|
![]() |
#1 |
Reputacja: 14
|
![]()
Zgadzam się, że wygląd włosów został poprawiony, podobnie jak wygląd simowej twarzy. Zdecydowanie bardziej podobają mi się czwórkowe włosy, niż te pokazane na powyższym zdjęciu (chodzi o zdjęcie z tego posta). W moim odczuciu simy z powyższego zdjęcia są sztuczne i po prostu nieładne. Wiadomo, że nigdy nie będzie tak, żeby wszystkim podobało się to samo. Ja cieszę się że twórcy poszli w takim kierunku. Cała grafika czwórki strasznie mi się podoba i nie wyobrażam sobie simsów w jakiejś realnej grafice.
OJSG: Życie simów według Irbis *** Trzeci dom Patrycji i Antoniego. *** Życie rodziny Wichura: Część 22 Ostatnio edytowane przez Irbis : 05.02.2014 - 17:53 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]()
Ależ tu nikt nie mówi o realnej grafice, a o zwyczajnie większej ilości detali. Obecnie włosy z TS4 wyglądają tak, jakby poly można było policzyć na palcach jednej ręki. Znam wiele gier z cukierkową grafiką, które jakimś cudem potrafią wyskoczyć z większą ilością detali nie przemieniając tym samym magicznie całej gry na bardziej realistyczną. TERA, Elder Scrolls Online, Rift i Aion bodaj też. No ale TS4 idzie chyba w kierunku graficznym simsów z tabletów, tak jak niedawno wszystko robili graficznie jak w trójce.
Mówię teraz o włosach, ale twierdzę też, że ogólnie simsom 4 brakuje detali. Przynajmniej jak na razie, ale pewnie tak już zostanie. Ostatnio edytowane przez Caesum : 05.02.2014 - 15:27 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
![]() Przyznaję, że dotychczasowe zapowiedzi gry sprawiły, że wydaje mi się ona spełnieniem simowych marzeń (no może z drobnymi mankamentami) i dlatego nie zwracam uwagi na szczegóły (przynajmniej na razie ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Te wszystkie niusy i fotki, to tak naprawdę krążenie wokół tego co już wiemy, tylko inaczej powiedziane. No jedynie może ta korekta odnośnie odczuwalności kolorów jest nowością. Pewnie sami co chwilę coś zmieniają i zamiast ugryźć się w język plotą głupstwa, które potem muszą odszczekiwać.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
W sumie dawno nie było nic nowego - mam nadzieję, że niedługo zaskoczą nas jakimiś nowymi fotkami i newsami. Kto wie, może grafika poprawi się na lepsze?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Administrator
|
![]()
Nie ma co spodziewać się jeszcze jakiś większych zmian. Skoro pokazali poprawioną wersję z włosami, które "uległy znacznej poprawie"(
![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Caesum : 06.02.2014 - 08:43 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
moim zdaniem polityka EA dotyczaca simsow jest do dupy. -,-
po kiego wała zaczynac temat ts4 poltora roku przed premiera i udostepniac informacje na jej temat. jak dla mnie informacje o takiej grze/dodatku do simsow powinny pojawic sie miesiac przed premiera. dzieki temu gre poznajemy duzo przed otworzeniem samej gry. no kurde. wolalbym sam wlaczyc gre i takie "co to za ikonka...emocje? ale fajnie" a teraz te emocje juz sa nudne i czym mamy sie cieszyc grajac w gre. -,-
![]() |
#8 |
Administrator
|
![]()
^ Przecież na tym właśnie polega reklamowanie gier. Mają - pokazują. Nie wiem co w tym dziwnego, wszyscy twórcy gier tak robią. A niektórzy to zaczynają ględzić o grze jeszcze zanim jakaś w ogóle zacznie być robiona.
Mi tam to akurat nie przeszkadza, w ten sposób przynajmniej wiadomo ile miało być - a ile faktycznie jest. Ostatnio edytowane przez Caesum : 05.02.2014 - 23:51 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Ja po prostu jestem optymistką
![]() ![]() Myślę, że z czwórką bedzie podobnie, a jak nie, to pozostaje się tylko przyzwyczaić do grafiki i innych aspektów gry, a jeśli i to nie pomoże, to pozostać przy trójce lub dwójce, czy nawet jedynce, bo wiem, że niektórzy też jeszcze w nią grają ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Administrator
|
![]()
Broń Boże byle nie jak z trójką, która raz działa, raz nie, ciągle się zacina i nawet na dobrym sprzęcie ma problemy z działaniem. A do tego ten so-called amerykański look, jakby każdy z USA musiał być koniecznie grubasem. Dobrze, że chociaż z tym ostatnim zerwali i simy znów wyglądają znośnie. Znośnie, bo tylko tyle mogę powiedzieć o grafice a'la anno Domini 2003.
No i co do ostatniego zdania, kto zostaje ze mną przy dwójce? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 13 (0 użytkownik(ów) i 13 gości) | |
|
|