|
![]() |
#1 |
Reputacja: 14
|
![]()
Ja nie wiem, w csym wam to przeszkadza
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jeśli byłaby ta umiejętność, to bym ją ostatecznie dopuściła, ale tylko i wyłącznie jako ukrytą umiejętność. Nie popieram tego, że jest tyle przemocy i seksu w grach i bajkach dla dzieci. Niechby oni się zdecydowali czy to ma być gra dla dzieci, czy dla dorosłych... Kreskówka, a z umiejętnością bara bara... Coś myślę, że to ściema, jakoś nie wierzę, że EA dałoby taką umiejętność w Simsach. Jak ktoś chce przerobić Simsy na grę tego rodzaju, to od tego są mody, nie powinno być tego od początku w grze. Pamiętacie może, jaka była afera, jak w dwójce był kod na zdejmowanie cenzury? Nawet się ktoś czepiał Simsów, że powinny być od 18 roku. Nie pamiętam szczegółów, to było gdzieś w połowie dwójki. Nie sądzę zatem, by to była prawda z tą umiejętnością, a jeżeli, to już mnie chyba nic nie zdziwi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Taaa... Ale ja na przykład nie chciałabym żeby moje dziecko (którego oczywiście nie mam
![]() EDIT: http://sims.arhn.eu/2014/06/garsc-ciekawostek/ "Umiejętność Bara bara została usunięta z gry" I fajnie, że adoptując dziecko w końcu będziemy mogli sobie je wybrać z listy ![]()
" Nigdy nie czekaj na odpowiednią chwilę, sam ją stwórz. " Ostatnio edytowane przez CzekoladowaZłośnica : 23.06.2014 - 21:55 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Jeśli pozwolisz swojemu małemu dziecku siedzieć cały dzień przy komputerze to sama będziesz sobie winna
![]() Z tego co wyczytałem w tych newsach to jednak nie będzie tej umiejętności. Szkoda xD Pomysł anie wydawał się bardzo sensowny |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
No i wyjaśniło się, nie będzie umiejętności bara-bara
![]() Dla mnie świetna wiadomość, że adoptując dziecko będzie je można wybrać z listy. Jeśli na zdjęciu są prawie średnie ustawienia to jak gra będzie wyglądała na najwyższych ![]()
![]() |
#6 |
|
![]()
A tak mi się właśnie przypomniało jak to większość osób była oburzona pierwszymi screenami z UI ;D, a teraz proszę... Taka niespodzianka
![]() ![]()
![]() |
#7 |
|
![]()
Wreszcie można będzie wybrać dzieciaka z listy! Ja zwykle gram białymi Simami, ewentualnie śniadymi, nie jestem rasistką, ale tak jakoś wolę takie rasy, bo zwykle w Simsach czarnoskórzy wyglądają jak czarna plama na ekranie i trudno jakieś mięśnie w ogóle zauważyć. No a w Simsach jak adoptuję dziecko to dostaję je czarne... No i idą sobie do parku, mama i tata biali, dziecko... czarne... Od razu widać, że adoptowane.
Za to co mi się nie spodobało, to to, że zabrali śledzenie kamerą Sima z rodziny, dali za to śledzenie NPC... Co mnie obchodzą NPC ?! Nie potrzebuję widzieć listonosza, jak roznosi pocztę... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
anie_1981 zgadzam się z Tobą, a nawet dla dorosłych takie rzeczy pożytku nie dają.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Dobrze że usuneli tą umiejętnośc bara-bara bo dla, mnie byłaby ona wogóle niepotrzebna, nie trzeba z wszystkiego robic umiejętności, np w 3 wkurzało mnie że robienie zdjęć jest umiejętnością i musiałam sie nastarac zeby mieć ładne zdjęcia porozwieszane w domu. Własnie tez tak czesto miałam że mi dawali czarne dziecko więc dobrze ze teraz będe mogła sobie wybrac
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
No więc..
ani nie miałam niczego złego na myśli; nie była to uwaga pod twoim adresem. Domyslam sie że byłaś atakowana i po prostu wolisz dmuchać na zimne. Co do tej umiejetności bara bara.... irbis Ameryka jest bardzo pruderyjna wbrew temu co my sobie o niej myślimy. Europa jest o wiele bardziej "rozwiązła". Co do tych wszystkich infos na tema gry.... przypomniało mi się jak reklamowali TS2 w podstawce miał być deszcz i simy miały na niego reagować...uciekać do domu, chronić głowę etc. Mam to na reklamującej płytce która dostałam z Abrakadabrą . I co? I nic z tego nie wyszło a szkoda. Zawsze mnie irytowało że deszcz leje a mój sim jakby tego nie zauważał. Tylko jak gradzi to jest reakcja. Dlatego bym zalecała ostrożność co do tych wszystkich info z różnych miejsc. Zobaczymy we wrześniu jeśli dotrzymają terminu.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 264 (0 użytkownik(ów) i 264 gości) | |
|
|