|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hmm... Premiera dodatku ma być 7 marca. Na niektórych stronach jest napisane, że 8, ale na pewno początek marca.
![]()
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Wow, już jest nowy dział! Cztery Pory Roku czekały na swój wiele wiele miesięcy od zapowiedzi a tu proszę
![]() ![]() Tak w ogóle to podoba mi się okolica studencka, jest taka jak lubię, czyli jasnozielona, z drzewkami klasycznymi, no i te budynki Jeszcze jeden szczegół rzucił mi się w oczy - parkingi. Na pewno nie są to parcele publiczne bo jest na tych parkingach od pyty samochodów, więc zapewne funkcjonują jako obiekty terenu CAW. Fajnie, bo urealnia to miasteczko, w końcu gdyby były tam normalne parkingi parcelowe to na nich nigdy tyle samochodów nie ma, a jednak to kampus, więc musi być masa samochodów;p
![]() |
#3 |
|
![]()
Właśnie miałam to napisać
![]() A na studia to też czekam z niecierpliwością. Miasteczko też mi się podoba. Klimatyczne, żywe - super. Szkoda tylko, że tak mało kierunków. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Miasteczko wygląda świetnie, choć mam wrażenie, że po tym jak wyszły Pory roku, mogę się rozczarować tym dodatkiem. Osobiście uwielbiam studia i strasznie się cieszę, mam nadzieję że będzie to dodatek na w miarę wysokim poziomie. Jak oglądam zwiastun i patrzę na zdjęcia, podoba mi się granie na stole ping - pongowym z kubkami, fryzury też wyglądają świetnie, oczywiście jak na te które dodali w grze. Może powiem coś więcej jak będzie bliżej premiery.
![]()
![]() |
#5 |
|
![]()
Studencki Życie i SimCity 5 są bardzo blisko, jeśli chodzi o premiery. Oby SŻ było tak udane jak Pokolenia albo i lepsze.
![]() |
#6 |
|
![]()
Pokolenia były strasznie nudne, ale byłoby super, gdyby studiowanie było podobne do zdobywania awansów w karierze albo odkrywania grobowców w Podróżach
![]()
![]() |
#7 |
|
![]()
Właśnie pokolenia są jednym z ciekawszych dodatków ;p Dzięki nim w końcu dzieci i nastolatki przestały być nudnymi grupami wiekowymi bo dostały mnóstwo różnych interakcji. Mnie interesuje jak będą wyglądały wykłady, w końcu uczelnia nie będzie króliczą dziurą i normalnie będziemy obserwować simów podczas wykładów
![]()
![]() |
#8 |
|
![]()
Na dłuższa metę te wykłady po pewnym czasie będą potwornie nudne według mnie.
![]() |
#9 |
|
![]()
Nie wyobrażam sobie tych wykładów...
Wiecie co? Ciekawe, że premiera jest na dzień przed dniem kobiet ![]() Pożyjemy, zobaczymy ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Aww! ^^
O nauce na studiach znajdziecie tutaj Bardzo, bardzo mi się to podoba! Gdybym codziennie trzeba było chodzić na "otwarte" wykłady, to rzeczywiście byłoby to nudne. A ten sposób bardzo mi się podoba. (Wybaczcie, że się powtarzam. Już nie mogę się doczekać marca... ![]()
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|