|
![]() |
#1 |
Reputacja: 12
|
![]()
Jest jeszcze rodzina Zadek , trzy dziewczyny Beatrice , Bianca i Belinda , są czarownicami. Parodia amerykańskiego serialu Czarodziejki.
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Gra jest zarąbista
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Ja miałem zombiaka przez pięć sekund, po tym jak dmuchawka mi zamieniła i odmieniła sima
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
|
![]()
No dobra, gram dwójką przyjaciół-współlokatorów, wróżką i wilkołakiem. Właśnie trwa pełnia i szczerze mówiąc, dobrze że nie spodziewałam się niczego wielkiego, bo w przeciwnym razie bym się rozczarowała. Mój wilkołak krąży właśnie po mieście, robi wszystko to, co normalny, grzeczny Sim, a jedyne jego interakcje jako wilkołaka to chyba "obwąchuj" i "warcz", coś pominęłam? Wiem, że to gra 12+, ale naprawdę mógłby zachowywać się ciekawiej, tak, żeby to jego wilkołactwo faktycznie było jakimś minusem w jego życiu, a nie tylko kilkoma godzinami z brzydką gębą.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
U mnie dmuchawki nie działają
![]() Podobno tutaj jest mod na wyłączenie Zombie. Podobno, bo trzeba się zalogować, nie wiem, czy mi się chce ![]() http://simsasylum.com/tfm/index.php?...r-the-zombies/ EDIT: Zalogowałam się jest tam ten mod. Nie chcę jednak go wstawiać do neta i podawać tutaj linka, bo moim zdaniem to takie trochę... no prawami autorkimi zalatuje... ![]() Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 06.09.2012 - 21:37 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Jak mogę mieć sima zombie? w cas ich nie ma
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Jak masz edycję limitowaną to najprościej atakować dmuchawkę, to zielsko samo Ciebie zmienia
![]() ![]()
![]() |
#8 |
Reputacja: 11
|
![]()
Eliksir zombifikacji zmienia Sima w zombie, ale chyba tylko na czas pełni. Jest jeszcze eliksir silnej zombifikacji, ale nie jestem pewna czy przemieni sima od na stałe.
Pograłam trochę wampirami i nowe opcje są świetne, chociaż jest ich mało. Zabawnie to wygląda szczególnie między dwójką wampirów. Ostatnio edytowane przez Chloé : 06.09.2012 - 22:35 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
no mam edycje limitowana,ale nie mam dmuchawki...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Jak masz kod na takiej ładnej zielonej karteczce i konto na sims 3 społeczność, to sobie wpisujesz adres z tej karteczki, wpisujesz kod a resztę Ci program już wytłumaczy
![]() ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|