|
![]() |
#2 |
Archeolog Renesansu
Reputacja: 51
|
![]()
A czy zdjęcie można przerobić w programie graficznym?
#3 |
Reputacja: 14
|
![]()
enobario ty tylko piszesz, a zdjęciem inni się zajmują
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]() Cytat:
Z całym szacunkiem, ale inne, mniej ważne przecinki są postawione tam, gdzie trzeba (a nawet w jednym miejscu w nadmiarze), a ten najważniejszy... Stracił się, no! Jak na złość! Dobra, skoro już się czepiam, to jeszcze skomentuję samą nazwę konkursu. Rudzielcu, chrupciu, wiecie, że cenię Was jako pisarzy i uważam, że jesteście oboje dość dobrzy w swoim fachu, dlatego też jest mi przykro, że wybraliście tak nieprzemyślany tytuł. Oboje zdajecie sobie doskonale sprawę, że tworzenie opowiadania/FS nie odbywa się tak jak w fabryce - szybko, machinalnie, bez zastanowienia. W fabryce nie ma miejsca na kreatywność, zastanowienie się, zachwyt nad swoim dziełem i przemyślenie tego, co chcecie stworzyć, bo plan działania jest narzucony "z góry". Poza tym, oboje piszecie raczej po polsku i dlatego warto by postawić dodatkowo akcent na nasz ojczysty język i jego urok poprzez odpowiednią nazwę. Podobnie sytuacja ma się z rangą. Sama idea konkursu pisarskiego jest bardzo fajna (w przeszłości sama zazwyczaj brałam w takich udział, o ile były organizowane), ale jak na mój gust źle "opakowana". Ze względu na brak czasu nie wezmę udziału, aczkolwiek prosiłaś o sugestie, więc dałam upust temu, co mi leżało na sercu. |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]()
Skomentuję to jednym zdaniem.
Niestety, nie wszystkim jestem w stanie dogodzić, to tak jeśli chodzi o całokształt tego co napisałaś, ale za sugestie dziękuję.
![]() |
#7 |
Archeolog Renesansu
Reputacja: 51
|
![]()
Ahhh, okej xD Czyli źle zrozumiałam, nie można zrobić nagłówka na zdjęciu, a jedynie jako tekst, ok, rozumiem
![]() ![]()
#8 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jesli najdzie mnie wena, to wezme udzial. Tylko trzeba jeszcze znalezc troche czasu
![]()
|
|