|
![]() |
#1 |
Sk±d: ŁódĽ
Reputacja: 23
|
![]()
no apropos rangi to napisałam ci jak± chcę więc możesz mi j± ł±skawie ustawić, bo w±tpie zebys mi mogla na stale zabrac nagrode z konkursu w ktorym ciężko pracowałam na wygran±.
![]() zostawcie nasze kółeczko wzajemnej adoracji w spokoju, zazdro¶cicie czy jak? bo widzę, że nie możecie przetrawić tego że trzymamy się razem. Min'Gorad dobrze prawi. W ogóle zamykanie tematów jest imho bez sensu. Co do Księgi, chodzi o to, że miała być otwarta gdy forum ochłonie, a minęło kilka miesięcy i nie widać żeby ktokolwiek kwapił się by j± otworzyć. je¶li tak samo będzie z offtopiciem to ja pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Archeolog Renesansu
Sk±d: Gliwice
Reputacja: 74
|
![]()
ale pomysł na zamknięcie księgi sama im podsunęłam. Bo to co się tam działo to przechodziło ludzkie pojęcie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Naczelny Grafik
Sk±d: Z Niemcami.
Reputacja: 24
|
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Sk±d: ŁódĽ
Reputacja: 23
|
![]()
@up no tak, ale można by j± otworzyć. bo czuje, że bana dostanę i gdzie wtedy będę wylewać moje gorzkie żale?
![]() ostatni moj post, apo przyłóż się do szukania za co możesz mi bana wlepić. wszyscy trzymamy za Ciebie kciuki. o ironio |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 41
|
![]()
Nie chcę się wtr±cać, ale jak już mówimy o tym, że usunięto jakie¶ tam słowa, bo naruszały co¶ tam to moze warto spojrzeć na t± grupę??
![]() http://forum.thesims.pl/group.php?groupid=136 Pozdrawiam ![]() Naprawdę, nie chciałem wtracać się w t± dyskusję, ale nazwa tej grupy ma jaki¶ podtekst jak już o tym mowa ![]() Nie chodzi mi o wszczynanie kłótni, tylko o sprawiedliwosć ![]() Pozdrawiam ![]() Ostatnio edytowane przez Rainbow : 30.07.2014 - 17:46 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Archeolog Renesansu
Reputacja: 51
|
![]() Cytat:
interesuj±cy fakt, że Apo jest w tej jakże deprawuj±cej grupie ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Administrator
Sk±d: Ponyville
Reputacja: 33
|
![]()
@ciepła woda interesuj±cy fakt, że doł±czyłam tam ze 3 lata temu i nawet zapomniałam o istnieniu tej grupy.
![]() dobrze, skoro tak chcecie oraz was "gorszy", to usuwam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Reputacja: 41
|
![]() Cytat:
![]() I mnie to nie gorszyło. Poprostu chciałem być sprawiedliwy ![]() Pozdrawiam ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 12
|
![]()
nie rozumiem, dlaczego kto¶ usun±ł mój post skoro nie użyłam żadnego wulgaryzmu, ani nikogo nie obraziłam... ale najwidoczniej to już standard :x
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 go¶ci) | |
|
|