|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
No wybacz, ale bez przesady, przez ponad sto stron tego tematu ani tylko się powtarza, że "w ts4 nie zagra, nie kupi", "że grafika" taka sraka i owaka oraz, że sims 3 jej się zacina mimo, że ma super duper komputer, albo co najlepsze, że "wkurza ją brak basenów bo jej simowie zawsze mają baseny i pływają". GRY NIE KUPI, ALE PRZEŻYWA RZEKOMY BRAK BASENÓW! No proszę was, po co się powtarzać i po co interesować się grą, która się nie podoba i nie zamierza się w nią grać. Typowa hejterka.
Everybody need somebody. I'm somebody, need your body. Ostatnio edytowane przez octavessens : 14.06.2014 - 13:07 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |||
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3 | |
Reputacja: 17
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() Cytat:
EDIT: Co do filmiku to jestem zachwycona ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 11
|
![]()
Ja prawdopodobnie grę kupię, grafikę jakoś przeboleję, ale już widzę jedną irytującą rzecz - zbytnią emocjonalność simów. Ta żywa gestykulacja i mimika sprawia że simy wyglądają na nadpobudliwych z syndromem ADHD. Jak moi introwertyczni z natury melancholijni simowie będą się tak rzucać przy każdej rozmowie to będzie to co najmniej dziwne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Ja mam bardzo mieszane uczucia jeśli chodzi o TS4. Również nienawidzę tej bajkowej grafiki i tekstur, których moim zdaniem, właściwie nie ma (akurat tutaj TS3 postawiło poprzeczkę dosyć wysoko). Rośliny mnie dobijają, włosy też. Szkoda że ta seria coraz bardziej odchodzi od realizmu i uderza w coraz młodszą grupę wiekową, piąta odsłona pewnie będzie dla czterolatków. Ale z drugiej strony jeżeli gra nie będzie się zacinała i rozgrywka będzie fajna to będę grał, z nadzieją że mody rozwiążą wszystkie rzeczy które mi się nie podobają (zwłaszcza te paskudne szyby).
Chyba trochę będzie mi brakowało create a style, ale z drugiej strony to duże ułatwienie, w TS3 zrobienie ładnego domu do gry zajmowało mi mnóstwo czasu przez te tekstury, czekanie aż się wszystko wczyta 20 razy i jeszcze wybór koloru. Więc z oceną wstrzymam się do premiery, póki co naprawdę nie wiem czy gra bardziej mi się podoba, czy bardziej nie podoba. Teraz ważne jest żeby gra chodziła płynnie i była bez błędów (tak, jeszcze łudzę się że to możliwe) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Ja najbardziej liczę, że jednak będzie kreator stylu mimo, że się pojawiło, że go nie będzie. Jakoś po grze w trójce sobie nie wyobrażam grania bez niego.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
simka334player, to z tymi strefami w mieście to akurat proste jest. Podobnie jest np w Tomb Raider Angel of Darkness, w Parisian Getto. Po prostu idziesz i w pewnym momencie masz ekran ładowania, bo inna część dzielnicy musi się załadować. Ten podział miast na strefy to tylko podział graficzny. I tak większość danych dotyczących mieszkańców, to tylko wiecznie zmieniające się statystyki, kto z kim hajtnięty, z kim ma dzieci, kogo nienawidzi, gdzie pracuje i jak bardzo nie lubi swojej pracy
![]() octavessens, tak jestem hejterką, bo wkurza mnie to, że firma leci w kulki i obcina grę jak tylko się da... Nie ma CASt'a, nie ma basenów, jest za to kiszkowata graficzka rodem z Doliny Muminków. Ale spoko, Ty i inni będzie mogli odsapnąć, bo już nie napiszę ani słowa w tym temacie. Dziwi mnie tylko to, że co by firma nie wymyśliła, to są tacy, którzy kupią taki bubel, tylko i wyłącznie dlatego, że to Simsy. To jest też powód dla którego śledzę niusy, bo zawsze ma się nadzieję, że ulubiona gra jednak będzie się jakoś prezentować. Na tą metę jednak już niczego nie zmienią, bo przecież amerykańskie dzieci wszystko kupią... |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 24 (0 użytkownik(ów) i 24 gości) | |
|
|