|
![]() |
#1 | ||||
Reputacja: 12
|
![]()
Ten mędrzec mnie rozwalił. Zmienił Domiknika w wampira.
Już lepiej piszesz , ale: Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Tak wiem, ten tekst o dojrzewaniu nie jest dopracowany, ale nie mam już sił go zmienić^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Drogi Robaczku,powiem ci tak : sama nie jestem mistrzem pióra ani ekspertem w korygowaniu tekstu,ale na litosc boską,opisuj konkretnie co sie dzieje. Dialog ojca z synem o tym,ze coś się dzieje małemu jest niedopracowany. Gdyby ktos przeczytałby tylko ten odcinek za grzyba pana by sie nie domyslił o co chodzi. Co sie dzieje małemu? Co ojciec mu przemywa? Po co pojechali do jakiegos mnicha który spycha swojego sługe i okazuje sie bezużytecznym "wszystkowiedzącym". Błedów nie poprawiam bo sama je robie,ale prosze cie o wiecej opisów,które nam wytłumaczą co z czym sie je.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Nie za bardzo rozumiem wiekszosci dialogow ;o
![]() Moze to dlatego, ze jestem nie wyspania. No niby jest lepiej, ale kiedy pojawi sie moj film? ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Ooo. już dwa odcinki, nie zauważyłam :o
Robaczku, dosłownie cofasz się w rozwoju ![]() Nie chce mi się wytykać Ci błędów, jest ich za dużo O_o Tylko powiedz mi jakim cudem dziecko które przed chwilą było małym dzieckiem umie już pływać?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Wisienko... Mały chodzi już do szkoły, a jeżeli ma w domu basen to, dlaczego z niego nie korzystać i nie rozwijać swoich umiejętności? A w TS3 umiejętności dość szybko się rozwijają i Dominik sam poszedł pływać w basenie, i po prostu skomponowałem to z historią..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
No tak, tak wszystko rozumiem, ale jak sądzę historie robisz na bazie prawdziwego życia, a nie na bazie simsów, w simsach to normalne że się raczej nie utopi, ale w życiu raczej dzieci nie idą sobie ot tak pierwszy raz do głębokiej wody, bez strachu, i świetnie pływają bez żadnej pomocy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Ehhh.... No dobra, nich wam będzie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Się tak nie czepiajcie pływania, zgadzam się z leslight, która zgadza się z nmin. xD
Niektóre zdanie są dziwnie ułożone, np. coś tam ze Adele się wydarła na cała wyspę. Mocny ma głos. Ogólnie jest lepiej niż wcześniej. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|