|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Myślę, ze wszyscy mamy już dosyć zdjęć simów więc
cechy (w cas można wybrać 3) http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...2a35e7127.html - emocjonalny http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...a075af8fb.html - Hobby http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...9df862443.html - Styl życia http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...a87b25435.html - Towarzyski (co?) (obcięte jest Nieangażujący się) http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...793307b1a.html - Galeria (wycięłam swój nick, dlatego biały prostokąt) Ostatnio edytowane przez Mamełe : 08.07.2014 - 23:13 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Dzięki, że dałaś cele życiowe
![]() ![]() ![]()
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Ciekawe, czy to tłumaczenie jest już ostateczne. Dla mnie "zadufany" i jego ikonka zupełnie do siebie nie pasują
![]() edit: A "dureń" chyba będzie czymś w rodzaju "infantylny"? "Zapaleniec" na pierwszy rzut oka wydaje się być jakiś taki bez sensu... I nadal uważam, że trzy cechy do wyboru to jest śmiesznie mało. edit2: Uhuhu, nie miałam racji, czyli ten dureń to co, będzie się pewnie wolnej uczył? W sumie to, jak dla mnie, raczej zbędna cecha (jak sim ma czegoś nie umieć to go nie nauczę i tyle), ale niech im tam będzie... Samotnik wygląda trochę jak wilkołak ![]() Rodzinny... Ale przecież był domownik? Nieangażujący się, czyli "unika zobowiązań". Kolejna znana cecha, w sumie to powinni tłumaczyć tak samo jak w trójce (no chyba, że wcześniej by popełnili jakiś niewybaczalny błąd w tłumaczeniu).
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde Ostatnio edytowane przez Agor-ia : 08.07.2014 - 23:12 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Bede edytowac jednego posta, zeby mi sie nie pomylilo. Tam przy cechach jest opis. Zadufany, to wg opisu pewny siebie. Ikonka faktycznie nie pasuje
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() Cytat:
![]()
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Zdjęcia możecie swobodnie wykorzystać czy udostępniać innym, zrzekam się praw ;-)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
A możesz napisać szybciutko o co chodzi z tym zapaleńcem? Interesuje się wszystkim? Bo ta ikonka wygląda trochę jak pingle zlepione taśmą pośrodku... aż się człowiekowi przypomina Harry Potter
![]() edit: Już wiem, że z tym domownikiem i rodzinnym to mi się pochrzaniło, bo z tego co widzę, to cechy sprzężone z aspiracją są inne od tych, które można samemu wybrać. Czyli do jednej aspiracji jest jedna cecha? Bo mi się kurde wydawało, że były dwie i jedną się wybierało (na filmikach)... Ale mogło mi się pokiełbasić ![]()
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde Ostatnio edytowane przez Agor-ia : 08.07.2014 - 23:18 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Jasne
![]() ![]() Tak to jakos jest. Jest taka główna cecha dominująca i mniejsze do niej. Dopiero odkrywam co i jak, bo zamiast rozgryzać, to robię scereeny tam, gdzie jest cos napisane, bo samych screenów simów, to pewnie za chwile będzie zatrzęsienie Ostatnio edytowane przez Mamełe : 08.07.2014 - 23:21 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Dziękuję bardzo! Czyli zapaleniec to takie ugładzone tłumaczenie... Po polsku by się powiedziało zwyczajnie "nerd"
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
A jakie są twoje osobiste wrażenia z użytkowania tego "cuda" ?
![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 10 (0 użytkownik(ów) i 10 gości) | |
|
|