|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja nie napisałem czegoś takiego,że gry nie powinny mieć wysokich wymagań ,bo ludzie nie pograją sobie.The sims 4 demo i tak ma śmieszne wymagania (http://help.ea.com/pl/article/the-si...-sim-cas-demo/) ,pełna wersja będzie mieć albo takie same albo większe.Gry muszą mieć coraz większe wymagania,bo inaczej nie będzie rozwoju.Odpowiedziałem na tamten komentarz - simsy nie mogą ciągnąć maksimum z teraźniejszych komputerów,bo zwyczajnie gra nie będzie się sprzedawać i wiele ludzi sobie nie pogra,a jeszcze do tego jak dadzą spapraną optymalizacje to już w ogóle.A jeszcze trzeba pamiętać,że simsy to nie tylko grafika tylko dużo obiektów ,interakcji postaci,wszystko jest interaktywne ,więc to ciągnie jeszcze więcej zasobów niż sama grafika.A do gta 5 nie warto porównywać,bo tam do niektórych budynków da się wejść,reszta to makiety,a postacie to tylko boty.Opinie na ten temat są bardzo podzielone,bo ci którzy mają słabsze komputery - chcą by ts4 miało niskie wymagania,ci co mają mocne - chcą,by gra miała cud miód grafikę.Ja akurat nie mam mocarnego komputera (c2quad,5gb ram,radeon 5850) ,ale trójka ze wszystkimi dodatkami dość dobrze chodzi,chociaż często przycinki są,szczególnie w isla paradiso .
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 22
|
![]()
Czy ktoś wie kiedy znów będą demo rozdawać?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Moment. Co wy wgl porównujecie? GTA do Simsów? To jak porównywanie lodów truskawkowych do czekoladowych. Co one mają niby wspólnego? To, że sterujemy "ludzikami"? No wielka mi rzecz. Latać z bronią po mieście, pozabijać kilkoro ludzi i wypełniać misje. A może w GTA można romansować? Wiem ! Jak ludzik umrze to zmartwychwstaje, a w Simsach tego nie ma. Proponuje zmienić temat tej dyskusji na: DO CZEGO JEST PODOBNE THE SIMS? Weźcie ogarnijcie, bo to jest nudne, żeby 5 stron na forum było o *******amentum GTA.
A ponoć tu miały być komentarze do newsów dotyczących THE SIMS 4. No są. W ciul. 10 stron na temat wymagań i porównań do innych gier. Każda gra ma swoje wady i zalety. I miała je i 2 i 3 i 4. Nigdy nic nie będzie idealne. Nie jestem ślepo zapatrzona w czwórkę, ale widzę i plusy i minuty, a co do zakupu to się zastanawiam. Mówicie, że Simsy to wiecznie odgrzewany kotlet. Ale to co? Twórcy mieliby nie tworzyć nowych odsłon? Mieli się zatrzymać na 1? Bo nie rozumiem... I WRACAJĄC DO TEMATU NEWSÓW... Słyszał ktoś z Was może o blokach w The Sims 4? Albo o wynajmowaniu domów?
![]() |
#4 |
|
![]()
Nic nigdzie takiego nie widziałam, a biorąc pod uwagę to, że mają być 3 piętra+strych to czarno widzę jakieś bloki.
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
EA ciągle chwali się emocjami,casem,trybem budywy,EMOCJAMI (ciąg dalszy
![]() Ps.O wymaganiach jest lekko ponad 1 stronę,a nie 10 stron ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Kurcze :/. A szkoda.. Byłoby fajnie..
A czytaliście już na DOTSIM, że to drugie otoczenie ma się nazywać Oasis Springs i ma być na wzór przedmieścia Las Vegas? ![]() Mentosik - Ta.., czytałam dzisiaj i to nie była jedna strona.. Poza tym zobacz ile jest lamentu na temat braku basenów i małych dzieci. Ja już się z tym pogodziłam, bo co innego pozostało? Czarna rozpacz jak to niektórzy robią? Od tego nie dodadzą na tych brakujących rzeczy. A lepsze pogodzenie się z tym niż pisanie i ubolewanie w każdym poście. Nie ma. Trudno się mówi... Co zrobisz? Nic nie zrobisz...
" Nigdy nie czekaj na odpowiednią chwilę, sam ją stwórz. " Ostatnio edytowane przez CzekoladowaZłośnica : 14.07.2014 - 16:48 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Ja jakoś szczególnie nie przejmuję sie tym, że nie będzie w podstawie basenów, samochodów czy małych dzieci - bo to dojdzie w kolejnych dodatkach, ale już np. ekranów ładowania nie zlikwidują - a to mnie najbardziej denerwuje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() Cytat:
![]() @up No,oburzenie jest ogromne.Czytałem też sobie zagraniczne fora i tam jest nie lepiej,jak tutaj. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Searle - Trudno się mówi. Nie mamy wpływu na to co robią twórcy. Woleli iść na łatwiznę niż się postarać i ulepszyć otwarty świat. Szkoda, bo pewnie nie liczyli się z takim oburzeniem fanów, a co za tym idzie mniejsza sprzedaż gry..
![]() |
#10 |
|
![]()
Nie dziwie się, bo pod wieloma względami też jestem zawiedziona i oburzona, ale to nie powód żeby pisać w kółko o jednym i tym samym. Wiem, że twórcy ciągle tylko mówią o CAS i emocjach i, że stąd większość ma przypuszczenia, że w grze nie ma nic ciekawszego. Ale co to by była za frajda gdyby odsłonili całą kartę od razu. Z trybu budowania ukazał się jeden filmik. Dlaczego? Bo jak zobaczyli reakcje ludzi na brak basenów to stwierdzili pewnie, że co by nam nie pokazali to się nam nie spodoba. Powiedzieli przecież o różnych wysokościach ścian i fundamentów, ale jakoś większość o tym zapomniała.. A czy to nie jest fajne? W końcu każdy dom będzie mógł inaczej wyglądać. A odkąd sięgam pamięciom wielu fanów właśnie tego chciało w swojej grze.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 11 (0 użytkownik(ów) i 11 gości) | |
|
|