|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
To jest fakt, w dwójce trzeba było stawiać parkingi przy drodze, w trójce mogą stać nawet w piwnicy. Piwnica przydaje mi się do wstawiania łodzi na tych przyczepkach.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 14
|
![]()
Łódź w piwnicy... Jak Gibbs
![]() To rozwiązanie z trójki jest dość wygodne i animatorzy nie musieli się napracowywać, ale to tak okropnie irytujące, że już wolę nie mieć swobody w rozmieszczaniu pojazdów na posesjach. W ogóle, to tyle czasu czekałem na jakieś informacje o animacjach i się nie doczekałem... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
A tak serio, to ja bym chciała animacje samochodowe, ale żeby dali coś, czego nigdy nie było w Simsach, bramę wjazdową... Powinna się sama zamykać i otwierać, jak wyjeżdżamy samochodem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Czasami czytając wypowiedzi w tym temacie mam wrażenie, jakbym przespała całe wakacje, że już jest jakiś czas po premierze i wszyscy prócz mnie w TS4 już grali i dlatego tak dobrze wiedzą, co w grze jest, czego nie ma i jak co wygląda.
--------------------------------------- Ostatnie ciekawostki na temat gry podane przez SimGuru podobają mi się. Podróże kosmiczne, rodzice emeryci, karmienie piersią (bo nigdy tego w simach nie było), no i będzie kolekcjonerstwo, które bardzo lubię w tej grze. Kolejne plusiki dla TS4 ![]()
![]() |
#6 |
|
![]()
upup - człowieku, ja rozumiem, że można mieć dość czasami, bo niektórzy przesadzają stanowczo z tym krytykowaniem wszystkiego, ale Ty z kolei wpadłeś w drugą skrajność... Ktoś napisze, że obawia się ewentualnego braku basenów, bo np. jego ulubionym zajęciem w grze jest pływanie/topienie a Ty już piszesz tej osobie jaka to ona jest głupia, skąd ta informacja, skończ hejtować... To samo z potencjalnym brakiem rozbudowanych animacji (co jest moim zdaniem bardzo prawdopodobne, bo w TS3 tego nie było, więc dlaczego miałoby być teraz? nie od dziś wiadomo, że twórcy gry idą na łatwiznę, żeby zarobić i się nie narobić; ale przecież dopóki oficjalnie nikt nie napisze wprost, że tego nie będzie, to jest to bzdura wyssana z palca...). No bez przesady, to nie można już napisać niczego na ten temat, bo ktoś inny zrobił z igły widły? Jeśli dyskusja Cię bawi, to ciesz się - przynajmniej masz darmową rozrywkę. Mnie za to Twoje wypowiedzi tego typu nie bawią ani trochę - za to cholernie irytują, bo po pierwsze są nie na temat (ta jak moja wypowiedź teraz, ale to jednorazowy "wyskok" + za moment wrócę do pisania o grze), a po drugie narzucają innym Twój (dla mnie błędny) punkt widzenia.
*** Wracając do gry - moje ogólne odczucia na jej temat są bardzo mieszane. Wiele rzeczy cholernie mi się podoba. Pomysł z podziałem świata (jeżeli dobrze go zrozumiałem), świetny tryb tworzenia Simów, równie świetne opcje budowania, "naprawione" poruszanie się Simów (zwłaszcza w tłumie), reklamowane wszem i wobec emocje (tak tak, mi to się podoba; pod warunkiem, że nie będzie mi się bardzo narzucać, bo nie chcę żeby od tego zależało całe życie Simów), rozbudowana wielozadaniowość (która de facto była już w dwójce, ale co z tego, można powiedzieć, że to nowość i nikt się nie zorientuje ![]() Bez odbioru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
octavessens, ja uważam wręcz odwrotnie, większości ludziom z tego tematu TS4 się podoba, nawet jeśli na początku byli sceptyczni (nie piszę o sobie).
A żeby wrócić do tematu, ze wszystkich obiektów, najlepsza jest ta raaakieetaaa! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]()
Plusik dla laseczki za pierwszą część postu.
![]() A teraz odpowiadając na posta anie_1981, baaardzo bym chciał, żeby można było tą rakietą dostać się na jakąś niewidzialną parcelę, jak w TS1, gdzie można było się wspiąć po fasoli na chmurę z Willem Wrightem. ![]() Jakieś wieki ciemne muszą teraz być w The Sims Studio, skoro nagle ni stąd ni zowąd animatorzy nie potrafią podołać temu, za co im płacą. Jakby nie mogli wyciągnąć animacji z TS2. I nie wierzę, że to niemożliwe, bo Maxis już dawno coś takiego zrobił z TS1(TS1 na konsole, alpha TS2). |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
|
![]() Cytat:
![]() I moim zdaniem offtopu nie ma, bo dyskusja trwa dalej o ts4. Baseny zapewne będą, mimo, że moim zdaniem tak ważne nie są. Bardziej zależy mi na grywalności, niż na zbiornikach wodnych. Cytat:
![]() Ewentualnie to nawet ja uważam, że tych basenów nie będzie. Ale nie stwierdzam, tego bo gry w rękach nie miałem.
Everybody need somebody. I'm somebody, need your body. Ostatnio edytowane przez octavessens : 21.06.2014 - 22:09 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Nie wiem, może ja jestem jakiś dziwny, ale jak ktoś ma swoje zdanie, to nie próbuję mu siłą narzucać swojego. To, że jeden ma takie priorytety, a drugi ma inne wydawało mi się rzeczą zupełnie normalną. ALE, skoro mówisz, że to świadczy o zaburzeniach, to przepraszam, najwidoczniej się pomyliłem co do całej ludzkości. Od dzisiaj koniec z tolerancją dla innego zdania, niż moje własne. jeszcze złota myśl jako podsumowanie powyższych cytatów: Dla mnie priorytetem jest (to znaczy DLA WSZYSTKICH) powrót szczegółowych animacji, o czym już pisałem, a także brak błędów, które dawały mi się we znaki, a w trójkę nie grałem zbyt długo i nie miałem praktycznie żadnych nieoficjalnych dodatków. Dziękuję Kędziorku, że mnie oświeciłaś w sprawie instalacji, mogę teraz spać spokojnie ![]() Teraz już chyba pozostaje tylko czekanie na przesunięcie daty premiery, bo w pierwszym terminie na bank się nie wyrobią. Może jak to ogłoszą to na pocieszenie dostaniemy porcję jakichś informacji. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 11 (0 użytkownik(ów) i 11 gości) | |
|
|