence : 10.09.2012 - 16:48 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
daję też coś od siebie. na razie bawiłam się wróżką. czarownica wygląda ciekawie na pewno niedługo ją wypróbuję. grałam bardzo krótko (prawie 1 simowy dzień) i jeszcze nie miałam pełni. jestem ciekawa jak to wygląda. i wreszcie moje wampiry ^^
Rzucanie aury. ![]() Interakcja 'Podziwiaj mnie' z magicznym lustrem. ![]() Pszczółki.. ![]() ![]() Psikusy. ![]() Coś się nie udało. ![]() ![]() Wredna baba. Jeszcze dam jej popalić ![]() ![]() A nie mówiłam.. ![]() Eliksiry.. ![]() Musiałam wypróbować pierwszy stworzony eliksir.. już nawet nie pamiętam jak się nazywał. ![]() ![]() Zakładamy ogródek.. ![]() Budzenie Kościldy. ![]() Miodek! ![]() Stylizacja lustra.
|
|
|
|
#5 |
|
Reputacja: 12
|
Moja podpalaczka...
![]() Sory za jakość , ale inaczej bym nie wgrała
|
|
|
#6 |
|
|
u mnie Kościlda najczęściej gawędzi z magicznym lustrem..
![]() lub przegląda się w lustrze ![]() ![]() nowe donice dochodzące w dodatku. przydają się kiedy podczas pełni zombie chcą ci spenetrować ogródek ![]() ![]() czarownica.. ![]() obdarzanie radosnym lotem (?) ![]() rzucanie zaklęcia. ![]() 'swawolny natręt' ![]() ![]() proszenie wróżki o pył. ![]() używanie pyłu na kimś. ![]() i używanie pyłu na sobie. pył powoduje, że zwykłe simy mogą latać czyli to samo co 'obdarzenie radosnym lotem'. tylko, że w tym pierwszym wypadku jeśli mamy w plecaku pył nie potrzeba wróżki. ![]() zastawianie wróżkowego psikusa.
|
|
|
|
#7 |
|
|
A teraz coś ode mnie
Simki stworzone przeze mnie i moją kuzynkę. Czarodziejka moja, a wróżka jej.Kościlda i jej niezmiernie piękne ząbki. ![]() Lila bawiła się z pszczółkami. NIestety nie wyszło jej to na dobre. ![]() ![]() Zgrzytające zęby. Czy coś takiego. ![]() Rozmowa z lustrem. ![]() Tworzymy eliksir. ![]() Lecimy na mecz quidditcha. ![]() Jestem zawiedziona tym, że nie tylko czarownice mogą latać na miotle ![]() ![]() Morgan bawi się magią. ![]() Psikus "gorąca głowa" ![]() ![]() ![]() NIe wiedziałam, że można siedzieć na ławce która nawiedził duch. o.o ![]() Zabawy na arenie mioteł. Czy wy też tak macie, że jak chcecie zrobić zdjęcie z bliska to miotła wam znika? ![]() ![]() ![]() Teleportacja z pomocą LAMY. EA ma bzika na punkcie lam. ![]() Niestety nie wszystko poszło zgodnie z planem. Morgan zamieniła się w clowna na 24 h. ![]() I przez cały czas poruszała się tak. ![]() Lila postanowiła kręcić się ciągle wokół jakiegoś faceta. Jednak on potraktował ja klapką na muchy. ![]() Gra w papier, kamień, nożyce. ![]() Lila chwali się swoimi skrzydłami. ![]() Postaraj się o dziecko w domku dla wróżek. ![]() Zombie! ![]() ![]() Morgan sobie z nimi poradziła! ![]() Okazało się, ze Lila jest w ciąży. ![]() Ta babka, co wieczór grzebie mi w śmieciach. ![]() Szlifowanie szmaragdów. ![]() ![]() Lila urodziła Stokrotkę.(wiem beznadziejne imię) ![]() Umiem latać!!! ![]() Robienie kaczek. ![]() Morgan wypiła jakiś eliksir. Chyba nazywał się gruba ryba? ![]() ![]() To tyle. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
Co to tak hałasuje?
![]() A kuku! ![]() Na bujanym foteliku, który wprost uwielbiam ![]()
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
i teraz znów cos ode mnie. pomęczę was trochę.
krypta staroci ![]() gra w papier, kamień i nożyczki ![]() ![]() ![]() Podpalanie.. ![]() Zamrażanie.. ![]() ![]() dziewczyny znalazły rodzinę wróżek (?) ![]() chwalenie się skrzydłami ![]() impreza w domku dla wróżek. ![]() rzucenie w kogoś eliksirem ![]() ![]() psikus 'kręci w brzuchu' ![]()
|
|
|
|
#10 |
|
|
Żabciu...
![]() Znowu czarownica ![]() Jedna z szaf
|
![]() |