|
![]() |
#1 |
Reputacja: 25
|
![]()
A będzie miał kto przyjechać? Sporo osób na forum jest niepełnoletnia, więc zależy od rodziców (chyba że kto¶ chce się wymkn±ć ;D), innych może trzymać praca. No ale sam pomysł jest dobry, tylko trzeba zrobić rozeznanie, ile osób mogłoby pojechać. Może jaka¶ ankieta, żeby chętni się zdeklarowali?
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Sk±d: Warszawa
Reputacja: 10
|
![]()
@up Co z tego, że jest niepełnoletnia? Jako¶ zloty fanek Justina Biebera czy innych gwiazd się odbywaj± i przybywa na nie 80% niepełnoletnich
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Chodzi mi o to, że niektórych mog± nie pu¶cić rodzice. Fanek Justinopodobnych gwiazdek jest od cholery, a nas na FTS garstka (mam na my¶li te aktywne osoby). Ale z ankiety raczej wszystko wyjdzie
![]() e: A przy okazji spotkań forumowiczów - co powiecie na forumowego TeamSpeaka? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
No okej rozumiem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
To jest taka aplikacja, która pozwala rozmawiać na raz przez Internet wielu osobom. Taki Skype, tylko przeznaczony wła¶nie do rozmów grupowych.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Okej rozumiem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Co do muzyki na forum to jestem przeciwny - kojarzy mi się to z takimi kiepskimi blogami 11-latek i niesamowicie mnie wkurza, że ci±gle muszę j± stopować. Poza tym wiele osób przegl±da forum słuchaj±c czego¶ na YT, sam tak często robię.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Tyle, że kiepskie blogi dla 11-latek w większo¶ci daj± piosenki znanych gwiazd popu, więc rzeczywi¶cie jak kto¶ słucha rocka albo metalu może być to uci±żliwe, ale na forum o simsach? Byłby taki "simsowy" klimacik
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Sk±d: z Księżyca
Reputacja: 21
|
![]()
My¶lę, że je¶li kto¶ chciałby posłuchać sobie muzyki z simsów to sobie sam ¶wietnie poradzi
![]() Doł±czam się do pro¶by o dodanie forum do Taptalka :3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Naczelny Grafik
Sk±d: Z Niemcami.
Reputacja: 24
|
![]()
Jeżeli chcesz piosenki z simsów, to możesz je pobrać gdzie¶tam w internecie i sobie ich słuchać, po co za¶miecać forum takimi rzeczami? (tzn. serwer, bo po co to komu tak naprawdę)
za Tapatalkiem jestem, a co do TSa... nie mam zdania zbytnio. ale może dlatego, że cały czas na nim siedzę ze znajomymi. |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 19 (0 użytkownik(ów) i 19 go¶ci) | |
|
|