|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Czeeeeeeść! Na wstępie przepraszam za nieobecność dość długą. Zdjęcia mam zrobione od dawien dawna, tylko jakoś tak a to nie było czasu, a to gdzieś wyjeżdżałam.. wakacje!
![]() Ale żeby nie przedłużać, bo ja wiem, że kilka osób czeka na wieść co do potomstwa... Lena nawet w czasie ciąży starała się utrzymywać formę - nawet jej to wychodziło. ![]() ![]() W czasie gdy Lena wylewała z siebie siódme poty, mężuś nurkował, zwiedzał jaskinie... generalnie nie siedział w domu (czyżby Lena miała humorki?) ![]() Odkrywał skarby.... ![]() Poznawał syreny - emerytki... ![]() I zbierał jakieś cosie. ![]() Pewnego wieczoru, kiedy to Coop sobie nurkował w domu coś się zaczęło dziać! ![]() ![]() ![]() Tak, nie pomyliliście się, Lena zaczęła rodzić, a w domu był tylko Borysek, który, delikatnie mówiąc, nie był zainteresowany porodem... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Coop dostał oczywiście jakiś tatusiowy sygnał i wypłynął jak najszybciej z jaskini... ![]() ![]() Jednak i tak się spóźnił i Lenka rodziła w samotni. :< Noo, ale tutaj najważniejsze. Urodziła chłopca, Ed'a (chyba Ed'a, cholerka, nie pamiętam...) ![]() A potem... drugiego chłopca! Tego nazwała(m) chyba Drake. Drake to taki flirciarz, oczka od małego puszcza. ![]() ![]() Gdy Coop w końcu dotarł pomógł Lenie ułożyć maluchy do snu... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Następnego dnia rodzinka wybrała się na spacer do swojej barki (która jest projektem jednej z użytkowniczek forum - przepraszam, ale nie pamiętam nicku. :<) ![]() ![]() ![]() Po odłożeniu dzieciaków w jakieś normalne miejsce, Lena postanowiła ulepszyć łódź (w ogóle zapomniałam, że ona jest wiedźmą! Chłopcy, o ile mi wiadomo, mają to po niej). ![]() Uwaga, lecimy z czasem do przodu! Przepraszam, ale za Chiny nie pamiętam, który to który... Kiedyś Wam powiem! Coś mi mówi, że to Drake jest rudy... ![]() ![]() Jest zabawka! ![]() Nie ma zabawki! :< ![]() ![]() Ooo, znów jest! ![]() ![]() ![]() ![]() Kolejny skok! ![]() ![]() ![]() I w tym momencie żegnamy się z chłopcami - wysłałam ich do internatu. ![]() ![]() Lena wreszcie mogła usiąść i się zrelaksować.. uf! ![]() Bonusiewo! Chciałam adoptować nastolatkę... ale nastolatki nie można, więc wzięłam dziecko, które w CASie zmieniłam na nastolatkę. Oto co wyszło! ![]() Patrzcie, skoczek wyborowy! A wiecie, co jest najlepsze? To zombie. -.- ![]() Jezu, te dzieci... ![]() Skończyłam! Jej, prawie 50 zdjęć powinno tu być... Uf. Miłych wakacji! ![]()
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Kurczę, fajne te chłopaki
![]() Mogę śmiało powiedzieć, że Cooper stanął na wysokości zadania ![]() ![]() No ale poważnie, fajni są, jak na dzieciaki są ładni. Ciekawe jak będą wyglądać później. Widzę, że też grafika poszła ci do góry (no chyba, że się mylę, co? ) W każdym razie wszystko pięknie, czekam na więcej ![]() No i na więcej zdjęć chłopaków, może jakiś zbliżeń, co bym mogła lepiej się przyjżeć, bo trudno mi powiedzieć, który do kogo bardziej jest podobny. czekam na kolejne zdjęcia ![]() Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Dobrnęłam do końca![*] dla magicznych Wizz'ów czytałam o nich z zapartym them, aż tu nagle kabum
![]() ![]() Co do wyłączania się gry mi osobiście dużo pomogło zrobienie według tej instrukcji: http://forum.thesims.pl/blog.php?b=221 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Piszę w końcu komentarz, wiesz, z jakich powodów...
![]() Widać, że Lena nie obija się podczas ciąży, jak moje simki, tylko ćwiczy aktywnie! Cooperek widać, że już podwodne przygody przeżywał, jestem ciekawa, czy widział kolegę rekina... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Jeżeli Lena sądzi, że przez te ćwiczenia brzuch jej się zmniejszy, to się grubo myli
![]() Coop musiał się salwować ucieczką pod wodę? Nieźle musiała mu się dawać we znaki ![]() Kto by się przejmował porodem, skoro można się potaplać w kałuży, co nie, Borys? ![]() Wreszcie doczekaliśmy się Coopiątek :3 Edzio i Drake to słodziaki ![]() Szkoda tylko, że tak szybko się ich pozbyłaś ![]() A bonusy wymiatają! ![]() czekam na więcej ![]()
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|