|
![]() |
#1 |
Reputacja: 12
|
![]()
Ja się nie dziwię, że nie ma jakiś wielkich zwrotów akcji, bo każdy wcześniej mu pisał, że za szybko się wszystko dzieje. Może to był po prostu taki luźniejszy odcinek?
No własnie czemu oni są jeszcze małymi dziećmi? A Andree nie był wilkołakiem? Chyba, że coś pominęłam. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
sectumspero mi nie chodzi o to że na jednym zdjęciu wszyscy sie kochaja sloneczko świeci a na drugim żeby już spadł armagedon,kosmici zatakowali morderca wpadł do domu tylko o to że w tym odcinku były same dialogi [nie chce sie kłócić oczywiscie]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Hmmm... Trochę krótko :/
Charlie dopiero teraz wpadła na to aby oddać opiekunom dziecko? I właściwie dlaczego nie zgłosiła tego chociażby do opieki społecznej?! I mam pytanie, mianowicie ile jeszcze te dzieci mają do dorośnięcia ![]() ![]() ![]() ![]() Na koniec zdjęcie rodzinne? Rzeczywiście! narzeczeni, ich dziecko, przyrodnia siostra Charlie podrzucona przez ojca, babka opiekująca się dziećmi i pis ![]() ![]() może mama Sami się zgłosi po swoje dziecko, albo ktoś zginie, albo Charlie zdradzi Andree ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Dzieciaki są conajmniej urzekające *.*
No nie ma zwrotów akcji, bo przedtem wszystko zbyt szybko się działo ![]() Już wolę tak, a potem być czymś bardzo zaskoczona, niż z odcinka na odcinek zastanawiać się, o co tam chodzi ![]() Czekam na next
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 14
|
![]()
Dziękuje za komentarze i zapraszam do czytania.
W tym odcinku będzie trochę krótko. Rodzina Johnson, Odcinek 9 Nagle Debbie usłyszała płacz dziecka. Pobiegła w miejsce płaczu. To była Sam. Dziewczynka była głodna. Debb nakarmiła ją i postanowiła pobawić się z dzieckiem. -Ciociu, a ja kiedyś teź będę taką ćarodziejką jak ty?- zapytała Sami. ![]() - Może. Nie wiem. Jeśli czegoś chcesz musisz w to wierzyć. -odpowiedziała Debbie. - Aje ja wieźe!!- z podnieceniem powiedziała mała. - Musiałabyś spytać się mamy, a wtedy czarodziej lub czarodziejka musiała rzucić by na ciebie czar. -Napjawde?- spytała Sami. ![]() - Naprawdę.- po tych słowach Debb wzięła małą włożyła ją do kojca i usiadła na kanapie. ![]() Na początku opiekunka nie myślała o tym co powiedziała dziewczynce na poważnie. Potem jednak uznała, że Sam podrośnie razem z nią Rocki. Rock jako wilkołak będzie o wiele silniejszy od Sam, a wtedy dziewczynka sobie nie poradzi. *** W tym samym czasie Andree wybrał się do ogródka ze swoim synem. ![]() Rozpalili ognisko. ![]() ***** Charlie podeszła do przyjaciółki, a Debb zaczęła rozmowę. - Tak sobie pomyślałam, że Sami podrośnie razem z nią Rocki. Znając małe dzieci często będą się bić i robić sobie żarty, ale w tym przypadku to mały wilkołak robi żarty małej dziewczynce. I tak sobie pomyślałam, że jeśli się zgodzisz mogłabym znaleźć zaklęcie, które przemieniło by Sam w czarodziejkę. Zresztą ona o tym marzy... ![]() - Oczywiście, że nie.- odmówiła Charlie. - No weź... - Nie. - Proszę.- prosiła dalej Debb. - Nie. - No błagam. - Dobra- wreszcie zgodziła się Charlie. ![]() - Super. Zaklęcia nie można rzucać na bardzo małych dzieciach. Więc zacznę, gdy Sam będzie dzieckiem szkolnym. - A to nie będzie niebezpieczne?- spytała z troską Charlie. - Nie nie będzie. W żadnym wypadku. Zaraz po tym zdarzeniu Charlie postanowiła odstresować się na grach. ![]() + Bonus. A tu mamy już starsze dzieci. Rocki: ![]() Sam: ![]() ![]() ![]() ________________________________________________ Dziękuje za przeczytanie i zapraszam do komentowania. Ostatnio edytowane przez Słodki Pan Ciastek : 12.01.2013 - 20:02 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
fajne (: nareszcie dzieciaki podrosły
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Super, szkoda, że króciutkie i za bardzo nic się nie dzieję. Niektóre dialogi
u cb są bez sensu. Charlie za szybko się zgodziła 2 razy odmówiła i to tak bez nwm jak to ująć.
![]() |
#8 |
|
![]()
Dzieci śliczne urosły, zwłaszcza dziewczynka jest słodziutka.
![]() Może rzeczywiście będzie lepiej jak dziewczynka zostanie czarodziejką. Czekam na nexta. ![]()
![]() |
#9 |
|
![]()
Dabbie wygląda jak mroczny pączek
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Charlie zbyt szybko na wszystko się zgodziła. Bez sensu.
Debbie ma grubą twarz ![]() ![]() Dzieci nareszcie urosły, oh yeah. Czekam na next ![]()
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|