|
![]() |
#1 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Haha, uśmiałam się do łez! Hildegarda i jej inteligencja rządzą! ![]() Kyoko jest prześliczna. c:
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Kyoko jest cudowna!
![]() Dolar jest prześliczny! ![]() Hildegarda jest najlepsza! ![]() Nic dodać, nic ująć. ![]() Od dzisiaj będę stałą czytelniczką tej historii. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Hahaha, jak zwykle jesteś świetna! Odcinek super!
Padłam jak przevzytała imionaktorychsiewstydze.sim ![]() I te 'lekkie' rumience ![]() ![]()
______________________________ ''Już tyle słońc wzeszło tylko jeden raz, Już z tylu stron zapłonęły ognie gwiazd, Już tyle miejsc zapomnienia pokrył kurz, Wiem, co to jest, lecz się nie zatrzymam już.'' |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Super, trafiłam na tą historię dziś i nigdzie się nie ruszam!
![]() Czekam na kolejny odcinek! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Też mam nadzieję, że Kyoko i reszta wrócą do nas jak najszybciej
![]() Czekamy ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Kędziorku, jak ja się cieszę, że wróciłaś ze swoją historią. Buzia ze szczęścia mi się nie zamyka, banan od ucha do ucha.
![]() Tak bardzo czekałam na ten domek, jest wspaniały! ![]() ![]() Zauważyłam też zmianę stylu pisania i bardzo mi się to podoba, rozwinęłaś się. Gratulacje! Kyoko jak zwykle urocza, a Kensei hmmm bardzo bardzo ![]() Chłopczyk słodziutki. Już się nie mogę doczekać na dalsze przygody ![]() Nie daj tym razem tak długo czekać. Pozdrowionka! Cmok ![]()
![]() |
#7 |
|
![]()
Cieszę się, że wróciłaś po przerwie, tęskniłam już za twoimi odcinkami!
![]() Co do domku uważam, że jesteś moim budowniczym i dekoratorem wnętrz roku. Oglądam po raz setny zdjęcia domku od zewnątrz i wewnątrz. Domek kształtem już mi się bardzo podobał, muszę od ciebie kochana wziąć lekcje budowania w simsach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#8 |
Reputacja: 12
|
![]()
Bardzo, bardzo, bardzo, bardzo się cieszę, że wróciłaś! Tematy OJSG znów powoli wracają do działalności(chyba)
![]() Domek jest piękny! Ja bym nigdy takiego nie zbudowała ![]() ![]() Kyoko piękna i zabawna jak zwykle. Ładny look jej zafundowałaś ^-^ Zgadzam się z Zieloną Herbatą - Kenesiego też powinnaś wysłać do stylisty ![]() Nie żeby było, że brzydko wygląda - co to, to nie ![]() ![]() Kirito, to cudowny chłopiec. Już nie mogę się doczekać, aż dorośnie! ![]() Czekam na następny odcinek i mam nadzieję, że pojawi się on niedługo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Na początku przede wszystkim, chciałam powiedzieć, że cieszę się iż powróciłaś
![]() Czyżby to był znak, że przerwy się kończą…? ![]() Domek bardzo ładny. Na serio mi się podoba z zewnątrz. W środku również, a to co młodym się nie podoba, zawsze mogą zmienić. Maja teraz dużo czasu, więc mogą planować. Hehe, Kensei bawi się w szpiega. Czyżby nie przekonał się do ofiarności teściowej? Fakt, jest jaka jest, ale teściu (z tego co pamiętam oczywiście), zawsze ją prostował, a teraz gdy jej córka jest szczęśliwa, to chyba nie sprawiałaby jej kolejnego psikusa. Zapewne liczy, że taki duży dom, szybko zapełni się kolejnymi mieszkańcami ![]() Bardzo spodobała mi się wstawka z piłkarzami. Co prawda pierwszych dwóch szybko zgadłam, ale z trzecim miałam problem… czyżby to była simowa wersja Roberto Carlosa? ![]() Świetnie, że wróciłaś ![]() Czekam na więcej i więcej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Hahahha, podejrzliwość Kyoko z czymś mi się kojarzy... Ciekawe tylko z czym! Pamiętasz może?
![]() Domek jest naprawdę ładny, co więcej policzyłam, że jest przygotowany na 3 dzieci! No, 4 jeżeli liczyć, że w kojcu można na dłuższą metę spać, no i jeszcze jest jedna sypialnia! Hoho, coś czuję, że niedługo nam się rodzinka powiększy, zwłaszcza że Kyoko już plany snuła... Przecież jak nie w domku to pod prysznicem, tak? ![]() Kensei to się dopiero ma z tą kobietą... Ale przynajmniej nie jest nudno. ![]() Niesamowicie się cieszę, że znów coś dodałaś i liczę na szybkie ponowne pokazanie co u Twoich słychać. :3 Może nawet wezmę z Ciebie przykład, kto wie. ![]()
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|