|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Gosia663 to błąd gry. Od razu po załadowaniu panelu powinnaś mieć możliwość wprowadzenia swoich simów do wybranego przez siebie mieszkania bądź akademika. Może spróbuj ich wysłać na studia od razu po uruchomieniu gry, zanim komputer/laptop "zmęczy się" grą. U mnie takie rozwiązanie czasami pomaga
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
|
![]() Cytat:
Edit: Jako tak znalazłam przyczynę błędu. Chyba ogólnie jakiś sim, albo w ogóle całe miasto jest zbugowane, bo gdy zrobiłam nową grę i wysłałam simów na studiach to wszystko działało bez zarzutu. Także zaczynam nową grę, usuwając tamtą, troche szkoda, ale no nic :p Ostatnio edytowane przez Gosia663 : 23.06.2013 - 20:45 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 14
|
![]()
Czy można zbudować własny akademik?
![]() |
#5 |
Reputacja: 11
|
![]()
Studentki i tak nie mogą mieć dzieci, gdyż mechanika gry jest oparta na WP więc nie wiem po co ci to
![]() Ale odpowiadając na pytanie - jeśli nie możesz dyplomów sprzedać normalnie to Master Controller ma zdaje się opcję kasowania nagród kupionych za punkty życiowe. Ostatnio edytowane przez Chloé : 07.07.2013 - 08:12 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Mam pytanie odnośnie edycji limitowanej. Chciałam odblokować zawartość Pakietu Imprezowego, ale kiedy wpisuję adres strony, to pojawia mi się, że taka strona nie istnieje. (404 - nie znaleziono strony) Co mam zrobić?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
A czy to nie jest tak, że trzeba pójść do store, kliknąć "Użyj kodu" i w tym miejscu wpisać kod. Te wszystkie dodatki powinny się wtedy pojawić w historii zakupów.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Może źle wpisujesz
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Napewno dobrze. Czy ma to związek z tym, że na kartce dołączonej do gry napisane jest "ważne do wyczerpania zapasów"?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|