|
![]() |
#1 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Tak też myślałam, że im się opaliło.. A już się bałam, że mam jakieś omamy wzrokowe
![]() Odnoszę wrażenie, że ta niespodzianka Barneya ciekawi mnie bardziej niż Ginę ![]() ![]() A ta cała Ashanti nadepnęła mi na odcisk.. Czy ten babsztyl nie wie, że nad zwierzętami nie wolno się znęcać? Głupia małpa, siebie by wyrzuciła, a nie tamtego pieska :\ Zastanawiam się, co ona w ogóle chciała zabrać z tej rezydencji. Co też jej się niby należy.. oprócz kopniaka w tyłek na odchodne. czekam na więcej ![]()
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wow wow wow....Dom mega wypasiony. Normalnie nic innego nie moge powiedzieć
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Ostatnie zdjęcie mnie rozwaliło. Ashanti ma taką minę, że na serio widać iż coś knuje
![]() No ale od początku... Gołąbeczki widzę gruchają sobie w najlepsze. Momentami atmosfera była tak gorąca, że ciężko im się pewnie oddychało (Ha xD). Pięknie razem wyglądają, ale to pewnie piszę za każdym razem. A ta opalenizna dodała im jeszcze uroku. Szkoda, że jakoś nie wplotłaś tego faktu w historię, byłoby może śmieszniej czy coś :p Mam wrażenie, że Barney przypakował... Już od dawna miałam się ciebie zapytać o to, ale w tym odcinku chyba jeszcze mu przybyło ;p No i widać, że nowy dom został już przez nich godnie ochrzczony :p Gina już nie ma oporów przed Barney'em tak jak to miało jeszcze niedawno. No i jeszcze te zdjęcia z masażu! Barney trzymał się dzielnie ![]() A no i nasza gwiazda na końcu nam się ukazała. Nie spodziewałam się, że jeszcze ją ujżę. Myślałam, że raczej jej się pozbyli a tu proszę. Szkoda, że Barney nie pomyślał wcześniej o zabraniu jej kluczy. Widzę, że szykuje się niespodzianka ![]() A właśnie, Barney też szykował jakąś dużą niespodziankę, ale domyślam się, że to miało być coś zupełnie innego od spotkania z Ashą. No i szkoda, że jej nie powiedział prawdy ![]() No nic, czekam na więcej! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 14
|
![]()
To się zrobiło gorąco. Zaraz ja zobaczę czy się przypadkiem nie opaliłem z tego wszystkiego.
Barney to ma widoki ![]() ![]() ![]() ![]() No i jeszcze potem to wyładowanie emocji w łóżku (jak to brzmi? ![]() Asha to kur*a i nic tego nie zmieni! Żeby tak traktować niewinnego pieska. Ja ją wykopię to przez rok na dupie nie siądzie! Czekam na next P.S i dobrze zrobiłaś tej jędzy (Ascha) ![]() Czarne serduszka są tylko dla godnych! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Jak mnie już Barney denerwuje! On musi w końcu coś prawdziwego jej powiedzieć. Ale będzie miał Barni kłopoty przez Ashę! Mam nadzieję, że wszystko się w końcu ułoży, al jak wiemy - u Ciebie to niemożliwe
![]() czekam na next
![]() |
#6 |
|
![]()
No no...
Gina i Barney są tacy ze sobą szczęśliwi, tak przyjemnie na nich patrzeć :3 Jestem ciekawa niespodzianki Barneya. Hmmm, co on tam może wymyślić? ![]() Asha pokomplikuje, to pewne. W jaki sposób się zemści na Barneyu? Straasznie jestem tego ciekawa. Ale Asha nie wie, że ta laska, z którą się całował, to Gina... Naprawdę, coraz bardziej interesująco się robi ![]() Czekam na next ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 11
|
![]()
a mnie ta sielanka między Giną a Barneyem denerwuje i mam nadzieję że się coś zepsuje, o!
![]() i miałam nadzieję że Barney powie o co chodzi z niespodzianką a tu taki psikus robisz... ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Mile, zgrzeszyłam, powinnam wcześniej napisać komentarz
![]() Tak więc, Barney dał czadu, miał rację, jest taki romantyczny że w głowie się nie mieści ! ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#9 |
|
![]()
Barney i Gina
![]() Dawaj kolejny epek, bo az mnie tylek swie... no ten teges ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Ostatnio Barney mnie denerwuję.
Kiedy Gina się dowie, że ją zdradził ... Ale na razie sielanka trwa, niech będzie. Gina z każdym odcinkiem piękniejsze, a ta Ash >.< Szkoda mi słów. Jaką czelnością weszła do ich domu, niech Gina ją pogoni,.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|