|
![]() |
#1 |
Administrator
Sk±d: Warszawa
Reputacja: 101
|
![]()
Je¶li masz na my¶li photobucket to jest to raczej wina po ich stronie. Ostatnio gdy wstawiałem reklamę Maskarady zdjęcie nie pojawiało się na forum, mimo że photobucket je widział. Potem nawet doszło do tego, że na pb również zniknęło. Mam teraz jedno zdjęcie "duch" - jest ale nie ma. I nie można usun±ć.
Btw, zajrzałem do dwóch tematów Aty(loft i ojsg) i zdjęcia tam działaj±. Podaj jaki¶ przykładowy temat. Ostatnio edytowane przez Caesum : 14.10.2014 - 09:11 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Sk±d: Zadupie Wszechświata
Reputacja: 10
|
![]()
Z góry przepraszam, je¶li zamie¶ciłem temat w niewła¶ciwym dziale. Jestem tu od niedawna i dopiero uczę się Waszego Forum.
Mam problem z logowaniem się na TheSims.pl. Używam dwóch komputerów - laptopa na którym wygodniej mi pisać, oraz stacjonarnego, na którym gram. W stacjonarnym mam też swój awatar, który chciałem wprowadzić do profilu. Niestety, o le logowanie z laptopa udaje się bez problemów, o tyle ze stacjonarnego nie mogę wej¶ć na forum (mimo wcze¶niejszego wylogowania na laptopie). Jak mogę usun±ć ten problem, by móc zagl±dać na forum z obu komputerów? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Sk±d: Warszawa
Reputacja: 19
|
![]() Cytat:
Wydaje mi się, że forum nie ma żadnych ograniczeń jeżeli chodzi o ilo¶ć logować (samej mi się często zdarza logować w 3 różnych miejscach jednocze¶nie i wszystko działa jak należy). Może spróbuj oczy¶cić pliki cookie? A może masz inny układ klawiatury i inaczej wpisujesz hasło? A może był wł±czony capslock? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Sk±d: Zadupie Wszechświata
Reputacja: 10
|
![]()
Niestety - wszystko sprawdziłem. Caps Lock wył±czony, klawiatura wła¶ciwa. Forum nie przyjmuje mojej nazwy użytkownika z komputera stacjonarnego (Windows 7).
Na laptopie, z którego wła¶nie piszę (Windows 8) logowanie wchodzi bez problemu. Nie s±dzę, żeby akurat wersja Windowsa miała tu znaczenie. Widocznie tak musi być ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
A na laptopie masz może opcję automatycznego logowania? Może spróbuj wył±czyć i wtedy zalogować się na stacjonarnym? Nigdy nie spotkałam się z czym¶ takim
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 22
|
![]()
Nie rozumiem czemu tematy s± tak szybko zamykane
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Supermoderator
Sk±d: Mój pokój.
Reputacja: 27
|
![]()
O jakie tematy chodzi konkretnie? Je¶li o te w Zdjęciach z gry to zamykane s± z reguły po dwóch miesi±cach i czasem po prostu robię to automatycznie. Je¶li kto¶ chce, by jego temat został otwarty to może napisać. Nie będzie problemu
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Sk±d: ŁódĽ
Reputacja: 23
|
![]()
zmieńcie tych dyktatorów (czyt. adminów), przywróćcie 4Ż i na pewno się ożywi. Ja np. na ten moment nie widzę sensu żeby wgl wchodzić na forum. Zdjęć nikt nie komentuje, dział z czwórk± padł, w offtopie stypa. Co¶ słaba ta promocja forum tak btw, bo susza większa niż bez promotora.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 25
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |