|
![]() |
#1 |
Reputacja: 21
|
![]()
Ten tryb budowania prezentuje się całkiem nieźle :3 Rzuciło mi się w oczy, że w katalogu (z oknami chyba) była cała masa obiektów. Może w końcu dostaniemy podstawkę, w której nie będzie dwóch rzeczy na krzyż...
Ciągle nie mogę przeboleć wyglądu roślin. Jak tak będą wyglądały w finalnej wersji to ja dziękuję -,- |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Powiem tyle, jest to wersja pre-alpha w której może się zmienić wygląd np. fryzur, dodane zostaną nowe rzeczy ale nowego silnika gry dla roślinek już nie napiszą
![]() Musimy się z tym pogodzić, ale czy grafika jest najważniejsza ? Natłok tych wszystkich opcji które przed chwilą przedstawiłem w newsie usprawiedliwia tą kreskówkową grafikę. |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
A może by tak pożar w studiu...? ;] Zawsze to jakaś szansa, że w ostatniej chili zmienią grafikę!
Chciałabym już wypróbować ten tryb budowania ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]()
Taki pożar mógłby być też powodem by wydać grę szybciej, bez ówczesnego testowania i bez większości opcji. W końcu muszą jakoś zarobić, by przywrócić studio do użytku.
![]() ![]() EDIT: Tak w ogóle to nowego silnika się nie pisze pod same rośliny. Akurat bardzo często używa się gotowych technologii napisanych przez firmy trzecie. Np. The Sims 3 wyraźnie korzysta z dość przestarzałej wersji Speedtree. W ogóle gdyby twórcy simsów myśleli, mogliby dodać właśnie to Speedtree a potem wydać narzędzia do tworzenia obiektów, w tym odchudzoną wersję edytora speedtree do szybkiego tworzenia drzew: http://www.can-con.ca/tumblrpics/speedtree.jpg Z drugiej strony, jeśli pamięć mnie nie myli, jest możliwość przeniesienia drzew stworzonych przy Speedtree do gry nie posiadającej w/w technologii. Ostatnio edytowane przez Caesum : 25.08.2013 - 18:04 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wie ktoś jakie dojdą kariery? Mam na myśli oficjalne oraz nieoficjalne
![]()
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Na razie nic szczególnego na temat prac nie wiadomo.
Edit: Tak wgl. przepraszam za obciętego newsa ale niestety Ilona uznała część mojego posta jako plagiat jej zacnych newsów ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Damian : 25.08.2013 - 18:41 |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 21
|
![]()
Tak czy siak powinni coś (cokolwiek) z tymi drzewami zrobić
![]() A jak nie to liczę na to, że internetowi twórcy nie zawiodą :> |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Ja nigdy nie zwracałem szczególnej uwagi na drzewa, nie przysparza mi to większego problemu. Poczekajmy na 17 września i zobaczymy co nam znowu pokażą.
SimGoodie opublikował wywiad z producentką lecz ledwo co słychać przez ten tłum w tle. http://www.youtube.com/watch?feature...&v=nh5HZE-Ct8g |
![]() |
![]() |
#9 |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]()
Qwerty - Ja również właśnie mam taką nadzieję. Simowie wyglądają znacznie lepiej niż w simsach 3, ale trójkowe rośliny były po prostu świetne, więc po co je zmieniać?
If it ain't broken, don't fix it. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 12
|
![]()
:/
Czuję się jakbym ciągle czytała te same newsy. No i raczej tak jest...
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
|
|