|
![]() |
#1 |
Reputacja: 14
|
![]()
up - poprawka: jeśli BYĆ MOŻE nie ma basenów, to trzeba hejtować
![]() Coby offa nie było, muszę przyznać, że ten opis funkcjonowania świata podzielonego na otoczenia jest bardzo zachęcający. Jeśli tak to będzie wyglądać w rzeczywistości to świetnie ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie wiem czemu, ale ja jakoś basenami się tak nie jaram
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
No to samo mi się skojarzyło z tym ładowaniem. Ja w trójce lubie to, że jest otwartość, a te ładowanie jak nie będzie trwało Bóg wie jak długo będzie okej. Gorzej jak będzie długo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 14
|
![]()
up - ale co w tym jest takiego oburzającego? Dla mnie to świetna wiadomość. Chyba najbardziej logiczne połączenie płynności z postępem historii. Na pewno lepsze rozwiązanie, niż trójkowe, gdzie do parceli publicznych nie można było nawet wejść. Tutaj mamy ekrany ładowania, ale przynajmniej możemy tę parcelę zobaczyć od środka. No ale, trójka jest taka wspaniała i piękna, a czwórka taka obrzydliwa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]()
^ No ja też nie rozumiem co w tym takiego złego.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Ej a będzie ten kreator stylu? Czy w końcu nie?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]()
Z tego co wiem to nie będzie takiego jak w TS3, ale każdy obiekt czy ciuch będzie miał kilka opcji kolorystycznych.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() Cytat:
Irbis różnie z tym bywa. Ja zwykle wybieram odbiór w punkcie. Najczęściej gra prędzej była w sklepie na półce niż moja do odbioru ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Mamełe : 15.06.2014 - 13:12 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 11
|
![]()
Mam mieszane uczucia co do tego podzielonego otocznia i osobnego ładowania miejsc publicznych. Jasne, fajnie, że się będzie mniej gra cięła, ale martwi mnie, że wchodząc jednym Simem do klubu, jednocześnie tracę kontrolę nad resztą rodziny (lub odwrotnie, steruję sobie resztą a ten jeden Sim "hulaj dusza, piekła nie ma"). Zazwyczaj moje Simy mają poukładane czynności, żeby jak najlepiej wykorzystać dzień, a tutaj tracę na kilka godzin kontrolę i nie wiem czy te pozostawione bidulki robią to co powinny zamiast obijać się (bo coś przerwało kolejkę zadań, lub im się ona skończyła). Może się będzie dało przełączać nadal między tymi Simami, ale będzie to miało sens tylko jeśli czas ładowania nie będzie zbyt długi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 12
|
![]()
Jeżeli osobne ładowanie dużych parceli publicznych miałoby załatwić całkowicie sprawę króliczych nor byłbym mega zadowolony, co mi po otwartym świecie, w którym mogę wejść tylko do parku czy biblioteki (a swoją drogą zanim załadowały mi się w pełni tekstury, obiekty i obraz był normalny to też chwilkę trwało), chciałbym sklepy z ubraniami, restauracje do których można wejść, takie połączenie 2 z 3. Co do grafiki, faktycznie jest trochę za kolorowa, bajkowa, ale z drugiej strony czy ja wiem czy chciałbym takie 100% odwzorowanie świata
![]() ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 15 (0 użytkownik(ów) i 15 gości) | |
|
|