|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mam, dzięki temu, że premiera w Korei już była i dzięki vpn.
Powiem tak, to już nie te same simsy co były w poprzednich częściach, trzeba się do nich przyzwyczajać na nowo. Takie moje było odczucie. Trochę liczyłem na to, że nie będzie loadingów idąc do sąsiada ale jest, no trudno xd |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Ok, nie wnikam wenon.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Nie tylko ja mam już grę na tym forum
![]() Jak uporałem się z vpn tak koło 20 chyba, to do 0:30 grałem xd Grałem simami stworzonymi w demie, narobiłem się już simów i nie chciało mi się kolejnych robić xd tylko stroje przejrzałem bo w full jak wiadomo więcej ich jest. Ekrany ładowania są krótsze niż w podstawie sims 2 ale pewnie też zależy od kompa. Mój jest znacznie wyżej niż rekomendowane. Po załadowaniu parceli do której simy wysłaliśmy automatycznie jest pauza jakby ktoś odszedł od kompa podczas ładowania. Na początku gry pojawiają się lekcje, nie można ich wyłączyć, trzeba po prostu "przeklikać". Fajne te powiększanie obiektów, kupiłem mały tani telewizor i se go powiększyłem xd A tu jak powiększy się krzesło i sim na nim usiądzie: Spoiler: pokaż |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Żal! Skoro twórcy już wprowadzili opcję powiększania obiektów to powinni to dopracować, a nie, że jak sobie powiększysz krzesło, to Sim siadając na nim, będzie przenikał przez obiekt. Wygląda to beznadziejnie... Ja nie spełniam wymagań rekomendowanych bo mam procka i3, a nie i5. Moim zdaniem te wymagania są znacznie zawyżone; myślałam, że zalecane nie będą dużo większe niż minimalne. No nic, zobaczymy. :p Ja kupuję edycję premium chociaż dodatkowa zawartość w niej mi się nie podoba... Te makijaże na twarz czy strój hot-doga są tak lipne, że w sumie lepiej ich nie mieć... albo te zwierzęce czapki w edycji cyfrowej - ha, ha, ha.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Woglę nie powinno się dać powiększać obiektów na których jest coś więcej niż tylko opcja oglądaj lub żadnej opcji ;] Dla mnie dodatki w edycji premium nie są warte wydania dodatkowych pieniędzy ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Piwunia, spokojnie. Będzie jeszcze pełno aktualizacji oraz pełno dodatków, w których powiększanie obiektów się przyda. Mixis to wszystko przemyślała. Boli mnie tylko jeden fakt, że zawsze w postawie nie ma nic. I będzie trzeba znów wydać pieniądze na dodatek, w którym pewnie dużo nie dadzą. Ogólnie bardzo się jaram i grę uważam za udaną choć jeszcze w nią nie grałam. Mam ogromną nadzieje, że pogram w nia dłużej niż miesiąc.
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 14
|
![]()
wenon powiedz, czy faktycznie nie ma drzewa genealogicznego? Jeśli nie ma, to czy zostało ono czymś zastąpione?
![]() |
#9 | |
|
![]() Cytat:
PS do potencjalnych "demo testerów": Gra ma nowy EA Core i SecuROM. więc zapomnijcie o tym przez jakiś czas. Może dzień, tydzień, może tygodnie, może nawet miesiąc. Stuff's being worked on. Ostatnio edytowane przez boisz_sie_aes : 02.09.2014 - 10:56 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Wybacz, nie sprawdzałem tego.
|
![]() |
![]() |