![]() |
#1512 |
Reputacja: 10
|
![]()
Tzn jak się wejdzie w menu związków u Penelope (tak się nazywa Simka) Yves ma czerwone serduszko i na odwrót. Chodzi o to, że nie mogę zaproponować stałego związku. I o co chodzi z tą prośbą o zerwanie z Biyu? Przecież już z nią zerwała, przynajmniej jest status związku "była dziewczyna". Jednak jeśli wejdzie się w drzewo genealogiczne to widoczna jest pomiędzy Penelope i Biyu jakaś różowa linia..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1513 |
|
![]()
Nie mogę dzisiaj zalogować się w grze na moje konto (w launcherze jestem zalogowana, na stronie też ), wyskakuje mi, że e-mail lub haslo nieprawidlowe i żeby spróbowac jeszcze raz. Hasło jest dobre, sprawdzałam kilka razy na stronie, w origin, w launcherze. Denerwuje mnie to, bo nie będę zaliczać odznak :/ Ktos miał może taki problem?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1514 |
Reputacja: 11
|
![]()
Ja miałam taki problem. Pomogło zresetowanie komputera. Ale czasem to nic nie pomaga...
Od zainstalowania nowej aktualizacji (1.55) nie mogę kupować drinków u miksologa... Ktoś wie, co robić?
![]() |
#1515 |
|
![]()
Czy wy też macie problem z wejściem do księgarni? Mi się ten problem pojawił po tej aktualizacji z możliwością przeprowadzki do innego miasta. Kiedy wybieram opcję, żeby sim np. wszedł kupić książki albo wykonać tam jakąś okazję, to po prostu stoi przez kilka sekund i zadanie w górnym lewym rogu znika. Moja koleżanka ma to samo po aktualizacji. Mam nadzieję, że to naprawią. A jak u was z księgarnią?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1516 |
|
![]()
No więc tak , wczoraj zainstalowałam dodatek rajska wyspa , dziś przed zakonczeniem roku szkolnego chciałam trochę pograć przestraszyłam się że nie będzie działać, bo 3 razy ładowałam rodzinkę i się nie chciała wyświetlić jednak w końcu się wyświetliła . Grałam w rodzinie Syrena .Teraz , po zakoczeniu chciałam pograć i co ? 2 razy już grę odpalałam a rodzina nie chcę się załadować . Za pierwszym razem wyskoczył raport ,a za drugim ładowanie cały czas stało w miesjcu proszę o pomoc bardzo mi zależy na tym dodatku , a nie chcę odinstalowywać simsów .
![]() Dodam ,że przed wejściem do gry wyskakuje mi ,że mam mało miejsca na dysku ( simsy są na dysku D) i jest napisane ,że mogą pojawić się problemy podczas gry więc może o to chodzi?Z góry dziękuję za odpowiedzi aha przed chwilą zwiększyłam ilosć na dysku c i dalej nic. Nie mam ani jednego moda Ostatnio edytowane przez Vanessa : 29.06.2013 - 12:27 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1517 |
|
![]()
Vanessa, jeśli podejrzewasz, że problem może tkwić w małej ilości miejsca na dysku, to może spróbuj troszkę zwolnić? Pokasuj niepotrzebne pliki (zarówno z dysku D jak i C), możesz pobrać plik CC Cleaner i nim przeskanować komputer. Możesz także usunąć zapisy plików rodzin Simowych, którymi już nie grasz.
Plus pytanie- czy na pewno nie masz żadnych modów, które mogą być niezgodne z najnowszą aktualizacją gry?
![]() |
#1518 |
|
![]()
Już tak zrobiłam . Przed chwilą i dalej nic . Ja nie mam w ogóle modów .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1519 |
|
![]()
Temat może trochę nie pasuje do sprawy, ale nic lepszego nie wymyśliłem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1520 |
|
![]()
witam!
mam strasznie malo simsów w miescie . moze 3-4 osoby na dyskotece, ja ide po miescie to jak dobrze trafie to przejdzie jakis sim. to troche dziwne takie pustki w miescie ... da sie to jakos naprawic? z gory dzieki za pomoc Ostatnio edytowane przez Charionette : 30.06.2013 - 10:25 Powód: piractwo |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|