|
![]() |
#1 | |
Administrator
Sk±d: Ponyville
Reputacja: 33
|
![]() Cytat:
chyba nie tak do konca tajna? @down faktycznie. to już nie moge zaliczyc faila i pomylić osób? ![]() Ostatnio edytowane przez Rainbow : 30.07.2014 - 19:04 |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Sk±d: Warszawa
Reputacja: 19
|
![]() Cytat:
Serio - wyrażenie z majtkami to dla Ciebie nawoływanie do pedofilii? Równie dobrze można podci±gn±ć do tego Twój nick, porównuj±c do Julii z "Romea", która miała 15 lat i chciała brać ¶lub. Rozumiem, że nawet banan może się kojarzyć, ale może nie przesadzajmy ![]() Ale reszty Twojej wypowiedzi po prostu nie rozumiem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Naczelny Grafik
Sk±d: Z Niemcami.
Reputacja: 24
|
![]()
Wydaje mi się, że Orka Helena i ciepła woda to nie jest ta sama osoba
![]() @up, ale czy ja krzyczę? tylko zwracam uwagę. nikt nie jest nieomylny Ostatnio edytowane przez Lubie : 30.07.2014 - 19:05 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Sk±d: Małopolska
Reputacja: 16
|
![]() Cytat:
+ dobrze wiemy, że nie chodziło Ci o tego posta, a o raport który wysłała użytkowniczka. dlatego, przyjmij cios na klatę, bo nie Ty pierwsza została¶ w moderacji oskarżona o przemycanie tajnych informacji ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Administrator
|
![]()
a sk±d to wiesz? no może i racja, że mogłam oskarżyć nie tę osobę i przepraszam, je¶li j± to uraziło. ale ile razy ja miałam [i nie jedyna] problem z myleniem sobie osób?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 41
|
![]()
Mam pytanie
![]() ![]() ![]() Kiedy zostanie otwarty offtop? ![]() Nikogo nie chcę urazić poprostu się pytam ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Sk±d: Małopolska
Reputacja: 16
|
![]() Cytat:
No, tak troszkę. Nie na co dzień słyszy się od obcej osoby wyrażenie pod tym kontekstem. Cytat:
![]() Zrozumiała¶ najważniejsz± czę¶ć ![]() Cytat:
Pomału zaczynam się zastanawiać czy nie wci±gnęłam się w jak±¶ durn± dyskusję, ale no cóż. @down: całe zdanie ''not on drugs'' jest raczej odpychaj±ce od narkotyków... rozumiem, że jakbym miała
![]() Kamil Mikołajem Ata bohaterem Ania maturowiczem Marcel ma trzy podbródki wspołlokatorka Fetysza ma brudne majtki a Nacia wiecznie zakochana ![]() Ostatnio edytowane przez konformistyczny lodzik : 30.07.2014 - 19:33 |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Administrator
|
![]()
kucyk nie ma czerwonych oczu, tylko fioletowe tęczówki. odsyłam do google, jak wpiszesz sobie w wyszukiwarkę "Rainbow Dash" to z łatwo¶ci± można dostrzec, że takie ma już fioletowe tęczówki
![]() racja. ale powiedz, ile razy jest tak, ze kto¶ sprawdza czyj¶ nick ze 2 razy, czy aby na pewno dobrze zapamiętał, zanim cos napisze? często pisze się na pamięć [no, przynajmniej ja ;p] |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderatorka Emerytka
Sk±d: Million miles away
Reputacja: 53
|
![]()
Juliet - masz w sygnaturze "drugs" - id±c tokiem my¶lenia administracji, również powinna¶ zostać ukarana.
Poza tym każdy kto wspomni o alkoholu czy papierosach (na pi¶mie b±dĽ graficznie) też powinien dostać warna/bana. Przeklinać nie można wcale a wcale. Wszędzie dopatruje się podtekstów. Zamyka się tematy (dziwię się, że nie powstał "Offtop 2") i zmienia nagle zasady (offtop - "nie będzie interwencji modów, nie będzie czyszczone, można pisać co się żywnie podoba"). Redakcyjne opowie¶ci zawieraj± podteksty i nikt na to nie zwrócił uwagi. Opowiadanie zostało przyjęte z entuzjazmem. Moja sygnatura - nie wiadomo, jakie zamiary ma sim stoj±cy za blondynk± - może chce jej zrobić krzywdę? ¦rednia wieku w forum już od daaaaaaawna nie wynosi 13 lat. Powiedziałabym wręcz, że teraz to 15-16, o ile nie więcej. Proponuję dopisać do regulaminu punkt w stylu "ujawnianie "ciemniejszej strony życia" (używki, przemoc, podteksty erotyczne, przekleństwa i inne gorsz±ce słowa) będzie podlegać karze, której stopień zależeć będzie od administratora/moderatora, który podejmie się jej nałożenia" - userzy być może się oburz±, ale o gównoburzach można będzie zapomnieć. Administracjo, uważam, że Wasze działania maj±ce na celu "ugrzecznienie" forum s± bezzasadne i wywołuj± niepotrzebne oburzenie w¶ród użytkowników. Szkoda, że nadal nie możemy się wzajemnie zrozumieć :< |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 14
|
![]()
eeeej, odczep się od opowie¶ci
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |