|
|
|
|
#1 | |
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Administrator
Reputacja: 102
|
Wiem - i co z tego. Niech oni to sobie robią nawet na Commodore 64, tylko po co od razu wciskać to na PCta. Jakoś nigdy wcześniej nie mieli problemu z robieniem oddzielnych wersji TS na PC i konsole, tym bardziej nie rozumiem więc dlaczego teraz nagle im wpadło do głowy, by w tym przypadku mieszać jedno i drugie. Mogliby chociaż zrobić opcję wyboru trybu.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Reputacja: 14
|
Ashley, powiedz, że to ceny w złotych
![]() Ten trailer, gdzie była pokazana gra mnie nie powalił. Wciąż wydaje mi się, że simy pokazane w tle, które siedziały na krzesłach, były... sztywne. Fajna rzecz z laleczkami voodoo Ciekawe, czy ta rakieta też się do czegoś przyda, czy może to tylko taki "chwyt marketingowy". Chciałbym dowiedzieć się jeszcze więcej na temat opcji ![]() EDIT: KERBI, lama to taka maskotka serii The Sims, więc nie wiadomo, czy jest tutaj ze względu na zwierzaki, czy po prostu dla zachowania tradycji. W podstawie trójki też było coś z lamami
Ostatnio edytowane przez Mroczny Pan Skromności : 20.08.2013 - 18:06 |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
|
Cytat:
Nie wiem, czy twórcy faktycznie dają nam jakieś aluzje w tym zwiastunie, ale jeśli tak, to będę wniebowzięty, mając zwierzaki i pogodę w podstawie
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
Nooo... przejżałem temat. I muszę przyznać, że coraz bardziej przekonuję się do TS 4. Po premierze TS 4 zamierzam wyprzedać moją kolekcję TS 3, więc raczej będzie mnie stać na ppdstawę i kilka dodatków. Tylko ciekawe jakie będą wymagania, bo na święta zamierzam sobie wymienić części w kompie.
a tak btw - ktoś chętny do nabycia podstawy i wszystkich dodatków (oprócz pakietów akcesoriów i Zostań Gwiazdą) do The Sims 3 w okolicach początku 2014 ??? Ostatnio edytowane przez redmoon : 20.08.2013 - 18:24 |
|
|
|
|
|
#6 | ||||||
|
Reputacja: 11
|
Gdzie tu przycisk "Lubię to!"?
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Co jeszcze... - simy! - są bajeczne! Tryb tworzenia jest cudowny, teraz będę mogła robić pulpeciki dokładnie takie, jakie być powinny, a nie wystające brzuchy, a reszta ciała szczupła... ;/ Mają ładne uśmiechy, nie straszą tak, jak te z TS3. Ogólnie mają zgrabne postawy i budowę ciała; pomysł na indywidualny sposób poruszania się i różne głosy to rewelacyjny pomysł! 33 Świetna, zróżnicowana gestykulacja i mimika! Że już nawet nie wspomnę o całej gamie emocji... *.* A oczami wyobraźni widzę już te realistyczne skiny, oczy, włosy i inne dodatki z netu... Te postacie będą bombowe!- interfejs - nie wiem, dlaczego was tak przeraża. Ja jestem raczej pozytywnie nastawiona. Oczywiście trzeba będzie się przestawić, ale uważam, że to będzie kwestia wprawy - 1-2 dni i załapie się, o co chodzi i co gdzie jest. Pamiętam moje pierwsze spotkanie z TS2, zaraz po TS1 - miałam sporo problemów, bo podochodziły aspiracje, pragnienia i inne takie różne duperele, nie wiedziałam, co jest od czego... Ale do wszystkiego przecież się dojdzie. A zawsze to jakieś urozmaicenie, jakaś nowość i odświeżenie ![]() - tryb budowy - ja jestem na tak! Nie umiem budować domów, więc dla mnie będzie rzeczywiście wielkim ułatwieniem takie stawianie od razu całych segmentów. Przesuwanie pokojów to jest po prostu... perełka! 33 Nieraz miałam nerwy, gdy okazywało się, że trzeba by coś przesunąć o kratkę, czy dwie, a tu już umeblowanie w komplecie (kodami!) i ustawiaj wszystko od nowa... Masakra! - grafika - no tu bym sobie życzyła większą realność, ale chyba jakoś to przełknę. Myślę, że ta cała wymieniona wcześniej reszta chyba mi zrekompensuje te rysunkowe klimaty. W końcu nie robię domów na pokaz, tylko do grania, a jedyne, co może zechcę pokazywać publicznie, to postacie (jeśli już wszystko ogarnę .Podsumowując (i tak nikt tego elaboratu nie przeczyta xD): jestem pod wielkim wrażeniem (znowu! u mnie to tak falami nadchodzi xD). Marzy mi się tylko lepsza grafika. Niezbyt wielkie wymagania sprzętowe. I zero błędów. I będę szczęśliwa, czekając z odłożoną kasą na nową odsłonę serii The Sims. |
||||||
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
Kurcze, kurcze, kurcze!!! Przekonuję się do 4
W sumie nie wiem czy śmiać się, czy płakać, że te Simy są takie plastikowe... Mam nadzieję, że wymagania sprzętowe będą w miarę normalne, i żeby obsługiwała zintegrowane kraty graficzne
|
|
|
|
#8 | ||
|
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
Cytat:
Zróżnicowanie simów na klasy społeczne byłoby dla mnie idealne, bo lubię raz pograć patologią (może nareszcie moje simy same z siebie będą złe? ;>), a raz urządzać simom życie niczym w brazylijskiej telenoweli No i ofc mieszać i przeplatać to wszystko ze sobą Cytat:
|
||
|
|
|
|
|
#9 | |
|
|
Cytat:
Tutaj: https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...26503111_n.jpg Nawet sama wstawiałaś to zdjęcie na forum Mamy pokazane autko, więc pojazdy raczej będą - pytanie tylko, czy będziemy mogli je sobie sami sprawić... No i te tory z tramwajami - na jednym z wcześniejszych zdjęć tramwaj także był widoczny, więc bardzo możliwe, że jednak coś się święci
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
Ale przecież na ŻADNYM zdjęciu nie ma podjazdów ani garaży. Zresztą, pisałam wcześniej, ze to może być tylko dekoracja.
Te tramwaje też uważam za atrapę xD |
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|