|
|
|
|
#1 |
|
Supermoderator
Reputacja: 27
|
Samochody w czwórce było widać, jak choćby TU. Pamiętam jeszcze narzekanie, że przez te szyby nikogo nie było widać w środku.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
już dajcie spokój tym tramwajom - to tylko dekoracja, która ładnie wygląda.
Żadne auta nie przyjeżdżają po Sima, gdy ten idzie do pracy. Sim po prostu sobie znika: https://www.youtube.com/watch?v=NeVc...ature=youtu.be |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
Samochody jeżdżące po mieście, to też tylko atrapa.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
Heh, wygląda tragicznie
Serio, uważam że powinni zostać przy samochodzie zabierającym sima do pracy. No ale nic, jest jak jest, co komu pasuje : )
|
|
|
|
#6 |
|
Reputacja: 11
|
Naprawdę porażka z tym teleportowaniem. Jeśli w finalnej wersji gry to się nie zmieni, to dla mnie będzie już za wiele tych "uproszczeń" i grę odpuszczę... Przynajmniej do czasu, kiedy to się nie zmieni, albo wystarczająco nie stanieje.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Reputacja: 39
|
Mentosie, pewnie brzmiałoby to mniej więcej tak: "Tramwaje są tylko ozdobą, ponieważ zrobienie z nich środka transportu byłoby za trudne dla programistów. Za to do gry dodaliśmy EMOCJE! Czy to nie jest wspaniałe?".
|
|
|
#8 |
|
Reputacja: 12
|
Przynajmniej umieją się teleportować
to pójście do pracy zagina system, nawet w ts1 (dobrze pamiętam?) tego nie było! Nareszcie jakaś nowość!
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
No bo Simy z czwórki są bardzo inteligentne i wiedzą co robić, by się nie narobić...
Po co ma wsiadać do niewygodnego samochodu, skoro może się po prostu teleportować!? Wasze Simy już nigdy nie spóźnią się do pracy czy szkoły!
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
kilka naprawdę ładnych screenów zamieszczono tutaj: http://simscommunity.net/the-sims-4-preview/
Poza tym warto zwrócić uwagę, że simy siedzą na łóżku i rozmawiają lub się przytulają. W jednym z artykułów wyjaśniono jak działa wielozadaniowość simów - brzmi bardzo fajnie. pojawiła się tam również lista kodów do gry: http://simscommunity.net/the-sims-4-...ist-functions/ czy tylko ja nie widzę tam "moveObjects on"? |
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 266 (0 użytkownik(ów) i 266 gości) | |
|
|