|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Odcinek wyszedł naprawdę świetny!
Żal mi całej rodziny, żal mi Barneya, który strasznie przeżywa śmierć Fabiana. Dodatkowo Ginie czy Mii nie jest łatwo przez zainteresowanie fotoreporterów. No tak, niektórzy dziennikarze nie mają litości... Dla sensacji będą pewnie codziennie zakłócać spokój rodziny. Gina nie czuje już teraz nic do ojca - szkoda. Kiedyś był dla niej autorytetem i wzorem do naśladowania, wzorem ciężkiej pracy, a teraz stał się kimś zupełnie obcym... Tak bardzo kłamał, tyle ukrywał przed rodziną. W sumie, to nie dziwię się Ginie, że się na nim zawiodła. Noah jakoś tak dziwnie przeżywa żałobę po ojcu... chyba bardziej interesuje go dziewczyna i jego własne życie niż pogrzeb rodzica. Przynajmniej takie odnoszę wrażenie... Mii bardzo współczuję, ale wiem, że to silna kobieta i niejedno zniesie. No i dochodzimy do najważniejszego, czyli co ten podstępny Ricco chce zrobić z Barneyem :< Nie ma czystych intencji na 100 %, dodatkowo jest z kumplem... Dobrze, że Gina się zorientowała i ma w planach zawiadomić Foleya, teraz nie ma co czekać, trzeba działać. Jeżeli te dranie zabiją Barneya lub zrobią mu krzywdę, to biedna Gina będzie miała przerąbane na całej linii x.x No i tyle... niecierpliwie czekam na next ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Mile, tak się nie robi! Kończyć w takim momencie?!?!
No ale zacznę standardowo od początku. Barney rzeczywiście zrozumiał swój błąd. Zrobiło mi się go naprawdę szkoda :< no ale, żeby nie myślał, że wszystko przychodzi mi tu łatwo to musi się trochę pomęczyć. Ceremonia pogrzebowa świetna. Nawet mi się zrobiło trochę szkoda Fabiana... chyba tylko Gina jest nieczuła pod tym względem. No i nie wiem jak z Noahem, strasznie jest oschły, niedostępny... Pewnie będzie zgrywać twardziela, ale to tylko po to aby zakryć to co w środku z nim się dzieje. No i końcówka to już w ogóle hit. I teraz się będę zastanawiać, czy Barney wróci... cały, czy może w kawałkach... No naprawdę tak się nie robi. No i chyba Gina po tym wszystkim (zakładając, że Barney'owi nic się nie stanie, choć to mało prawdopodobne) to mu jednak przebaczy... heh, skądś to znam ![]() huehuehue.... Dawaj no szybko następny odcinek, bo nie wiem jak wytrzymam! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
![]() ![]() A teraz trochę mniej o skandalu, który wystąpił w tym dziale z opowiadaniem. Ale wiedz jedno! Serduszek nie daje się byle komu. Zapamiętaj! ![]() Cała ta sprawa z pogrzebem Fabiana.... lub Fabio O.o Wszyscy źle to przeżyli, nawet Barney. Nie dziwię się Ginie, że nie było jej tak bardzo szkoda ojca. Można powiedzieć, że go nie znała. Noach też zbytnio nie cierpiał. Pogrzeb ogólnie był zrobiony świetnie! O boże, ale na nim był Ricco! Barney, czego od niego chcą? Po co ja się pytam jak wiem... Oby nic mu się nie stało. Gdyby nie Noach, Gina by się nie zorientowała. Chłopak wykonał niezłą robotę, a nawet o tym nie wie. Oby Gina szybko zareagowała! Aha i jeszcze ta dziewczyna od Noacha. To siostra Achy! Czekam na szybki next ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 11
|
![]()
no wiedziałam, że pojawi się jakiś nieproszony gość, czekałam na ten moment. myślę że nic mu nie zrobią, chociaż, no nie wiem...
a Noah, hmm, zamyka się w sobie, to co będzie jak dowie się prawdy o swoim ojcu ![]() nie dziwię sie zachowaniu Giny, po tym co usłyszała, to oczywiste, że tak się zachowuje. okazało sie że w ogóle nie zna tak naprawdę kogoś, kto powinien być jej najbliższy... hmm, no ciekawa jestem co będzie dalej ![]() hmm, a tak właściwie to masz zarys całej fabuły i zamierzasz ją skończyć, czy tak po prostu piszesz z odcinka na odcinek? ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
No to dowaliłaś... Dobrze, że Gina powiedziała im prawdę, ale jak widać Mia źle to zniosła... Nie wyglądało to na przypadkowe wzięcie większej ilości tabletek, żeby po prostu móc sie wyspać. Współczuję jej, bo żyła pod jednym dachem z człowiekiem, o którym jak się okazuje nic nie wiedziała.
No a Noah zakochany. Niby mówi Ginie, że się nią zaopiekuje, ale chyba rzucił to tak od niechcenia... Zmienił się chłopak. Ciekawe jak mu wyjdzie ten związek z Yvette.... Heh... No i co z Barneyem?!?! Apeluję do ciebie z tego miejsca: Nie zrób mu krzywdy! Ricco jak Ricco, ale niepokoi mnie, że jest z nim ten cały "Aniołek", a on jest zdolny do wszystkiego! Myślałam, że będzie wiadomo coś więcej w tym temacie, ale bierzesz nas na przetrzymanie... Nerwicy się nabawię przez ciebie. czekam na kolejny. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 14
|
![]()
O boże, gdzie jest Barney. Ricco i ta cała reszta mnie już wkurzają. Gina musi się strasznie martwić. Foley i Marlowe wzięli się do roboty. Przynajmniej to.
Oby wszystko szybko zostało załatwione. Noach zakochał się w siostrze Achy. Niedługo kolejna dziewczyna go zawiedzie. Gina opowiedziała wszystko rodzinie. To smutne... że dowiadują się dopiero teraz... No cóż. Mia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czekam na next |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 11
|
![]()
hmm, Noah chyba nie za bardzo przejął się tym, co usłyszał od siostry. zmienił się. w sumie myślałam że inaczej się potoczy jego wątek, nic nie sprawdziło się z moich przypuszczeń.
a Mia, woah. nie spodziewałam się tego ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Wow... się 3 odcinków nie przeczytało, a tu takie rzeczy! :o Mia...
![]() czekam na next
![]() |
#9 |
|
![]()
Wow
![]() ![]() Philip i John to profesjonaliści, myślę, że szybko sobie poradzą ze znalezieniem Barneya, choć z drugiej strony...? Ricco nie jest takim ,,zwykłym'' przestępcą, do tego działa wspólnie z Angelo, na pewno jakoś się zabezpieczyli, wybrali się w oddalone, dobrze ukryte miejsce, zadbali o to, by nikt nie znalazł żadnych poszlak. Tak przynajmniej myślę, przecież gdy Ricco pojawił się na pogrzebie, to nie tylko Barney i Gina go widzieli i rozpoznali. Nie mam pojęcia czemu, ale nie trawię Noaha... i te jego szczebiotanie, podobnie jak Ginę, strasznie mnie denerwuje. Niedługo zawiedzie się na swojej Yvette... swoją drogą, on jest strasznie naiwny, tak bardzo zależy mu na swoim związku, a nie zdążył dziewczyny dobrze poznać. Wygląda na to, że zdarzenie z Deanną nie dało mu zbyt wiele do myślenia. Radziłabym mu być ostrożniejszym. Rodzina jest w szoku, słysząc takie rewelacje o Fabianie - nie dziwię się. Biedni, muszą się okropnie czuć. No ale cóż poradzić... Cieszę się, że Noah postanowił wesprzeć Ginę, może rzeczywiście choć trochę dojrzał - przynajmniej w sprawach rodzinnych. Ciekawi mnie jedna rzecz - jak on przeżywa śmierć ojca? W końcu na pogrzebie szczebiocze sobie z dziewczyną przez telefon (chyba powinien był nieco później zadzwonić i się z nią dogadać, nie tak od razu po ceremonii?), spotyka się z nią, no i ogólnie nie sprawia wrażenia, jakby to całe zamieszanie jakoś strasznie mocno go dotknęło... chyba, że wszystko przeżywa wewnętrznie, jest skryty i po prostu się z tym nie afiszuje, przeżywa żałobę na swój własny sposób...? Aaaa, i ciekawe, czy Gina dowie się, kto jest siostrą Yvette... może Noah spyta ukochaną, a potem opowie siostrze ;> Do tego dochodzi kolejna postać, tajemnicza Penelope, ach, zaciekawiasz coraz bardziej ![]() Może to kochanka ojca, lub ktoś z rodziny? Penelopa - samo imię - pochodzi CHYBA z Grecji, ale po włosku pisze się właśnie Penelope... A ostatnie wydarzenie, z Mią. Ostro, to rzeczywiście wygląda na takie samobójstwo, z jednej strony jej się nie dziwię - dowiedzieć się tylu rzeczy o człowieku, dla którego poświęciła życie?, ale z drugiej strony, myślałam, że jest rozsądna i twarda... Biedna, najwyraźniej nie mogła sobie poradzić psychicznie. Żeby tylko nic się jej poważnego nie stało, muszą ją uratować :< Ciekawe, jak potoczy się sprawa z Barneyem. Niecierpliwość moja nie ma granic, dawaj następny ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Przebrnęłam w końcu przez te wszystkie odcinki
![]() Jeśli chodzi o stronę techniczną, to widać znaczną poprawę, ale jeszcze trochę pracy przed Tobą. Interpunkcja leży... Wkrada Ci się trochę błędów. Jak już ktoś chyba wcześniej wspomniał, niektóre dialogi są sztuczne. Żeby nie było, że tylko się czepiam, to muszę Cię pochwalić za całkiem bujną wyobraźnię. Mimo tych wszystkich błędów i niedociągnięć od strony technicznej, to i tak całkiem ciekawie się czyta, bo sporo się dzieje i nawet ciekawie prowadzisz akcję ![]() Co prawda OJSG bywa dość przewidywalne (jak choćby fakt, że to Rocco jest narzeczonym Cassie), ale komu udaje się tego uniknąć? Dodatkowy plus za naprawdę ładne wnętrza ![]() I jedna taka sprawa... Zastanawia mnie, jak bardzo realne jest Twoje OJSG.. ![]() ![]() ![]() ![]() Fabian... w końcu wszystkie jego matactwa wyszły na jaw. Współczuję tylko Mii, że tyle lat zmarnowała, żyjąc z zupełnie obcym człowiekiem, który miał ją gdzieś... W sumie dobrze, że skończył, jak skończył ![]() Noah chyba lepiej w tej ostatniej fryzurze ![]() Ciekawe jest to, że Asha ciągle tylko jęczy, jaka to ona biedna i nie ma gdzie się podziać... Przecież to modelka i tyle agencji się niby o nią zabijało... To niech ruszy w końcu tyłek i zacznie pracować. Nikt jej dłużej nie będzie utrzymywać. No chyba, że Barney będzie na tyle głupi, że da się szantażować i będzie jej płacił, bo to, że te 10000 było tylko pierwszą ratą, to pewne. Barney i Gina... no tu to mam trochę mieszane uczucia... Niby lubię Barneya, ale... No właśnie... Wystarczy jakaś "egzotyczna piękność" i od razu jej ulega. Niby się nie daje, ale jednak cieszy oczy widokiem a nawet się obcałowuje z takimi. No cóż, on jeszcze musi popracować nad tą kwestią... No i cud się stał, że w końcu wyjawił Ginie prawdę. Podmienili go, czy co ![]() Żeby nie było: mam nadzieję i wiem, że Barney się jakimś cudem wykaraska z tego całego porwania. Oby z jak najmniejszym uszczerbkiem na zdrowiu i życiu ![]() No i nie zabijaj Mii. Jesteś jej winna zadośćuczynienie za pawiana - Fabiana ![]() Fajnie, że Foley się spiknął z Nikki. Pasują do siebie ![]() ![]() PS. Przebrnęłaś przez ten komentarz ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez Libby : 23.04.2013 - 16:45 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|